m16 Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Jak w temacie - poszukuje szybko wszelkiego infa o tym motorku (ilosc KM, v-max itp), opinie uzytkownikow mile widziane. Co o nim sadzicie - czy wartko kupic w dobrym stanie z dokumetami za powiedzmy 800 zl ??PS: Zalezy mi na czasie wiec prosze o szybkie info :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Jak w temacie - poszukuje szybko wszelkiego infa o tym motorku (ilosc KM, v-max itp), opinie uzytkownikow mile widziane. Co o nim sadzicie - czy wartko kupic w dobrym stanie z dokumetami za powiedzmy 800 zl ??PS: Zalezy mi na czasie wiec prosze o szybkie info :-) no nie teraz chcesz kupić charta?????????????????? 8O wejdz se do nietu na wp i w szukaj wpisz chart 210 zobacz jakie sa tego rezultaty: http://chart210.webpark.pl/# - strona o charcie 210 elektronik http://romety1.webpark.pl/ - kolejna strona z chartem 210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Chart 2,8 KM prędkość max licznikowe 65 km/h (już poza skalą) :D Miałem ten sprzęt i zrobiłem nik ponad 5 tys. km. Trzaskałem nim trasy po 260 km i nigdy mnie nie zawiódł. Byłem nim nawet 2 razy na zlocie w Ostródzie gdzie zrobił furorę :D. Jedyny mankament u mnie to wiecznie padający akumulator a niby ładowanie było. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 12 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 fredi - a jak wygladala na nim jazda we 2 osoby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 czlowiekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nudzi ci sie ???? Zajrzyj do wyszukiwarek tak jak Gościu mowil.Juz przeginasz pałe.Zbiore twoje tematy o kupowaniu przez ciebie kolejnych jednosladow i zaloze jeden temat ,a ty bedziesz tam wpisywal twoje kolejne motocykle kupowane przez ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 12 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Redas - nie wpieniaj sie - juz sie tlumacze ;-)Z wyszukiwarki skozystalem zanim jeszcze zalozylem ten temat ale zalezalo mi na opini ludzi ktorzy MIELI ten motorek. Tak samo nigdzie nie napisalem ze go kupuje ;-) chodzi mi o to iz aktualnie szukam simsona ale ponewaz trafil sie chart wiec zaczallem sie zastanawiac czy moze nie bedzie to dobre rozwiazanie i ot caly problem :-)PS: Jesli jeszcze raz bede chcial sie dowiedziec czegos o jakims motorku to zapytam W TYM temacie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 czlowiekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nudzi ci sie ???? Zajrzyj do wyszukiwarek tak jak Gościu mowil.Juz przeginasz pałe.Zbiore twoje tematy o kupowaniu przez ciebie kolejnych jednosladow i zaloze jeden temat ,a ty bedziesz tam wpisywal twoje kolejne motocykle kupowane przez ciebie :D jestem za :D :lol: :!: :!: :twisted: nawet bym powiedzał Tez tak myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Fajny motorowerek, nieźle ciągnie :D Sam miałem kupowac takiego ale był wyrejestrowany :cry: Ogólnie można powiedzieć, że taki polski simson. Jedyna wada :?: to trzybiegowy silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 A ja uważam że chart to "tani simson". Ma kierunkowskazy, światło stop, jakiś normalny klakson ładny wygląd itd. Z tego co się orientuje to jest mało dostępnych do niego części (może sie nie psuje i niepotrzeba robić nowych części :D ) Chart to spoko motorek i tyle, jednym z jego wielkich plusów jest to że jest bardzo cichy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Ja chartem jeździłem ładnych kilka lat - jego największą zaletą jest elektroniczny moduł zapłonowy. Mogę tylko polecić. Jeżeli chodzi o jazdę we dwie osoby to nie ma najmniejszego problemu - oczywiście "czuje się" drugą osobę, ale spokojnie można się udać z plecaczkiem nawet na jakiś dalszy wypad.Co do części - w kemocie sprzedają chyba wysyłkowo trochę rzeczy do charta, poza tym nie wiem jak w innych rejonach Polski, ale w mojej okolicy mozna dostać dosłownie wszystko, łącznie z nowiutkim silnikiem (za kwotę chyba 1100 PLN). Gdy musiałem wymienić stacyjkę sprowadzili mi nowiutką w niecały tydzień. Tak więc myślę, że o to nie trzeba się martwić. No i jeszcze kwestia wyglądu - chart jest moim zdaniem najładniejszym motorowerem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Chart to tak zwana nieudana podrobka simsona. Takie bylo zdanie kolegi M@GICA gdy sie go kiedys spytalem (po tym jak ogladalismy jego wtedy jeszcze przyszlego jego pegaza) gdy akurat chart podjechal co o nim sadzi (bo prawie bym go z simsonem pomylil). Ja mialem kupic charta na poczatku ale koles co krecil :D Potem jawe bylem ogladac i fajna byla ale kolo nawet paliwa nie mial by odpalic i pokazac jak chodzi :D Potem sie okazalo ze nie chodzi. I na koniec simson i tyle :D Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Tak jak wspomniał już ukasz chartem da się jeździć w 2 osoby ale chart ma to do siebie że ma twarde siedzenie i d*pa szybko zaczyna boleć. :D Dostęp do części w 1998 r. nie sprawiał problemów a silnik nowy wtedy kosztował 450 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Z czesciami jest mniejszy problem niz z simsonowatymi ... >Chart to tak zwana nieudana podrobka simsona.Phaha dobre sobie ... kolega magic cos sie nie zna... kto by chcial simsony podrabiac. Charcik jest o wiele ladniejszy od simsona ale silnikiem niestety simakowi do piet nie dorasta. Mioim zdaniem to naprawde ladny, gdy jest wlasciwie exploatowany bardzo trwaly i wdzieczny motorowerek Propo jazdy w dwie osoby jest niestety troszke za krotki, przez co mozna sie (przy nie wprawionym kierowcy) kaskami czesto zderzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 jednym z jego wielkich plusów jest to że jest bardzo cichy.Z3US!!!! To ma być plus!!!! Jacieszkręce :D Ciche wydechy są niebezpieczne! (przynajmniej na mieście). W życiu nie będe miał motorka na cichym wydechu. Swoją drogą przepraszam, że nie w temacie.Ps. W piwnicy już leży elegancka rura do ETZ, kruciutka i oczywiście pusta :DPozdrawiam!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 [cea_PL"]>Chart to tak zwana nieudana podrobka simsona.Phaha dobre sobie ... kolega magic cos sie nie zna... kto by chcial simsony podrabiac.przepraszam kolega magica a nie kolega magic zeby nei bylo :D Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi