kurbat Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Inny wariant kanapy od Mario.Ja wybrałem wersję bez napisu i inaczej idzie szycie.http://img138.imageshack.us/img138/1561/dsc00080re5.jpgCena u mnie była chyba 250 z transportem ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Tarcza EBC tył kosztuje 350zł (oczywiście nowa, używanej zdecydowanie nie polecam) Jeżeli jesteś zainteresowany napisz znalazłem nową za 275zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Mam pytanie -prośbę do właścicieli bandziorów.Od dwóch miesięcy mój wujaszek szuka osłonę na zegary do swojego bandita (piękna-czarna sztuka :) ), szukaliśmy po allegro, dizmarach i ciągle nic.Gdyby ktoś z Was wiedział coś o namiarach na takie części bardzo proszę o wiadomość :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 A ja dzisiaj totalnie zazimowałem. Zalałem do pelna, zmieniłem olej, wymyłem do czysta, odkręciłem złamaną klamkę po niedawno opisywanej śmiesznej glebie na skrzyżowaniu, założyłem świeżo polakierowane obciążniki kiery, wymieniłem klocuszki hamulcowe iiiiii 100 innych rzeczy o których nie chce mi sie pisać. MAM DO SPRZEDANIA GMOLE do Bandziora 1200, za 220 zł, czyli 30 zł mniej. Nówki, stwierdziłem ze nie bede wiercił w pługu, a Crashe już mam to sobie odpuszcze te gmole. Zainteresowani proszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 E tam, u mnie jeszcze za wcześnie na zimowanie :notworthy: 8 stopni więc dziś jeszcze kilka mil mi dojdzie :) nie wiesz czy gmole będą pasować do 600 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zaraz sie dowiem Jokoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 jeszcze jakbyś mi mógł podać jaki kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Nie pasują mocowania niestety. Soł dalej do sprzedania GMOLE do Bandita 1200. Kolor czarny. 220 zł (30 zł taniej niż wszędzie) NOWE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Trochę dawno nie bylo mnie na forum i nie miałem okazji pochwalić się miom bandziorkiem, ale co się odwlecze... :icon_mrgreen: http://www.bikepics.com/members/gregr/03bandit600s/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Trochę dawno nie bylo mnie na forum i nie miałem okazji pochwalić się miom bandziorkiem, ale co się odwlecze... :banghead: http://www.bikepics.com/members/gregr/03bandit600s/ Musimy sie spiknac. polatac na bandziorkach po wrocku :bigrazz: Edytowane 9 Grudnia 2007 przez Truemaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jak tam Bandziory jeździcie jeszcze?W Tarnowie pogoda w miarę + 4-7 stopni więc latam póki mogę :)A dziś ( w zasadzie wczoraj) poszło sprzęgło w aucie więc śnieg na razie nie wskazany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Musimy sie spiknac. polatac na bandziorkach po wrocku :banghead: Jak najbardziej. Nie mogę doczekać się wiosny, bo moto już 'zazimowane'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Trochę dawno nie bylo mnie na forum i nie miałem okazji pochwalić się miom bandziorkiem, ale co się odwlecze... :banghead: http://www.bikepics.com/members/gregr/03bandit600s/Gratulacje!!!! :crossy: Jak tam Bandziory jeździcie jeszcze?W Tarnowie pogoda w miarę + 4-7 stopni więc latam póki mogę :)A dziś ( w zasadzie wczoraj) poszło sprzęgło w aucie więc śnieg na razie nie wskazany :DNo oczywiście że latamy, przynajmniej ja .............. Rebel już nie bo sie boi :crossy: :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jak najbardziej. Nie mogę doczekać się wiosny, bo moto już 'zazimowane'. Ja nie zimuje. Mamy juz prawie polowe grudniaa a jezdzic sie da, wiec jak np na gwiazdke spadnie snieg i bedzie sie trzymal powiedzmy do lutego to tylko miesiac nie bede mogl jezdzic. Poza tym nawt jak sa jakies przeblyski ciepla i asfalt suchy to mozna posmigac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 PYTANIE DO KLAUDIUSZA Klaudiusz,właśnie wpłaciłem zaliczkę do salonu na GSR600 i nie mogę nigdzie w necie znaleźć pługa do niego. Przez zimę chciałbym fajnie odpicować motorek.Na stronie motolook.pl też nic takiego nie znalazłem. Nie ma szans czegoś takiego u Ciebie dostać? pzdrMetiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi