metiu Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Hej nie wie ktoś jaka jest obecnie przybliżona ilość zarejestrowanych motocykli w Polsce?nie wiem czemu ale jakoś nurtuje mnie to pytanie na ile aut przypada jeden motocykl :buttrock: pzdr.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) W 1976 r. byliśmy niemal potęgą motocyklową z ok. 2 mln jednośladów na drogach. W 1980 r. na 5,5 mln zarejestrowanych w Polsce pojazdów silnikowych było ok. 1,5 mln motocykli (samochodów osobowych było w tym czasie niespełna 2,5 mln). Od roku 2000 liczba motocykli w Polsce zaczyna systematycznie wzrastać. Z tego co wyczytałem obecnie mamy ich ok. 900 tys. Liczba samochodów osobowych zarejestrowanych na koniec 2005 wyniosła 12 mln sztuk. srednio proporcja wynosi :) 1:14 i wydaje mi się że wyglada to realnie :biggrin: Edytowane 5 Listopada 2007 przez joga82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 To jest właśnie ten POWER który daje B12......nawet nie wiesz kiedy palisz gume :crossy: :) Ja nie jezdze B12 a B6,5 :clap: a poza tym mowilem, ze na postoju przy ssaniu tez to czuje czyli to jest palace sie sprzeglo, a ze troche mi go szkoda to zastanawialem sie czy go nie podciagnac lekko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropcik Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 mam pytanie jaka jest roznica miedzy olejejem motul 5000 a motul 5100???oprocz ceny oczywiscie.tzn czy ktos widzi roznice.bo skoro nie widac roznicy to po co przeplacac:):icon_idea: a pochwale sie zwoim bandyta http://www.wrzuta.pl/obraz/iq7EFqKiGC/gallery-35606590 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ropcik: jak się sprawuje ten tłumiczek microna? jakie ma brzmienie?Od kilku dni się zastanawiam nad takim, bo bardzo mnie kusi trochę poterroryzować sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ropcik: jak się sprawuje ten tłumiczek microna? jakie ma brzmienie?Od kilku dni się zastanawiam nad takim, bo bardzo mnie kusi trochę poterroryzować sąsiadów.Czym Ci zalezli za skore? :icon_mrgreen: Ja nie zakladalem glosnego wydechu m.in. dlatego, ze czesto zdarza(lo) mi sie wracac do domu pozna noca, a nie chcialem stawiac calego osiedla na nogi. :wink: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropcik Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ropcik: jak się sprawuje ten tłumiczek microna? jakie ma brzmienie?Od kilku dni się zastanawiam nad takim, bo bardzo mnie kusi trochę poterroryzować sąsiadów. powiem ci ze jestem bardzo zadowolony z niego. dzwiek jest jest wysrany poprostu:)bardzo dobry bass a przy z schodzeniu z obrotow strasznie bulgocze:):)przy 9tys obtorow juz jest strasznie glosno.zreszta jak bede w domu to nagram dzwiek jesli chcesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja nie jezdze B12 a B6,5 :bigrazz: a poza tym mowilem, ze na postoju przy ssaniu tez to czuje czyli to jest palace sie sprzeglo, a ze troche mi go szkoda to zastanawialem sie czy go nie podciagnac lekko. A czy Ty przypadkiem nie wlałeś do silnika oleju samochodowego zamiast specjalnego do motocykli z dodatkami dla mokrego sprzęgła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Czym Ci zalezli za skore? :wink: Ja nie zakladalem glosnego wydechu m.in. dlatego, ze czesto zdarza(lo) mi sie wracac do domu pozna noca, a nie chcialem stawiac calego osiedla na nogi. :crossy: ;) Śmieję się oczywiście. W sumie sąsiedzi mi nie przeszkadzają. Poza tym mieszkam w domu wolnostojącym i nie mam sąsiadów pod samym nosem. powiem ci ze jestem bardzo zadowolony z niego. dzwiek jest jest wysrany poprostu:)bardzo dobry bass a przy z schodzeniu z obrotow strasznie bulgocze:):)przy 9tys obtorow juz jest strasznie glosno.zreszta jak bede w domu to nagram dzwiek jesli chcesz?? Chętnie posłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) A czy Ty przypadkiem nie wlałeś do silnika oleju samochodowego zamiast specjalnego do motocykli z dodatkami dla mokrego sprzęgła? nie no bez przesady, olej jest ok. :buttrock: Edytowane 6 Listopada 2007 przez Truemaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e_mzeta Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 mam pytanie kto kocha bandity:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 jakiego używacie specyfiku do oczyszczenia kolektorów, aby nadać im ponownie fabryczny wygląd :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 jakiego używacie specyfiku do oczyszczenia kolektorów, aby nadać im ponownie fabryczny wygląd :) Ja robie tak- papier wodny np: 220 a potem pasta polerska, a jak mi się nie chce tak dłubać to jest takie mleczko do chromów w sprzedaży i też daje rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 mam pytanie kto kocha bandity:) hmm... no to może ja się zgłoszę :crossy: , chociaż ostatnio muszę przyznać, że coś ciągnie mnie w teren np. na Africe Twin :D :lalag: jakiego używacie specyfiku do oczyszczenia kolektorów, aby nadać im ponownie fabryczny wygląd :) pasta i dużo, dużo pi******enia :P a po jakimś czasie apjać od nowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropcik Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 jakiego używacie specyfiku do oczyszczenia kolektorów, aby nadać im ponownie fabryczny wygląd :icon_question: papier scierny jakies 1500 wodny +pasta polerska=swici sie jak psu jajca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi