Jimmy Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 http://allegro.pl/item297379862_naklejki_do_gogli_duze.html uzywal ktos tego?????????jak myslicie jaki bedzie efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 mi to wygląda na taki "sitodruk" który naklejają w autobusach na szyby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Komfortu podróżowania to to na pewno nie poprawia, ale za to można nieźle przestraszyć jakiegoś grzybiarza. :) Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Jeszcze te zielone oczy by dały efekt i już pan Mietek nie podskoczy z widłami :)A tak na serio to dobry sposób na oryginalność i wyróżnianie się w ekipie. Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Stoźu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 :icon_rolleyes:A tak na serio to dobry sposób na oryginalność i wyróżnianie się w ekipie. Lans jest, ale homologacji to to pewnie nie ma.Pewnie podobnie jak z hologramami itp gorzej przez to widać, ściemnia itd.Polecam przezroczyste szybki. Widać normalnie... po ludzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Lans jest, ale homologacji to to pewnie nie ma.Pewnie podobnie jak z hologramami itp gorzej przez to widać, ściemnia itd.Polecam przezroczyste szybki. Widać normalnie... po ludzku.Popieram :crossy: Ja to wole dołożyć 15zł i mieć litr oleju do mieszanki i zająć sie jazdą a nie stroić sie jak panienka. ps. Panienka to chociaż wygląda git jak sie odwali, a w tym to tylko popisać sie można że nie ma sie na co kasy wydawać. ;) Pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja to wole dołożyć 15zł i mieć litr oleju do mieszanki i zająć sie jazdą a nie stroić sie jak panienka. ps. Panienka to chociaż wygląda git jak sie odwali, a w tym to tylko popisać sie można że nie ma sie na co kasy wydawać. DOKŁADNIE!! :D :buttrock: Mam takie samo zdanie,po co wydawać kase na coś co......... -utrudnia jazde.Pięniądze wyrzucone w błoto,ale to kto na co wydaje to juz sprawa tego co to kupuje;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 a co powiecie o yakich goglach jak mają zawodnicy Frestylu np takie zielone ze wygladaja jak lustro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Te szybki są dla szpanu i na pokaz jak cały frmx :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 a co powiecie o yakich goglach jak mają zawodnicy Frestylu np takie zielone ze wygladaja jak lustro?? Na pewno ściemniają, (jest to lustro i część promieni świetlnych się odbija) Więc jazda o zmierzchu lub w pochmurny dzień w lesie może nie być komfortowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) kurat lustrzane od srodka wszystko rozjasniają na pomoranczowo/zolto a co do tych naklejek, jako drugą szybke na zloty itp. lans:Pp mysle ze sie nada no nie?tylko ciekawi mnie czy wogole przez to cos widac i jak jest np z jazda po deszczu itp Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Pięniądze wyrzucone w błotoAle kuriozum, samo enduro to pieniądż w błocie :crossy: Nie czepiam się, ale wypowiedź ta mnie rozbawiła poprostu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ale kuriozum, samo enduro to pieniądż w błocie :smile: Nie czepiam się, ale wypowiedź ta mnie rozbawiła poprostu :D Heh zgadzam sie z tobą faktycznie niezle palnąlem :( :icon_mrgreen: Jak to teraz czytam to sam sie śmieje :D :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi