Skocz do zawartości

Ratowanie zabytków bolesne jest czasem...

Jul
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kurde, a wyobraz sobie, gdy masz dlugie piora na przodzie :biggrin:

masakra- :bigrazz:

Goska

No to może się skończyć oskalpowaniem...

Ja przecież używam gugli, ale pech powoduje, że albo są przebijane, albo jakimś cudem i tak coś wpada w oko...

No i zapomniałem dodać o wkręcaniu się rekawów, nogawek, rękawiczek w szczotkę tudzież w wiertło...

ja swoje klaki wiaze i chowam pod golf, tyle w tedy mam z nimi spokoju... ale ile razy bylam na warsztacie to tylko raz widzilam jak wplatuje sie szczotka w koszulke lub jak ta sie rozlatuje.. nic przyjemnego, gdy tak nad glowa robi spektakularne bum :bigrazz:

Goska

Dzika, tak jak natura chciała

o BHP sie kłania, w kasku chodzic, rekawice nosic, obuwie odpowiednie nie bedzie wypadków:P

Teeee...... granat...behapowcu... jeden. Pochwal sie pochwal... W tym wieku to już nie raz chirurg łapy przy Tobie zacierał,nie? :bigrazz:

Eeee, raz tylko drut szczotki w oku, ale to stawia mnie daleko w tyle w sród was weteranów walk na froncie motocyklowym, ja mam mniej zlosliwe narzedzia, nie atakuja mnie tak czesto, udaje mi sie z nimi jakos dogadac czego i wam zycze:-)

Eeee, raz tylko drut szczotki w oku, ale to stawia mnie daleko w tyle w sród was weteranów walk na froncie motocyklowym, ja mam mniej zlosliwe narzedzia, nie atakuja mnie tak czesto, udaje mi sie z nimi jakos dogadac czego i wam zycze:-)

Granat jak ty wszystko młotkiem naprawiasz a śruby zamiast odkręcać to kątówka tniesz. No i nie wspomnę o tym 10kg mocie.

Nitro to lepiej wąchąć:notworthy: niż sobie w oczy pluskać:)

Co do wypadków ja najczęściej grzmotne sobie młotem po lapie, przy punktowaniu itp. A tak jakieś tam małe pierdoły, no i łuk brwiowy rozwaliłem o kierownice mz, tzn wstawałem spod motoru i nie zauważyłem kierownicy;d

A ja wczoraj byłem na złomie. Patrzę się wsk-a podchodzę odkopuje ją patrze się a ona ma ramę ciętą i mięso wybrane, wkurzony odchodzę i nagle jakaś blacha leżała i sie zahaczyłem spodnie roztargane noga przecięta.

..ost. jak czyscilam klamoty to nitro chlupnelo mi do oka- nic przyjemnego :| mialam napuchniete do konca dnia.. ale jaki obraz mi sie wydawal wyrazniejszy :biggrin:

Goska

wydaje mi się że Skansol na twarzy jest równie nie przyjemny

oo albo czyszczenie kolanka wydechowego z nagaru starą linką od sprzęgła zamocowaną do wiertarki, długo po tym mi paznokcie schodziły :)

pozdr. :biggrin:

haha, zobaczymy czy tez tak bedziesz sie smial jak nastepnym razem oko Ci sie wyleje uszkodzone o koncowke kierownicy :) czego oczywiscie nie zycze :)

Nie trzeba zaglądać do kierownicy....tam i tak nic nie ma... ;)

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.