hiszpan Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 A tu wygląda na to, że może i owszem polatamy sobie ale na łyżwach PZDR!Łyżwy tez sa w porządku :buttrock: nooo tylko nie mam łyżew... a że idzie znowu zima to schowałem Sunie znowu do garażu... a to Ph 5,5 : :evil2: nie zapowiada sie weekend w towarzystwie :banghead: Gitta w środę masz wpierdziel za takie zagrywki z pogodą :twisted: no wiesz?! masz nowego konia i nic sie nie starasz! Wstyd!PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Cholera nie mogę się wykurować. Znowu leże w wyrze na tą przypadłość najlepszym lekarstwem jest okład z ciepłego tłumika :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 A mnie niet jutro!Ładnie ładnie ......wszyscy z niecierpliwościa cię oczekują :twisted: a ty co. na tą przypadłość najlepszym lekarstwem jest okład z ciepłego tłumika Święte słowa!!! :buttrock:[/size] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 No nie wiem pisze niby że w sobotę +5 stopni. Czego chcieć więcej?CZego dramatyzujecie?? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 3ba było wypic wiecej w soboteNie mow ze ty tez byles ? to teraz juz nie masz wymowki ... na tą przypadłość najlepszym lekarstwem jest okład z ciepłego tłumikaa do drugiej reki mloda piers ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 masochista Prospect zobowiązuje chłopcze :buttrock: to mam taki smajl hehehehhehe sie wie :banghead::D:D Czy jutro jest w planach jakiś miting (albo chociaż shitting) bo mam wolne wreszcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Byłem na stronie Halo Szczecin no i jest całkimem możliwa :buttrock: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 A jak tam dzisejsze plany? W końcu dzisiaj środa... Spotykamy sie w Ułańskiej? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Byłem na stronie Halo Szczecin no i jest całkimem możliwa TAK...Stronka super się rozwija ! Gratulacje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 TAK...Stronka super się rozwija ! Gratulacje Nie gratuluj tylko zbieraj sie do częstszego pisania na forum i odwiedzania co sroda exklusywnego lokalu Bistro Ułanskie.Twoja osoba nie została pominieta w opisie histori powstawania grupy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 jak by ktos sie chcial tym zajac za rosanda cene to bym z checia sie do was wybral na koniu.czekam na oferty... Boras zagadaj z Gittą jej szwagier jest dobrym mechaniorem i zna sie na zeczy moze da ci nr telefonu to sie z V-ką dogadaszProspect zobowiązuje chłopcze prospect rulez :buttrock: Czy jutro jest w planach jakiś miting (albo chociaż shitting) bo mam wolne wreszcie no wkoncu tak jak mi sie nie chcialo isc tak chyba sie wybiore na browarka jezeli brat fetor sie pojawi. :mrgreen: [ Dopisane: 14 ]Drag już płynie lub nie ch*j wie.Jak nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o kasę Sebastian pod koniec maja z tego co wyczytałem jest impreza u Uli i Janka czy Twoj drag zdąży przypłynąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Mnie w ulanskiej nie budiet... praca do 22... ale potem zacznie sie dziac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 ZARECZYNY I TAKIE TAM...) Co???????????Macie pozamiatene!!!!A ja nie dostałam żadnej informacji!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A o Borasku w opisie i wszystkich innych pamietał kto?Gitta srita!!!!! Ty się Gitta nie denerwuj bo co ja mam powiedzieć? Z forum się dowiaduję!!! Brat, to już? Mam nadzieję, że uda mi się w końcu zjawić w Ułańskim dzisiaj. Choć to czas rozliczeń więc normalnie to do późnej nocy ślepię w monitor :? Pozdrowionka dla wszystkichi do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 He he.Jakieś 10 minut temu ktoś przeleciał z rykiem przez Jagiellońską zieloną kawą :buttrock: . A ja zapraszam do www.klubik.pl - co prawda muza tam jazzowa ale panuje miła atmosfera (i w środy pustawo) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Seboka napisał:Drag już płynie lub nie ch*j wie.Jak nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o kasę Sebastian pod koniec maja z tego co wyczytałem jest impreza u Uli i Janka czy Twoj drag zdąży przypłynąć?A pewien handlarz mam wrażenie że robi mnie w chu*a, myślę że jutro będę wiedział co i jak. Jeśli faktycznie tak jest napisze przestrogę, od kogo trzymać się z daleka. :buttrock: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi