krasnal Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Podobne... http://pl.youtube.com/watch?v=bMVtKYBt5Q0&feature=relatedhttp://pl.youtube.com/watch?v=2-_mJVllxKI&feature=related PozdroW tym wypadku coś wyjącego mogłoby uchronić moto przed kradzieżą :) Być może skur*** odpuściłby sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 ludzie wykupcie sobie AC i nie biadolcie w Polsce kradli kradną i bedą kradli. AC dla motocykla warte 30tyś to jakies 1tyś za pół roku może i trochę kasy jest ale w porównaniu jak Wam zwiną maszyne lepiej zapłacic a na drugą połowę roku motocykl i tak w garażu stoi przynajmniej u mnie więc nie płacę. Gdzie takie ubezpieczenie ?????? Za intruza wartego 25 kpln PZU zawołało 7 kpln za rok !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 sorki nie dopisałem że robię ojca współwłaścicielem moto który ma 60% zniżek na OC i AC.Pisze kupiłem nowego FZ6 2005 koszt 30400zł i AC, OC,NW kosztowało mnie 1150zł w PZU na pół roku. od kwietnia września oczywiście OC zapłacone za cały rok bo trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny69 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Od kolegi, który pracuje w PZU słyszałem,że jest najdroższe, a odszkodowanie trzeba u nich często wywalczać. W Allianzie pakiet OC i AC na rok wychodzi 7,9 procent wartości. Czyli dla moto wartego 30kpln to wartość 2370pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 No AC to podstawa nie ma sie co oszukiwac :icon_biggrin: Kupujac Fazerka odrazu mozna bylo kupic pakiet ubezpieczenia w Allianzie - OC + AC + NNW, wyszlo cos 2k ze wszystkim wiec bardzo przyzwoicie. No i AC tez polecam miec na caly rok, bo licho nie spi a Murphy czuwa :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 :/ szybka akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 e tam w polsce by sie szybciej uwlineli :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Widze ze Klaudiszowi podoba sie kazde auto... byle bylo hamerykanskie.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 chyba na prawde nie pozostaje nic innego jak kłódki, łańcuchy, blokady... wymontowanie kół i silnika.. ;) jakaś masakra totalna.... łamać gnojom łapy.. i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 To może od razu obcinać? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 oj... rece obciac a nogi z dupy powyrywac.. wogole, jak ku**a można kraść :/ trzeba sie bedzie zaopatrzyc w jakies lancuchy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Optymistycznie piszą tutaj niektórzy o ubezpieczeniu AC. A czy jest tutaj ktoś kto odzyskał zadowalającą go kwotę z ukradzionego motocykla i ile o to walczył?. Jak to jest dokładnie z tymi ubezp.?, wykupię sobie na moto, i co?, mogę stawiać gdzie mi się podoba?, a potem zdziwko: "nie można wypłacić odszkodowania ponieważ motocykl nie był opowiednio zabezpieczony przed kradziezą - alarm nie taki jak oni by chcieli, brak blokad tu i tam, a przede wszystki motocykl nie był zamknięty za drzwiami firmy ABC i za ścianami zbrojonymi o grubości 2m". Przerabiałem kiedyś temat z ubezp. mieszkania na wypadek włamania i takie klocki hocki były w warunkach, że nikt o zdrowych zmysłach by się już wtedy nie włamywał. Edytowane 8 Lutego 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny69 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Z OC też nie jest kolorowo nawet jeśli ktoś nam wyrządził szkodę, ale jest obowiązkowe. Zresztą nie ma możliwości zabezpieczenia się przed kradzieżą. Zawodowi ochroniarze na zamkniętych garażach też radzą, żeby przykrywać moto pokrowcem, używać alarmów i blokad, bo jak przyjdzie do włamu to i alarm może nawalić. Najgorsze jest to,że niezależnie od tego jakim moto się jeździ jest spore ryzyko przy podróżowaniu. Nie można beztrosko pojechać samemu gdzieś dalej bo nie upilnuje się wszystkiego. Z grupą też nie jest lepiej bo na zlotach też można stracić rumaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Optymistycznie piszą tutaj niektórzy o ubezpieczeniu AC. A czy jest tutaj ktoś kto odzyskał zadowalającą go kwotę z ukradzionego motocykla i ile o to walczył?. Chętnie przeczytałbym opinię osoby, która miała smutną konieczność odzysku z AC. Słyszałem różne historię - generalnie info dot. b.dużych kłopotów - częściowo opisanych przez tmi -ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 A co w momencie kiedy ciężko rypiesz, żeby zarobić na sprzęt i nie stać Cię na wykupienie tego cholernego AC...? Szkoda gadać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi