bobero Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 dzięki za szybką,choć niesatysfakcjonującą :evil: odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 co do xenonka ja mam 6000k i jest super jak miałem 8 tys k to było trche za niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HordFenry Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam Krótka piłka Panowie i Panie, jak zblokować moc w Bandycie 600 ? jakieś kity ? dysze ? Dziękuje z góry za odpowiedź ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 A po co blokować? http://www.tlo-bikeshop.de/product_info.ph...-auf-25-kw.html Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 W zasadzie też nie wiem po co blokować. Jak już to jeszcze więcej odblokować drzemiącego potencjału w silniczku. Może podpasują dysze z B400 ale nie jestem ekspertem w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HordFenry Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Blokada dla kobiety na początek przygody z moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 mysle ze jesli ktos tylko o tym mysli - to nigdy zblokowac nie zaszkodzi. To mile ze nie wszsyscy odrazy pragna wsiadac na 100KM sporty, tylko sa na tyre rozsadni, ze wiedza ze na pierwszy sezon 25KM-40KM spokojnie wystarczy. idealnbie byloby znalezc kogos kto by akurat zdejmowal blokade z takiego moto. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Czy któryś z banditowców należy do Bractwa Suzuki? Bo potrzebuję kogoś kto mnie poleci aby mógł się tam zarejestrować.. Proszę o PW jakby co :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Czy któryś z banditowców należy do Bractwa Suzuki? Bo potrzebuję kogoś kto mnie poleci aby mógł się tam zarejestrować.. Proszę o PW jakby co :biggrin: Ja należałem. Wprowadziłem ze dwie osoby i mnie wywalili bo nic nie pisałem. Znam taka fajną laske co należy do BS i pewnie zechce Ciebie wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 witam wszystkich bandziorow! zastanawiam sie nad zmiana obecnego sprzeta, smigam na kilofazerze z 2003 i moto jest naprawde zajebiste, ale szukam czegos nowszego. ceny Fz1 sa paralizujace wiec biore tez pod uwage B12,5 z 2007r. Chciaalbym dowiedziec sie ogolnych informacji od uzytkownikow tzn. slabe i mocne strony, jakies typowe wady, spalanie, serwis. fajnie gdyby ktos mial jakies odniesienie do fazera(moze znajomy smiga) z gory dzieki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Dawaj PW do Klaudiusza. On dysponuje B12.5 S w przechujnym malowaniu :notworthy: :biggrin: Całkiem nówka nieśmigana :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Mój 12.5 jest na sprzedaż :biggrin: Spalanie 5-7 litrów. Ciągnie od samego dołu. Prowadzi sie pewnie, nie czuć żeby ważył tyle ile waży ....... no nie wiem co jeszcze napisać. Nastukane 25 tyś. od nowości i nic się nie działo, ani jednej ustereczki :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Walnij w klawiature a Klaudiusz się odezwie :icon_mrgreen: Nastukane 25 tyś. od nowości i nic się nie działo, ani jednej ustereczki Nie licząć dzwona, szlifu i zalania w piwnicy :icon_razz: Edytowane 9 Lutego 2010 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Mogę Ci opisać doświadczenia z jazdy moim Banditem. Odnośnie napraw serwisowych za bardzo nie pomogę, bo przy 10tys. km nie powinno być o nich mowy :wink: + małe spalanie (6-6,5l przy przelotach 160-180km/h) + wygoda (kanapa, pozycja super, osłona przed wiatrem ok, jeśli nie jesteś za wysoki - ja mam 190cm i miałem sobie sprawić szybę akcesoryjną i to zrobię jak go nie sprzedam) + nie czuć bądź co bądź dużej masy nawet w korkach o ile nie jesteś chuchrem + uniwersalność (nadaje się zarówno do krótkich dystansów, miasta jak i do turystyki) + prowadzi się super stabilnie nawet na dużych koleinach i wybojach, bez różnicy czy z kuframi czy bez. Powiem nawet więcej, z załadowanymi kuframi i pełnym bakiem dopiero się prowadzi :buttrock: + luzy zaworowe sprawdza się o ile dobrze pamiętam dopiero po 25tys. +- charakterystyka silnika na maksa spokojna, co nie znaczy że nie ma dużego ciągu (motor oddaje moc liniowo, jak elektryczny :cool: ) +- wymiana oleju i czynności obsługowe: czyszczenie/wymiana filtra powietrza itp. co 6tys. (są motocykle gdzie się ten olej wymienia rzadziej) - średnia jakość wykonania instalacji elektrycznej (może to przez wersje USA) - rzadko strzela z wydechu (nawet przy Yoshimurze :icon_mrgreen: ) - dupy wolą plastiki :icon_mrgreen: Walnij w klawiature a Klaudiusz się odezwie :icon_mrgreen: PS. Nie ma to jak powiadamianie na maila o nowym poście :icon_razz: Edytowane 9 Lutego 2010 przez Yosarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 rzadko strzela z wydechu (nawet przy Yoshimurze ) Dlatego zachęcam do kupna B12 :D ...... - dupy wolą plastiki .... z plastikami :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi