hiszpan Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 witam! ja jeżdziłem od czwartku do soboty włącznie. w sobote byłem nawet na pasie przetestować sprzęt po zainstalowaniu K&N. test wypadł pomyślnie. teraz musze jeszcze przed sezonem zrobić regulacje i będzie OK. szkoda że znowu zima nas szturmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 10 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 No i znów pogoda sie nam zrąbała... heh, kiedy to bedzie ładna słoneczna... jush sie nie moge doczekać dni kiedy w pracy bede oczekiwał końca by polatać sobie po robocie i zrelaksować się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Siemanko chłopaki!Czy wy nie mieliście takiej chęci jak ja dziś pojeździć?Słonko wyszło i odrazu pierwsze co na myśl przyszło to wsiadać i jechać,ale jednak po otwarciu okna wrrrr zima!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 21 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Siemanko chłopaki!Czy wy nie mieliście takiej chęci jak ja dziś pojeździć?Słonko wyszło i odrazu pierwsze co na myśl przyszło to wsiadać i jechać' date='ale jednak po otwarciu okna wrrrr zima!!!![/quote'] też już mam dość tej zimy i z chęcią bym polatał, ale dziś idę pogrzebać przy bike'u (wpadłem na pomysł żeby wypolerować to i owo :buttrock::) - przynajmniej jakieś obcowanie z maszynką -hehee) i jak bedzie słoneczko to napewno się nie obejdzie bez kilku śmignięć - heh choć z 8 st. jak by było..... ale już już niedługo :D:):(:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 a ja w weekend sobie polatałem. prawie cały zbiornik paliwa poszedł w atmosferę podgrzewając lekko klimat :buttrock: przy okazji byłem na pasie i obserwowałem wygłupy chłopaków z Gryf Tuning Club. Udało się im spalić troszke opon, kilka sprzęgieł i rozbic 2 autka. :) Ku mojemu zaskoczeniu było kilka aut które nie dość że wyglądały całkiem sympatycznie (nie ociekały szpachlem i dennymi spoilerami) ale do tego nawet ładnie jeździły . Ale jak może być inaczej jak do Golfa II włoży sie silnik 1.8T z moca w serii 150 koni? :D nawet poczciwy Taunus z V6 2.5 dzielnie dawał radę. szkoda że nie wyglądał tak jak mógłby (ciekawe ile mógłby kosztować remont kapitalny tego autka przywracający mu świetkość wyglądu?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Witam! jakos dawno nie zaglądałem do działu poświęconemu i prowadzonemu przez "krajanów". Chciałem sie pochwalić że od wczoraj mam nowego kompa z Linuxem. Rany ale ten program jest magiczny w porównaniu z Windowsem do którego jestem przyzwyczajony... Wczoraj kilka godzin siedziałem i próbowałem włączyc dźwięk. Mam kartę dźwiękowa i głośniki ale nadal mam ciszę... Chyba jednak wrócę do znanego mi środowiska... tam jednak wiem gdzie czego szukać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Plum!Coś dawno niezagladałam do was.Hiszpan chyba bylismy w tym samym czasie na pasie ale ja autem wracalam ze swinoujscia i wiedzialam jak jakis madry koles wjechal w drgie autko.Pozdrawiam i pytam kiedy pogoda bedzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 witam powiedzcie mi gdzie jest ten pasduzo razy juz jezdzilem na trasie Świnoujście Szczecin i na zaden pas nie natrafilem.widze ze jednak ktos odwiedza moje miasto a juz myslalem ze tu nikt nie zagladapozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 a widzisz bo to na drodze Szczecin - Chociwel a nie Szczecin_ Świnoujście...PS Czy Twój Transalp nie jest przypadkiem ze Szczecina? Pozdrawiam wszystkich. PS2: Kurcze kiedy przyjdzie wiosna? Mam juz dosyc jeżdżenia autkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 tak jest kupiony w komisie w szczecinie ale wczesniej jezdzil w stargardzie a wiesz cos o nim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 nie widziałem kiedyś transalpa w podobnym/takim samym kolorze w Szczecinie niedaleko odemnie. Ale jeśli ten jeżdził w stargardzie to raczej jest to inny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 No przecież ostatnio ty byłeś czarownikiem od pogodny;) tak więc wyczaruj dobrą pogodę bo mnie juz trafia. Dzisiaj niebyło za upalnie ale R6 dziś niebieska widziałąm ze latała po sprzymierzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 No przecież ostatnio ty byłeś czarownikiem od pogodny;) tak więc wyczaruj dobrą pogodę bo mnie juz trafia. Dzisiaj niebyło za upalnie ale R6 dziś niebieska widziałąm ze latała po sprzymierzonych no dobra tym razem długoplanowe czary... od przyszłego tygodnia (po 19 III) ma być ciepło bo idę na 2 tygodnie urlopu i życzę sobie (i wam) ładnej pogody ;)wykonać o trudnościach nie meldować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 wielki uklon w strone hiszpana to z pogoda to podzialalo i jest slonko i cieplo jest ogulnie super ide wlasnie do garazu i trzeba polatacpozdrawiam i milej jazdy :smile2: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 witam! oj było sympatycznie na dworze w weekend! polatałem sobie że aż miło... kurcze asfalty jednak nie sa tak przyczepne jak powinny być. Gumy zimne i chyba się odzwyczaiłem bo w szybkich albo koniem buja albo mam pietra ;) muszę na 100% skontrolować ilośc powietrza w oponkach. ogólnie na zamkowej przy góra 110km/h czułem że moto chce popływać w odnogach Ordy... a latem taka prędkość na zamkowej to pryszcz! mimo wszystko ubawiłem się że aż miło!licze że po tym tygodniu będzie jeszcze ładniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi