Plakatufka Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Około 11:00 wysyłamy Marcina z Głównego na obóz. Wracamy do domu pakujemy sprzęta i chyba w drogę, też ok. 16-17:00. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_plusnet Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Witam.Dzisiaj wracałem z bydgoszczy i w Złocieńcu był straszny korek - podobno jakiś motocyklista zdrowo wydzwonił. Miejmy nadzieję że wyjdzie z tego. Tylko jak to z jego winy, znowu ludziska będą na nas krzywo patrzeć jak na samobójców itp. Ale zresztą jak nawet nie on był winny to i tak "wszyscy" stwierdzą że i tak jego... Już w tym korku słyszałem - "pewnie zapier... jak głupi to teraz ma". Powiedziałem gościowi co o tym myślę , ale on był "niereformowalny" . Kurcze , nie rozumiem ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 zisiaj wracałem z bydgoszczy i w Złocieńcu był straszny korek - podobno jakiś motocyklista zdrowo wydzwonił. Miejmy nadzieję że wyjdzie z tego. moze gdzies beda o tym informacje co i jak .... Już w tym korku słyszałem - "pewnie zapier... jak głupi to teraz ma". Powiedziałem gościowi co o tym myślę , ale on był "niereformowalny" . Kurcze , nie rozumiem ludzi. a takim burakom to nie pszetlumaczysz ... maja klapki na oczach i nie moga zrozumiec ze moglo byc inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Witam! Kurcze Gitta komu posmarowałaś?! Zaczyna się robić ładnie :D Oby pogoda się taka utrzymała przez cały weekend!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Gitta zamawiaj pogode przeciez Ty masz chody gdzie trzeba ino piorunem. Bardzo prosze.Zyczenie się spełnia Witam! Kurcze Gitta komu posmarowałaś?! Zaczyna się robić ładnie Oby pogoda się taka utrzymała przez cały weekend! ! Spokojna twoja!Jutro troszke was zawiedzie pogoda ale reszta dni będzie udana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 HALO SZCZECIN to najbardziej aktywny wątek na Forum. Ja właśnie piszę posta nr 996 :-) Kto się załapie na okrągły 1000? Powinien Kriso jako inicjator wątku :-) Moderator powinien złożyć gratulacje grupie Szczecin za wyjątkową aktywność :) Pozdrowienia dla wszystkich! Dziś wyjeżdżam na miasto moim srebrnym fazerkiem 8) Chwilkę :D polatam - może kogoś z Was spotkam... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Bo większość to same bzdety, a ja to czytam. :) Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Pozdrowienia dla wszystkich! Dziś wyjeżdżam na miasto moim srebrnym fazerkiem 8) Chwilkę :) polatam - może kogoś z Was spotkam... :-) przyjedz do nas pod chatę i się pokaż-GENERAŁOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Bo większość to same bzdety, a ja to czytam. Po to jest forum,żeby pisać,pisać,pisaćA co ty teraz zrobiłeś?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 No dobra cfaniaki!!! Napiszę Wam tak: BAWCIE SIĘ DOBRZE W POLANOWIE!! Wypijcie moje zdrowie, ja wypiję wasze na weselu, na które się udaję bawić i pić do rana białego! A i tańczyć jeszcze będziem ;-) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 nie chce zeby to było brane za spam ale mam bardzo ale to bardzo wazne pytanie potrzebuje (szukam) motoroweru z papierami na chodzie jesli znacie kogos kto ma na zbyciu jakis motorower napiszcie do mnie. Modele jakie mnie interesują naj bardziej: ogar 200, 205, jawka 50 mustang, komar (naj lepiej z biegami w nodze). ODPADAJĄ SKUTERY!!! dziekuje za poswiecenie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Bo większość to same bzdety, a ja to czytam. Sebol przeciez nikt Ci nie każe tego czytać. My wszyscy zaglądamy tu z przyjemnością, dużo sie dowiadujemy i możemy w każdej chwili się spotkać, pojeździć lub wychlać piwko- zimne oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Bo większość to same bzdety, a ja to czytam. Sebol przeciez nikt Ci nie każe tego czytać. My wszyscy zaglądamy tu z przyjemnością, dużo sie dowiadujemy i możemy w każdej chwili się spotkać, pojeździć lub wychlać piwko- zimne oczywiście.no a po za piwkiem np. spotykamy sie po to by kolesiom takim jak ja pomoc zamatowac wozek boczny-dzieki im, ja teraz znowu jestem brzydki i obwieszony a to pech.znow spalanie mojego INTRUDERKA bedzie 10literkow NIE DOBRZE pocieszam sie tylko ze nikt w polsce takiego nie ma no to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Moderator powinien złożyć gratulacje grupie Szczecin za wyjątkową aktywność :) [ Dopisane: 07-07-2005, 21:58 ]A ja imprezowałem na kameralnej imprezie z głównym moderatorem Shrekiem, jest w porządku. Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Carioka napisała:O której planujecie być z Gosią w Polanowie? Bo może po drodze gdzieś się dołączycie.Jutro tzn. w piątek damy znać na komóre jak i co. Może połączymy siły na azymut P-O-L-A-N-Ó-W. Pozdrawiam. :) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi