Skocz do zawartości

Wieszak na małpę - ape hanger.

Rekomendowane odpowiedzi

No to teraz wiem po co to jest - żeby nie używać dezodorantów. Tylko jak on tym manewruje na placu?

A może to nowy rodzaj pokuty? Ręce tak już ma na boki.....

handlesc9gif.gif

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

No to teraz wiem po co to jest - żeby nie używać dezodorantów. Tylko jak on tym manewruje na placu?

A może to nowy rodzaj pokuty? Ręce tak już ma na boki.....

A może to jest jego problem , a nie Twój ?

Edytowane przez aker

A może to jest jego problem , a nie Twój ?

Tylko że najlepsze jest to, że to nie mój moto, więc to nie mój problem. I gdzie tu problem? Tylko się zastanawiam jak się tym manewruje....

Coś niewyspany kolega, albo komary pogryzły......

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Tylko że najlepsze jest to, że to nie mój moto, więc to nie mój problem. I gdzie tu problem? Tylko się zastanawiam jak się tym manewruje....

Coś niewyspany kolega, albo komary pogryzły......

Nie o to chodzi :wink: po prostu myślę, że to jest ,powiedzmy, niestosowne ponieważ wskazuje jasno kto jest tą małpą :rolleyes: Facet ma fantazję i tyle

Nie o to chodzi ;) po prostu myślę, że to jest ,powiedzmy, niestosowne ponieważ wskazuje jasno kto jest tą małpą :buttrock: Facet ma fantazję i tyle

Oj, aker, to ja cie bardzo przepraszam, ale tak się ten typ kierownicy nazywa. Nie ja to wymyśliłem, po prostu w świecie anglojęzycznym taka kiera to "ape hanger", w wolnym tłumaczeniu własnie "wieszak na małpę"......

kardan się nazywa kardan od nazwiska konstruktora (na przykład) a ape hanger się tak nazywa, bo.... tak został nazwany, jak mnie jeszcze na świecie nie było....

pozdro!

Edytowane przez Buber

• 2 miesiące temu...

kardan się nazywa kardan od nazwiska konstruktora

Racja - kardan pochodzi od nazwy oficjalnego wynalazcy przegubów pkrzyżakowych czyli pana nazwiskiem Cardano ale czy wiecie że...

że on nie był wynalazcą tego/ Byl tylko twórca wczesniej powstałej koncepcji , a sam pomysł zrodził się w głowie....Leonarda Da Vinci....serio.

A co do tematu to fakt że przesadzona kiera troche. Manewrowanie to jeszcze luzik ale jak on operuje sprzęgłem/hamulcem?

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.