Opu Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 żałuje bardzo ze nie mam zadnego moto z papierami a jazda po ulicy swoim sprzetem transportując6ym tyłek z punktu A do punktu B to cos o czym maze :evil: wakacje moze dorobie i wciągne sobie jakąs 50 enduro albo jakis motorower polski i na będe jezdzil dowodzie . Ostatnio prubowalem jezdzic samochodem bez poruwnania wole motory nie mam naprawde nic leprzego jak dobry sprzet moc i przyspieszenie :( narazie tylko moge jezdzic po bezdrozach troche beton bo nie moge na zaden zlot motocyklowy przyjechac motorkiem a tak bez sprzeta do głupio ;/ a tak na marginesie jesli ktos potrzebuje pomocnika do warsztatu za min. wynagrodzenie to ja chetny jestem podjąc sie pracy :D znam sie na 2 sówach mam juz 3 moto które sam złozylem własnymi rękami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 żałuje bardzo ze nie mam zadnego moto z papierami Młody na wszystko przyjdzie czas!!W twoim wieku to ja nawet nie miałam keszu na rower góral. Zapamiętaj że marzenia się spełniają.Ci którzy jeszcze o czymś marzą to są bardzo "bogaci".Życie gdzie masz wyszystko pod nosem jest nieciekawe.Do wszystkiego najlepiej dość samemu i miec ogromną satysfakcje że osiągneło się cel-swoich marzeń. Pozdrawia Gitta the marzycielka :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 boje się ze sie zestazenie i nie osiągne niczego wiec działam i robie wrszystko co sie da puki nie zapuzno znaczy sie kozystam z zycia :evil:. Tracąc marzenia traci się chęć dożęnia do czego kolwiek a doprowadzi to do utraty sensu zycia. eh jak by nie było zeby spęłnić swe mazenia musze miec prace :] skosze wam trawe za 10gr za metr kwadrat ok? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 a tak na marginesie jesli ktos potrzebuje pomocnika jest oferta dla pomocnika elektryka, nie ma obawy to tylko tak poważnie brzmi :banghead: Jeżeli coś takiego Cię interesuje to się odezwij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Oglądaliście "Jednoślad" :?: Była relacja z Junaka, nawet widać było kogoś z forum :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 idealnie sie składa bo chodze do Tech. elektrycznego zdalem aktualnie do 3 klasy :banghead: numer GG 1709000 muj email [email protected] i numer telefonu 483-27-03 Prosic Dminika lub podaj swó numer telefonu to zadzwonie do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Oglądaliście "Jednoślad" :?: Była relacja z Junaka, nawet widać było kogoś z forum :banghead: witaj , to kogo było widać ??? Napewno mnie, czy nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 witaj , to kogo było widać ??? Napewno mnie, czy nie???? Chciałbyś!!!Pewnie Siuryt siebie widział:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 witaj , to kogo było widać ??? Napewno mnie, czy nie????Na tobie świat się nie kończy :-) Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Na tobie świat się nie kończyNapewno nie, ale Siuryt coś wie i nie chce powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 to kogo było widać Witajcie jak to kogo? jak zwykle Gitte z towarzystwem przy namiocie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 hehe no i sie porobiło... forumowicze w TV :banghead: no ładnie! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Chciałbyś!!!Pewnie Siuryt siebie widział :ehz: jestem za brzydki i nawet na stronie Cruisera w galeriach się nie załapalem, a wiem, że zdjęcie mi robili (a, że razem ze mną byli Marek z Gosią to też się nie załapali :banghead: ). Napewno mnie, czy nie????Chyba Ciebie nie poznałem na zlocie, więc nie wiem czy się załapałeś w obiektyw. Ale z tych co poznałem na pewno była Gitta i Rebelka Zapewne będą powtarzali ten odcinek do końca tygodnia więc macie szansę sami obejrzeć.Pozdrawiam Wciąż czekam na oponę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 jak zwykle Gitte z towarzystwem przy namiocie:D no to ja tyz musialem byc tam :] hehe .. szkoda ze nie ogladalem .... a i do tvn turbo wywyaida z nami robili podczas katowania Rebelki ... qrde my medialni motocyklisty som w tym szczecinie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam wszystkuch!Z dobrych źródeł mam wiadomiść iż 24-26.06.2005r. są organizowane Dni Ziemi Drawskiej. Przewidują wiele atrakcji,zespoły itd.czy ktoś się wybiera? Impreza oczywiście w Drawsku Pomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi