Plakatufka Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 No co z tym 7 sierpnia co pisałam?Czy ktoś się chociaz nad tym zastanawia?Już dawno zapisany w kalendarzu. Motocross-u nigdy nie odpuszczam, chyba żeby inne plany rodzinne. Ale narazie spoko. Pozdrawiam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 No co z tym 7 sierpnia co pisałam?Czy ktoś się chociaz nad tym zastanawia? jak najbardziej wszyscy mowimy i myslimy tylko o tym.normalnie nie ma czasu na nic innego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 czołem! kurcze szkoda, że na mtcross się nie wybiorę z Wami ale w tym czasie bedę nawijał kolejne kilometry gdzieć pod Lublinem... miłej zabawy!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Popieram również brak szacunku dla snobizmu skoro mowa o 7 sierpnia to czy ktoś ze Szczecina odwiedza Szklarską 5-7 sierpnia bo u nas ekipa słaba tylko dwa motocykle. Ej o co ci chodz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 @Generał-"najwazniejszy jest ciagly luzik,super klimat i zgrana paczka taka jak nasza,a nie snoby na harasach " O TO dalej pytałem się o zlot w Szklarskiej czy popełniłem jakąś zbrodnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Nie wiem czy można sie tu pochwalic :D moim nowym nabytkiem, który ostatnio zakupilem okazuje sie ze za nie wielką cene mozna zdobyc motorower w dobrym stanie i to jeszcze z papierami narazie sprawy rejestracji są w toku ale za nie długi okres czasu wyjezdzam na ulice :] narazie nie ujawnie co to za pojazd ale napewno jest to jednoslad :P jesli nie bedzie problemów z dokumentami to reszta spraw to pryszcz .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Nie wiem czy można sie tu pochwalic Nie można. :ehz: A tak poza tym to jak wroce to robimy jedne wielkie poprawiny za te wszystkie imprezki ktore opuszczam teraz .... :]Jak to dobrze czuć sie zaproszonym, teraz to Ci nieodpuścimy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Wiecie, co. A ja tego gościa Opu to nawet polubiłem za jego determinacje i konsekwencje w dążeniu do celu. Ma w sobie kawał twardego motocyklisty . Niech mu się wiedzie i mam nadzieje że sprzęt będzie śmigał. :D :lapagora: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Nie wiem czy można sie tu pochwalic moim nowym nabytkiem, który ostatnio zakupilem okazuje sie ze za nie wielką cene mozna zdobyc motorower w dobrym stanie i to jeszcze z papierami narazie sprawy rejestracji są w toku ale za nie długi okres czasu wyjezdzam na ulice :] narazie nie ujawnie co to za pojazd ale napewno jest to jednoslad jesli nie bedzie problemów z dokumentami to reszta spraw to pryszcz . gratuluje ... uwazaj na drogach (pelno zjebow :]) A tak poza tym to jak wroce to robimy jedne wielkie poprawiny za te wszystkie imprezki ktore opuszczam teraz .... :] Jak to dobrze czuć sie zaproszonym, teraz to Ci nieodpuścimy ok .. ja zapraszam... wszyscy pijemy... A kto stawia ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Wiecie' date=' co. A ja tego gościa Opu to nawet polubiłem za jego determinacje i konsekwencje w dążeniu do celu. Ma w sobie kawał twardego motocyklisty . Niech mu się wiedzie i mam nadzieje że sprzęt będzie śmigał.[/quote']Tak, tak wie czego chce. Tak trzymaj i nie OPU-szczaj nas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 ok .. ja zapraszam... wszyscy pijemy... A kto stawia ?? Ty burżuj Ty stawiasz! W końcu zagraniczny gość. A my zapewniamy świetną atmosferę i trzodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Heloł! Jessu, Generał, będę "snobką" - kupuję harleya. Aj aj aj i co teraz????Kissy dla wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Heloł :) Park maszyn się powiększa i modyfikuje, no no....Czyli tak: Elwira i Opu robią prezentację na Wałach. Pierwszy przejazd na tylnym kole, drugi na przednim. Ekipa Halo Szczecin! robi owacje na stojąco, a potem jedziemy na imprezę do Grzesia... :-D Wszyscy się zgadzają? Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 buenos dias amigos! que tal? :)Elwira nie rób tego! nie bądź snobką! ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Aha, takie mnie rano naszły przemyślenia... Ekipa nasza to strasznie fajna paczka. <chyba wszyscy się zgodzą?> Często jeździmy tu i tam, jakieś zloty, imprezki, pomagamy jeden drugiemu. No, ogólnie zawsze miło jest i nie ważne kto i czym jeździ.Gdzieś tu zostało wspomniane, że czasem możemy się nie znaleźć. I taki mam pomysł: BANER z wielkim napisem "HALO SZCZECIN!", który możemy zawsze ze sobą zabierać /ktoś zawsze będzie go miał - element przechodni/. Łatwo się znaleźć i promować naszą cudowną grupę! Ja jestem skłonny to zrobić nawet gdyby użyć tego jeden raz na fotkę całej ekipy!!No i co Wy na to? Ja by się tak nieco sprężyć to i kubki z takim ładnym napisem da się załatwić. Koszty nie powinny być duże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi