Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Pablus Maximus napisał:

filterek na pewno poprawi trochę dynamikę. Motorek zacznie sprawniej oddychać.

Co do świec to cóż, raczej szkoda kasy.

A powiedz co chcesz osiągnąć wymieniając dyszę czy świece ?

co do swiec to ogolnie zastanawialem sie nad nimi jak by przyszło mi juz wymieniac niechcial bym kupic shitów tak jak porzedni zestaw ktory miałem i sie wypaliły pochodzenia niewiadomego były

na te co mam teraz nei moge narzekac :)

co do dysz to chcialbym poprawic osiagi motocykla głownie chodzi mi o dynamike i przyspieszenie

a z tego co ogolnie sie nasłuchałem to dobrze jest polączyc dysze z filtrem ale to znowu ponoc idzie z regulacjami wiec wydatek torche jest ...

ogolnie tez chciałbym dowiedziec sie cos wiecej an ten temat ludzi ktoryz montowali to w szczegolnosci w banditce bo niechcialbym utopic pieniedzy

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

no strzałka fakt ,mi tam nie przeszkadza , (teraz przynajmniej jakoś mnie nie wozi po drodze jak wcześniej przed przeróbką i w zakręty wchodze sporą prędkością i nic , wcześniej mnie zarzucało .Myśle ze to mogło być łożysko za słabo skecone lub za mocno w głowce ramy .)

A co do wyglądu to za 500 zł dużego popisu nie mam :bigrazz: :bigrazz: , motor robiłem pod siebie ,w niedzielke przejechałem z dziewczyną bez zsiadania 150 km i elegancko . wcześniej tak mi dupą woziło po tym siedzeniu ze ku....icy można było dostać . Teraz jest stabilnie . Jak ktos nie wierzy to jego problem . Ja jestem bardzo zadowolony i nie wiem czy nie zostawie sobie tego banditka do końca .

Z czasem i lampe sie wymieni i tłumik z kwasówki sie uspawa i coś z lusterkami sie wykombinuje , narazie brak floty .

PS. jak komuś sie nie podoba to sie nie patrz :banghead: , mi sie może twój seryjny nie podobac :banghead:

I jeszcze jedno zapomniałem sie was zapytać : nie wiecie czy silnik z GSXR 750 olejaka by pasował do ramy B6 ??? Coraz bardziej myśle nad taką przekładka , bo gdzies na forum (customfighters.com) widziałem jak koleś miał włożony , tylko nie wiem czy to rama była od B12 czy B6 . Jak ktoś wie to bardzo bym prosił o informacje na meila bądz tutaj na forum. dzieki :notworthy:

kichacz napisał:

no strzałka fakt ,mi tam nie przeszkadza ,

To się w oczy rzuca. Dziwi fakt, że chcesz bawić się w przeróbki, a nie masz poczucia estetyki.

Poczułeś się zaatakowany/obrażony krytyką lampy prosto z mostu. Chciałem Ci pokazać co wygląda "nie tak".

Silnik GSXRa 750 pasuje do ramy B6 Mk I

Edytowane przez Vatzeque

kichacz napisał:

PS. jak komuś sie nie podoba to sie nie patrz :banghead: , mi sie może twój seryjny nie podobac :banghead:

A wcześniej sam pytałeś o opinię:

kichacz napisał:

Co sądzicie ?? Opłacało sie ?? Czy ni chu.........!

Chyba źle znosisz krytykę (czytaj -> PRAWDĘ w temacie Twojego pojazdu)!

If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris!

Joey69 napisał:

co do swiec to ogolnie zastanawialem sie nad nimi jak by przyszło mi juz wymieniac niechcial bym kupic shitów tak jak porzedni zestaw ktory miałem i sie wypaliły pochodzenia niewiadomego były

na te co mam teraz nei moge narzekac :)

co do dysz to chcialbym poprawic osiagi motocykla głownie chodzi mi o dynamike i przyspieszenie

a z tego co ogolnie sie nasłuchałem to dobrze jest polączyc dysze z filtrem ale to znowu ponoc idzie z regulacjami wiec wydatek torche jest ...

ogolnie tez chciałbym dowiedziec sie cos wiecej an ten temat ludzi ktoryz montowali to w szczegolnosci w banditce bo niechcialbym utopic pieniedzy

hmm ja wymienilem filtr na K&N i szczerze mowiac srednio jestem zadowolony. To sie wiaze z koniecznoscia regulacji gaznikow bo efekt samej wymiany filtra to jakas pomylka. Na niskich obrotach jest po prostu tragicznie :

Witam

Mam zapytanie , strasznie podobają mi się Bandyciki, i szukam dla siebie jakiegoś, i mam jednego na oku, ale chciałbym się Was zapytać jao znawcó tych maszynek o jedną rzecz. Czy w roczniku 97' napis SUZUKI na zbiorniku był malowany czy naklejany, bo w tym co mam na oku nie ma napisu na zbiorniku i nie wiem czy był malowany czy co? proszę o jakąś opinie. Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich posiadaczy Bandycików :)

Trochu tutaj cicho znowu. Wymieniłem w swoim B6 napęd. Przy okazji zmieniłem rozmiar zębatek na 14 zębów z przodu i 48 z tyłu. Efekt jest świetny - motocykl dużo lepiej przyspiesza przy niskich obrotach. Prędkość spadła ale znacząco wzrosła dynamika. Polecam każdemu.

Dnia 25.04.2009 roku chciałem się z Wami Bandziorami uroczyście pożegnać. Sprzedałem dziś swojego B6. Następny niestety nie będzie z rodziny GSF. Czasem będę tu jednak zaglądać ze względu na sentyment to Bandziora :) Sprzęt będzie teraz jeździć po Bielsku.