Okrop Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Januszm - jesli ma wtrysk to nic nie potrzebujesz modyfikowac - sam powinien sie dostroic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 silnik olejak punkty mocowania ma te same z tego co wiem , skoro do ram gsxrow laduja silniki z bandziora tzn ze sie da ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stig Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 a gaźniki i osprzet podejda od starego silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 z twego co wiem , czesto przeszczepiane do banditow sa gazniki z gixera 1100 , walki rozrzadu itp. wiec raczej silnik jest w calej gamie produkcyjnej wzajemnie wymienny wiekszosci czesci ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stig Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 No też tak słyszałem, chciałem się jednak upewnic bo jednak silniki wcale takie tanie nie sa :P W kazdym razie chyba nie ma sie czego bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Pytanie w imieniu kolegi uzytkownika Bandita 650 2011r.Czy po zmianie koncowki wydechu na akcesoryjna, dedykowana do Bandita 650, taka z nizszej polki, trzeba przestawic mapy zaplonu? Czy obejdzie sie bez podpiecia pod komputer i hamowni bez straty mocy i momentu? PozdrawiamJanuszmWitaj Januszku - 650 rozumiem,że na wtrysku - jeśli tak to będzie jak u mnie - na wolnych obrotach troszkę plywa ale bez żadnej straty i nawet po kompie wroci samoczynnie do ustawień. To oznacza,że śmialo można zmieniać i nic nie trzeba kombinować - już to przerabiałem na mojej B 12,5.Co u WAS?POZDRÓW Żonkę i małego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dziekuje Przemusiu! Ty rowniez pozdrow zone i dzieci :)I czasami odczytuj wiadomosci na Skype oraz na nie odpowiadaj ;) PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) W dniu wczorajszym moj Bandyta w przypływie chwilowej glupoty z mojej strony na odkręconej manetce na max. wyciągnoł licznikowe 248km/h. czy to możliwe? Dodam,że lecialem z kpl. zapakowanych kuferków. Nawigacja wskazywala 241km/h. Zastanawiam się czy i o ile może licznik zawyżać bo wg. producenta prędkość max. to licznikowe 230km/h. Dziekuje Przemusiu! Ty rowniez pozdrow zone i dzieci :)I czasami odczytuj wiadomosci na Skype oraz na nie odpowiadaj ;) PozdrawiamJanuszmDziękuję za pozdrowienia :-)Dziś odpalę Skypa to może pogadamy.Również pozdrawiam!!! Ps. w dziale : "Przy PIWIE" jest konkurs na forumowy motocykl miesiąca czerwca - wstawiłem tam zdjęcie mojego Bandyty i proszę o oddanie glosów :notworthy: :notworthy: :notworthy: - bo tak czy inaczej to Bandyta powinien być górą!!! :wink: Kto może niech glosuje - z góry dziękuję!!! Edytowane 20 Czerwca 2012 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 240 z kuframi to faktycznie musiał być przypływ fantazji, a prędkość jak najbardziej realna.Producenci przy maszynach turystycznych często zaniżają prędkość max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Przemus oddalem glos na Twoja Suzi bo maszyna jest zacna, tylko te zdjecia, cos sie nie postarales, zanizyles klase swoich prac :( PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 W dniu wczorajszym moj Bandyta w przypływie chwilowej glupoty z mojej strony na odkręconej manetce na max. wyciągnoł licznikowe 248km/h. czy to możliwe? Dodam,że lecialem z kpl. zapakowanych kuferków. Nawigacja wskazywala 241km/h. Zastanawiam się czy i o ile może licznik zawyżać bo wg. producenta prędkość max. to licznikowe 230km/h. Dziękuję za pozdrowienia :-)Dziś odpalę Skypa to może pogadamy.Również pozdrawiam!!! Ps. w dziale : "Przy PIWIE" jest konkurs na forumowy motocykl miesiąca czerwca - wstawiłem tam zdjęcie mojego Bandyty i proszę o oddanie glosów :notworthy: :notworthy: :notworthy: - bo tak czy inaczej to Bandyta powinien być górą!!! :wink: Kto może niech glosuje - z góry dziękuję!!! Ja swoim bandziorem ,też z kuferkami, dałem rade 238 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Przemus oddalem glos na Twoja Suzi bo maszyna jest zacna, tylko te zdjecia, cos sie nie postarales, zanizyles klase swoich prac :( PozdrawiamJanuszmWiem, wiem fotka fatalna - sam nie wiem dlaczego ją wysłałem - ale obiecuję to poprawić następnym razem... :blush: :blush: :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ech to już nie to Forum - pustki, nikt nic nie pisze... Wszyscy pewnie zwiali do durnego Facebooka :banghead: No tak - podobno jak CIĘ TAM nie ma toNIE ISTNIEJESZ ..... i to oznacza,że mnie nie ma :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 przemek3578 nie dramatyzuj, nie wiesz, ze sezon w pelni? Ludziska jezdza a nie trola jak Ty na forum :biggrin: Zatem zmiataj do garazu, odpalaj maszyne i w droge!!! I co najwyzej wieczorem mozesz opisac w dziale podroze jak bylo ;) PS Zeby nie bylo, ja juz dzisiaj prawie 600 km nakrecilem, niestety ciezarowka :) Pozdrawiam Cie serdecznieJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ja tu jestesm, bandytem mam bez owiewki - wiec nie sprawdzam V-max, bo mi przednie kolo zaczyna lewitowac :P Wiec sie nie wyopwiadam.A z kilometrami u mnie tez beida w tym sezonie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi