Adam Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Stary rowerowy sposób mówi o cienkiej igiełce ze strzykawką w której pływa woda z mydłem. Psiknij w 4 miejscach i powoli zacznie sie okręcać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dzięki koledzy, jak tylko będzie chwila by z tym powalczyć to spróbuję i podgrzać i wstrzyknąć wodę z mydłem i z tą brzytwą też będę się starać. A jak nic nie poskutkuje to zostanie fachowiec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) i spróbuj polać manetkę wrzątkiem, który zmiękczy gume. Edytowane 23 Stycznia 2009 przez rahu Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Bika - powinny wystarczyć te środki mniej inwazyjne, czyli mydło, trochę ciepła (wszystko jedno woda, czy powietrze z suszarki) i ściągaj tę manetkę ruchem okrężnym (okręcając ją wokół kierownicy). Natomiast bezpieczniej będzie, jak z użycia brzytwy, siekiery i piły łańcuchowej zrezygnujesz. Jakiś klinik z miękkiego drewna to by jeszcze uszedł, ale ta cała reszta może uszkodzić ciebie, kierownicę i manetkę. Powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Geni - pewnie racja, aczkolwiek po rozkręceniu przełączników i dojściu do manetki z tej wewnętrznej strony okazało się, że wychodzi z niej jakiś klej, ciężko to cholerstwo stamtąd wyciągnąć, dlatego też zastanawiam się czy w ogólne da radę to ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 jak mocowalem manetki Oxforda, to do lewej byla dolaczona plastikowa tulejka, moze ktos wczesniej zalozyl z ta oto tulejka :( ja jak zalozylem ta tulejke to tylko rozciecie mi jej zostalo gdy chcialem nalozyc manetke,moze ktos byl na tyle uparty ze zalozyl na nia manetke, jesli tak to chyba bez fachowej pomocy sie nie obejdziesz, mam pomysl, moze troche smieszny i spartanski ale sproboj moze ja podgrzac suszarka? zdaj relacje jak tam postepy i trzymam kciuki :) pzdr 1200 Ta tulejka jest do prawej manetki, zeby można było zamontować w Quadach gdzie nie ma rolgazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nooo, poszedlem do garazu zobaczyc jak zyje aku... Iiiii nie wytrzymalem, 10km i jestem nasycony przez kilka dni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 takiemu to dobrze :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nooo, poszedlem do garazu zobaczyc jak zyje aku... Iiiii nie wytrzymalem, 10km i jestem nasycony przez kilka dni :) No ja sie powoli przygotowuje, narazie Pogoda w miare, w miare, zobaczymy jak będzie w Weekend, niech tylko śnieg nie pada i latam .............. wrrrrrr................. :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Kurna, gdyby nie te lodowe "placki" na jezdni moznaby juz jezdzic dalej. W texach zimno nie jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackRM Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 a ja sobie brykam codzien do pracy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 "- w rzimie..? - i w żimie, i w lato..." * P, MSPANC jsz * - bodajże z kabaretu starszych panów Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyb83 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie wytrzymałem, pojechałem na przejażdżkę i to bandit-em 1200. Zimno nie dokuczało ale poślizg tylnego koła ciągle. Jest strasznie dużo syfu na drodze, zresztą jak to w zimie. Wszystko pięknie, ładnie, teraz trzeba umyć motocykl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 moze mi ktoś pomoże i pokieruje gdzie znajde kod koloru lakieru mojego B12 lakier jest ciemnoniebieski metalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ściągnij zbiornik paliwa - powinna być taka mała naklejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi