GaCek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 kurde, a wyobraz sobie, gdy masz dlugie piora na przodzie :crossy:masakra- :)Uuuuu. Dokładnie masakra :flesje: Dlatego ja od kilku lat mam krótkiego fryza (3mm) ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 kurde, a wyobraz sobie, gdy masz dlugie piora na przodzie :biggrin:masakra- :bigrazz: Goska No to może się skończyć oskalpowaniem... Ja przecież używam gugli, ale pech powoduje, że albo są przebijane, albo jakimś cudem i tak coś wpada w oko... No i zapomniałem dodać o wkręcaniu się rekawów, nogawek, rękawiczek w szczotkę tudzież w wiertło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ja swoje klaki wiaze i chowam pod golf, tyle w tedy mam z nimi spokoju... ale ile razy bylam na warsztacie to tylko raz widzilam jak wplatuje sie szczotka w koszulke lub jak ta sie rozlatuje.. nic przyjemnego, gdy tak nad glowa robi spektakularne bum :bigrazz: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 o BHP sie kłania, w kasku chodzic, rekawice nosic, obuwie odpowiednie nie bedzie wypadków:PTeeee...... granat...behapowcu... jeden. Pochwal sie pochwal... W tym wieku to już nie raz chirurg łapy przy Tobie zacierał,nie? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Eeee, raz tylko drut szczotki w oku, ale to stawia mnie daleko w tyle w sród was weteranów walk na froncie motocyklowym, ja mam mniej zlosliwe narzedzia, nie atakuja mnie tak czesto, udaje mi sie z nimi jakos dogadac czego i wam zycze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Eeee, raz tylko drut szczotki w oku, ale to stawia mnie daleko w tyle w sród was weteranów walk na froncie motocyklowym, ja mam mniej zlosliwe narzedzia, nie atakuja mnie tak czesto, udaje mi sie z nimi jakos dogadac czego i wam zycze:-) Granat jak ty wszystko młotkiem naprawiasz a śruby zamiast odkręcać to kątówka tniesz. No i nie wspomnę o tym 10kg mocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Przepraszam bardzo sruby tylko przecinakiem, kiedys odkrecałem palnikiem acetylenowym, ale musiałem sie szybko wyprowadzac ze stodoły, wiec teraz tylko przecinak:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ..ost. jak czyscilam klamoty to nitro chlupnelo mi do oka- nic przyjemnego :| mialam napuchniete do konca dnia.. ale jaki obraz mi sie wydawal wyrazniejszy :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nitro to lepiej wąchąć:notworthy: niż sobie w oczy pluskać:)Co do wypadków ja najczęściej grzmotne sobie młotem po lapie, przy punktowaniu itp. A tak jakieś tam małe pierdoły, no i łuk brwiowy rozwaliłem o kierownice mz, tzn wstawałem spod motoru i nie zauważyłem kierownicy;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A ja wczoraj byłem na złomie. Patrzę się wsk-a podchodzę odkopuje ją patrze się a ona ma ramę ciętą i mięso wybrane, wkurzony odchodzę i nagle jakaś blacha leżała i sie zahaczyłem spodnie roztargane noga przecięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ..ost. jak czyscilam klamoty to nitro chlupnelo mi do oka- nic przyjemnego :| mialam napuchniete do konca dnia.. ale jaki obraz mi sie wydawal wyrazniejszy :biggrin: Goska wydaje mi się że Skansol na twarzy jest równie nie przyjemny oo albo czyszczenie kolanka wydechowego z nagaru starą linką od sprzęgła zamocowaną do wiertarki, długo po tym mi paznokcie schodziły :) pozdr. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 zeby sie nie uszkodzic o kierownice, zakladam zawsze na jej konce pilki tenisowe :crossy: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 zeby sie nie uszkodzic o kierownice, zakladam zawsze na jej konce pilki tenisowe :)Dużo tu już było ale to naprawdę przykre . Byłeś z tym u lekarza ? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 haha, zobaczymy czy tez tak bedziesz sie smial jak nastepnym razem oko Ci sie wyleje uszkodzone o koncowke kierownicy :) czego oczywiscie nie zycze :icon_mrgreen: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 haha, zobaczymy czy tez tak bedziesz sie smial jak nastepnym razem oko Ci sie wyleje uszkodzone o koncowke kierownicy :) czego oczywiscie nie zycze :) Nie trzeba zaglądać do kierownicy....tam i tak nic nie ma... ;) Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi