Młody Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Być moze 15W50 będzie lepszy dla kogoś kto jeździ w wyzszych temperaturach bądz bardziej grzeje silnik. Ja jeżdze turystycznie wiec mysle ze 10W40 bedzie w porządku. Jeśli chodzi o dekiel to wystrzegał bym się jakiegoś ściągnetego z motocykla po ślizgu na ten dekiel - może być skrzywiony i nie będzie szczelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 hmm dzieki z tym dekielkiem calkiem przystepna cena:) ja na ebay-u znalazlem za 1 euro :icon_rolleyes:i zastanawiam sie czy gobrac skoro tutaj mamm taki tani ;) a wyglada na nienaruszony co sadzisz o tym? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Z tym olejem to pie..., instrukcja mówi 10w40, to już mój trzeci motocykl z chłodzeniem olejowym, każdy jeździł na Mobil 4T 10W40 i było ok, każdy również w instrukcji miał podany taki olej. Co lepsze niektórzy wlewają do Banditów 5W40 i również chwalą. Mineralny olej można wlewać gdy silnik jest mocno zużyty i pobiera olej. Dziś wyprowadziłem swoją maszynę, po dwumiesięcznej przerwie doznania z jazdy są nieziemskie :bigrazz: Mam pytanie jakie tankbagi używacie?Mój z Retbika na magnesy na Bandicie zaczyna fruwać powyżej 100 km/h, coś mu aerodynamika Bandita nie pasuje :P Na Kawie to powyżej 200 km/h spokojnie sobie siedzi :biggrin: PozdrawiamJanusz Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Nie wiem czy szukasz dużego czy małego, ale ja posiadam ten: http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....ff710893170031ci na nakedzie przy 170-180 trzyma się pięknie na samych magnesach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 I od razu pytanko: przy prędkościach do 60-70km jak puszczę kierownicę moto wali się lekko raz na lewo raz na prawo, powyżej tej prędkości po puszczeniu kierownicy idzie prosto, co to? Don't drink and drive :PMam pytanie jakie tankbagi używacie?Mój z Retbika na magnesy na Bandicie zaczyna fruwać powyżej 100 km/h, coś mu aerodynamika Bandita nie pasuje Na Kawie to powyżej 200 km/h spokojnie sobie siedzi Kupiłem tankbaga z Alledrogo. Taki 3-częściowy. Zajefajny z super mocnymi magnesami i taką przepaską pod zbiornikiem dla dokładnego spięcia. Zazwyczaj jeżdżę z dwoma częściami bo cały komplet widoki zasłania :bigrazz: niezły komin się robi. Pozdro Bandziory.... MarcinkowiSF tez jeszcze pozdro :biggrin: Pees. Motek juz prawie złożony. Tylko nie wyskakiwać mi tutaj, że prawie robi wielką różnice :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 I od razu pytanko: przy prędkościach do 60-70km jak puszczę kierownicę moto wali się lekko raz na lewo raz na prawo, powyżej tej prędkości po puszczeniu kierownicy idzie prosto, co to? To zycie zycie ! Hehe , ale powarznie to nic ci nie pozostaje. jak puszczac kierownice przy wyzszych predkosciach. Bandit jest wysoki, wysoko siedzisz i nic juz na to nie poradzisz, ja niestety spadlem ze zbiornika przy 60 ( bolesne) i wlasnie dlatego ze wolno jechalem. Jak jest 80 to gra gitara... Tak wogole to fajny material na streeta piekielnie mocny ( z ta koncowka powinien miec ze 118 KM ) i nie zakatowany posluzy, posluzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 To zycie zycie ! Hehe , ale powarznie to nic ci nie pozostaje. jak puszczac kierownice przy wyzszych predkosciach. Bandit jest wysoki, wysoko siedzisz i nic juz na to nie poradzisz, ja niestety spadlem ze zbiornika przy 60 ( bolesne) i wlasnie dlatego ze wolno jechalem. Jak jest 80 to gra gitara... kolega również spadł z baku na dużym bandicie przez to wężykowanie, mówił że to normalne w 1200, ale w B6 tego nie maiłem i tym się martwię. To co Panie Angliku tak ma być i koniec? A jak jest w innych bandziorach? może koledzy z B12 się wypowiedzą. Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Mam pytanie jakie tankbagi używacie?Mój z Retbika na magnesy na Bandicie zaczyna fruwać powyżej 100 km/h, coś mu aerodynamika Bandita nie pasuje :lalag: Na Kawie to powyżej 200 km/h spokojnie sobie siedzi ;) PozdrawiamJanuszJa mam Oxforda, tego tańszego i sprawuje sie super, no i jest ogromniasty :P http://sklep.scigacz.pl/tankbag-oxford-exp...ime-p-2779.html Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (...)Myślę, że pomogę z tym dekielkiem jesli dam linka do tego małego dekielka oryginał nie porysowany za 80 zł na otomoto :lalag:Nie widziałem nigdzie tańszego :] http://otomoto.pl/suzuki-gsx600-750f-silni...zet-P62333.html Niech Cię ręka boska broni, żeby cokolwiek u mielocha kupować!!!Nigdy nie dawaj mu zarobić.(Możesz do niego najwyżej pojechać jak chcesz zobaczyć jaka jest różnica między motocyklistą a kapitalistą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 znacie moze jakies stronki gdzie moge kupic kierunki ale takie zeby byly wbudowane w owiewke cos takiego jak boczne kirunki w autach Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszon41 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 kolega również spadł z baku na dużym bandicie przez to wężykowanie, mówił że to normalne w 1200, ale w B6 tego nie maiłem i tym się martwię. To co Panie Angliku tak ma być i koniec? A jak jest w innych bandziorach? może koledzy z B12 się wypowiedzą. Modem :) ja mam bandziora z 02r 12 200 przebieg , stan ideał od I właściciela , pełen serwis we Frankfurcie nad Menem. 1000% motocykl nie bity , bez najmniejszej skazy i uwierz mi , puszczam kierownicę przy każdej prędkośći czy to 60 - 70 czy 150 i moja B12 idzie jak po sznurku bez jakichkolwiek gibnięć na lewo czy prawo . Jeśli mi ktoś nie wierzy zapraszam do siebie , niech sam zweryfikuje ! . Więc jakiś defekcik musi być. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 puszczam kierownicę przy każdej prędkośći czy to 60 - 70 czy 150 i moja B12 idzie jak po sznurku bez jakichkolwiek gibnięć na lewo czy prawo . Jeśli mi ktoś nie wierzy zapraszam do siebie , niech sam zweryfikuje ! . Więc jakiś defekcik musi być. :banghead:Nawet nie ma się co spierać. Motocykl nie może wężykować i nie mozna powiedzieć, że "on tak ma". Jest jakiś defekt i trzeba to naprawić. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Koledzy, kilka gratów do sprzedania w tym do Bandziora : http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2098103 Dla kolegów z forum dostawa gratis :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Najlepszy do Bandita jest "Ekspress Grimac na kawe typu POD, nowy" w linku powyżej :] Zawsze można sobie kawke strzelić :smile:Pozdrawiam kolegę :biggrin: Co do wcześniejszych postów, to odnośnie do Mielocha to nie wiem o co chodzi bo nic nigdy nie kupowałem ani nie miałem kontaktu, linka podałem bo to poprostu najtańszy cały dekiel jaki znalazłem. Tym bardziej, że jednej ryski na nim nie widać.A co do "wężykowania" to nigdy mi sie nie zdarzało w B6, a czasami puszczam kierkę gdy wolno jadę i jedzie prosto. Zaznaczam, że nie jadę w koleinie :biggrin: Edytowane 6 Lutego 2008 przez gustafinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A jak....jeśli nie możesz podnieść ciśnienia emocjami na moto to pijesz kawkę. Zapraszam do zakupu :) Ludzie, piszcie tu wszyscy jakie ekspresy do kawy macie !! Potem poprosimy moda o przyklejenie tematu ;) PS. Miałem jeszcze komin Scorpion do GSF 1200 97-00 ale już poszedł....No ale sic! koniec tematu ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi