hiszpan Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 witam po szturmie na Berlin! Jak sie Wam tam podobało? Ja odniosłem wrazenie że niestety było tam mniej wystawców niż zazwyczaj. Mimo wszystko zakupy zrobiłem (większość jednak w gigastore a nie na targach). Widział ktokolwiek z was na targach stoisko Hondy? Suzuki, Kawasaki i Yamaha były ale Hondy nie widziałem... Inne stoiska tez niczego sobie. Podobało mi się zwłaszcza Benelli i MV Augusta (a te magnezowe felgi! - kurcze miałem taka w ręku - waga "na oko" jakieś 2kg).PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 Honda, niestety, się nie wystawiała tego roku. W przewodniku nie było ich stoiska.Rzeczywiście, impreza nieco skromniejsza niż się zapowiadała, ale i tak nie narzekam.U nas nie ma i długo nie będzie podobnej - za wąski rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2004 Witam!Również zadowolona jestem z zakupów.Kupiłam wszytko co chciałam. Fakt Hondy nie było.Jedynie VFRka po 50 tysiacach rozebrana . Pozdrawiam. P.S. Kto ma dyżur przy pogodzie?Dyżurny nie śpij!Chcemy pojeździć!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 Witam!Również zadowolona jestem z zakupów.Kupiłam wszytko co chciałam. Fakt Hondy nie było.Jedynie VFRka po 50 tysiacach rozebrana . Pozdrawiam. P.S. Kto ma dyżur przy pogodzie?Dyżurny nie śpij!Chcemy pojeździć!!! :twisted: Twoje życzenie jest dlamnie rozkazem ;) oto łafdna pogoda do polatanek!"Dobry Dżin (z tonikiem)" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 17 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2004 Chcemy pojeździć!!! Właśnie... Mnie już powoli wali jak ide odpalić maszynę i mogę jedynie wsłuchiwać się w pracę silnika.. heh może i lepsze to niż nic, ale chyba zaczne niedługo po garażu w te i nazad jeździć... hehehe :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 kurcze w weekend takze odpaliłem konia... zrobiłem mu przy okazji wymianę świeczek i filterka powietrza na K&N'a... kurcze ale posłuchac a polatać to nie to samo... a dzisiaj znowu jakiś śnieg pada... kiedy wreszcie bedzie cieplej? choćby tylko +5C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 kurcze w weekend takze odpaliłem konia... zrobiłem mu przy okazji wymianę świeczek i filterka powietrza na K&N'a... kurcze ale posłuchac a polatać to nie to samo... a dzisiaj znowu jakiś śnieg pada... kiedy wreszcie bedzie cieplej? choćby tylko +5C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 19 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 kurcze w weekend takze odpaliłem konia... zrobiłem mu przy okazji wymianę świeczek i filterka powietrza na K&N'a... kurcze ale posłuchac a polatać to nie to samo... a dzisiaj znowu jakiś śnieg pada... kiedy wreszcie bedzie cieplej? choćby tylko +5C... no też sie załamałem dzisiejszym śniegiem... kurcze, a tak ładnie już było i miałem nadzieje a tu... ale chyba pozostanie nam jeszcze przeczekać miesiąc... może wtedy sie polepszy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 hehe dobrze że urlop z zeszłego roku wybieram dopiero na koniec marca... może pogoda zdąży sie juz poprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 24 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2004 witam swinoujscie z tej transalp mowicie GARAZ jak bede w szczecinie to napewno zajze. jak was rozpoznac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 witam swinoujscie z tej transalp mowicie GARAZ jak bede w szczecinie to napewno zajze. jak was rozpoznac?? do garażu warto wpadac w srodę ... wówczas jest tam najwiecej ludzi... swoją drogą strasznie dawno juz tam nie byłem... jakoś autem to nie to samo co konno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 witam swinoujscie z tej transalp mowicie GARAZ jak bede w szczecinie to napewno zajze. jak was rozpoznac?? do garażu warto wpadac w srodę ... wówczas jest tam najwiecej ludzi... swoją drogą strasznie dawno juz tam nie byłem... jakoś autem to nie to samo co konno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 siemanko zamiezam sie wybdac do szczecina po dziesiatym a oprucz srody to warto wpasc?? jkai tam jest klimat?? i gdzie to jest dokladnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 ludzie bywaja tam chyba codziennie ale najwiecej twarezy jest w srode po 20.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 a czy to jest typowy pub motocyklistow w szczecinie?? kiedys bylem w Bratyslawie i tam jest pub Hraley Dawidson i tam jest super klimat przed pabem zaje**ty ogrodek jak jest cieplo to panienki tancza na takim malym mostku w piatki a w srodku taki nieduzy ring tam sa dopiero walki a przed lokalem stoi zaparkowane zawsze pare harllejow taka wystawa chyba wlasciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi