michorg Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ja wczoraj nie wytrzymałem, pogoda superancka, poszedłem do garażu pogłaskać maszynkę... no i stało się... skromnie - 40 km po szosce lubelskiej... rrranyyy... ale czaad :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Na weekend zapowiadają ładną pogode wiec trza będzie troche wstawić w du... maszynie... Jak juz koło 6 stopni powyżej zera ubieram się cieplo i latam po poznaniu troszke. Zawsze troche frajdy w te szare, pochmurne i bądź co bądź zimowe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehoo Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ja już na całego. W tym sezonie - dwa tygodnie 700 km. W sobotę planowany dalszy wypad.Pzdr :) :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 nowe buty i kask od tygodnia czekaja na wyprobowanie.chyba wytocze sprzeta w ten weekend :) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 a ja w poniedziałek ruszam bo już wytrzymac nie moge... czy bedzie pogoda czy nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daru Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Taaaka pogoda a ja uziemiony! :icon_biggrin: Wczoraj robiłem małą diagnostykę mojej maszynce i miałem dziś trochę popykać po okolicy a tu taki pech!Wiedziałem że mam wsawioną tulejkę pod świecą bo ktoś wcześniej zerwał gwint, ale nie wiedziałem że ten ktoś odstawił taką tandetę. Podczas wykręcania świecy wykręciła się i tulejka (była z brązu) przy okazji psując gwint. Musiałem wyciągać silnik i zdjąć głowicę. Zamiast sobie jeździć czeka mnie spacer. Jedynie pocieszam się tym że stało się to teraz a nie w środku sezonu.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehoo Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jak już pisałem SEZON NA CAŁEGO!!! Wczoraj z kumplem zrobiliśmy ponad 300 km, i w okolicach Poznania wididzieliśmy kilka stad zgłodniałych motocyklistów przebudzonych z zimowej przerwy. uganiających sie po okolicy, Niech żyje wiosna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dzisiaj we Wrocku sezon jak za najlepszych dni. Na motobazarek ściągneły ekipy z całej okolicy aż milo było popatrzeć i ucho nacieszyć. Sam zrobiłem przelocik z Opola do Brzegu i z powrotem. Motorek bez zarzutu. Co do temperatur to przecież ludziska po Norwegi śmigają w dużym chłodzie i po śniegu i motorki nie klękają. Sam mam Wildka który ma tylko powietrze za chłodzenie i po 10, 20 km cylinderki są ciepłe jak w lecie. Trochę go oszczędzam przez pierwsze kilometry a potem to sam sie rwie do przodu. Jeździłem w styczniu, zaliczyłem dwa wyjazdy w lutym, właściwie co to znaczy sezon na postoju :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Wczoraj i dzisiaj łącznie z 250 km. Pysk się śmieje jak można rączkę podnieść i pozdrowić. I wyjatkowo mało piasku przy krawężnikach, sprzatane aż miło. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 10/02/2008 wymrozilo nas troche ale wczoraj aż miło było polatać :) Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawam Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 nowe buty i kask od tygodnia czekaja na wyprobowanie.chyba wytocze sprzeta w ten weekend :icon_mrgreen:Dobry pretekst na jeżdżenie:)Ja jeżdżę od dnia zakupu moto czyli od listopada 07. Nie można tego nazwać jeszcze rozpoczęciem sezonu. Ale od tego czasu już nakręciłem 1300mil. A w te ciepłe dni jakie były to nakręcałem jakieś 100mil. Na każdy wypad. Sezon rozpocznę 1 maja tak jak w Bydgoszczy jest rozpoczywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ja rozpoczne jak kupie motoa kupie moto jak bede mial gdzie je trzymaca bede mial gdzie je trzymac jak nie zdechne przed ukonczeniem budowy garazu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Wprawdzie niewiele bo 470 mil dopiero w tym roku,ale fakt to fakt. pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) A ja nie mogę rozpocząć sezonu no bo przy takiej zimie poprzedniego nie zakończyłem, można powiedzieć że tylko się lekko spowolnił :biggrin:za to ciekawe kto zaczął sezon narciarski, ale pewnie niewielu :icon_rolleyes: Edytowane 7 Marca 2008 przez Joajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ja rozpocznę jak zacznę chodzić bez kul :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi