Chmiell Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 W K6 rdza wychodzi?????? :icon_razz: ;) :icon_eek:no niby tak, problem wychodzi gdzieś na łączeniach - a moto nie jest u mnie od nowości także dodatkowo u poprzedniego właściciela cuś drobnego było i wychodzą niedoróbki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomba7 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Rama i bak jest stalowa. Każdy ubytek lakieru związany z normalną eksploatacją = rdza. Gwarancja jest na 2 lata. Jesli pierwsze egzemplarze były w 2005 to w 2007 gwarancja im się już skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) A ja znów o światłach. W ostatnią sobotę musiałem przejechać w nocy kilkaset kilometrów i... nie chciałbym już tak więcej jeździć po omacku. Wiem, było już dużo w tym temacie o ksenonach, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby ktoś pisał o konkretnym zestawie. Mam więc pytanie do tych, którzy w swoich Bandziorach ksenony zamontowali:Czy to, co macie w swoich motocyklach to jest to, co w tej aukcji?http://moto.allegro.pl/item256755823_kseno...ykl_motor_.htmlNaprawdę nie ma żadnych kłopotów z użytkowaniem? Edytowane 19 Października 2007 przez radekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Z tego co widze to ten zestaw ma być w B12 w wersji N. Do eNki nie polecam xenonu. W wersji S żarniki sa z mocowaniem HB3. To są soczewkowe lampy. W N jest zwykły lustrzany reflektor. W razie czego misiaki mogą sie przyczepić. W przypadku soczewek jest szansa wyłgania się. Brać żarniki z mniejszą barwą temperaturową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Dzięki rebel. Mój Bandzior to S, więc chyba powinny pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 A ja znów o światłach. W ostatnią sobotę musiałem przejechać w nocy kilkaset kilometrów i... nie chciałbym już tak więcej jeździć po omacku. Wiem, było już dużo w tym temacie o ksenonach, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby ktoś pisał o konkretnym zestawie. Mam więc pytanie do tych, którzy w swoich Bandziorach ksenony zamontowali:Czy to, co macie w swoich motocyklach to jest to, co w tej aukcji?http://moto.allegro.pl/item256755823_kseno...ykl_motor_.htmlNaprawdę nie ma żadnych kłopotów z użytkowaniem? Ja mam w bandziorku coś takiego troszke inne szkło ale coś w podobiehttp://moto.allegro.pl/item253544188_lampa...eeta_draga.html i nie jest tak tragicznie choc ksenon to ksenon ;):):biggrin: nie wiem jak lampeczka tam świeci bo nie miałem przyjemności jej zmieniać tylko tą z tyłu ale nie jest źle może i ja coś w ksenonie poszukam :crossy::):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 joga, ale Ty masz N.Ja do swojej S-ki czegoś takiego pod owiewkę nie wpakuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Mam takie lampy jak podał Joga w linku, ale wiem że występuje kilka wersji. Ja osobiście mam takie, że praktycznie w nocy nic nie widać;/ Znajomy ma już o niebo lepsze, więc dokładnie sprawdźcie przed zakupem. :) Ja dokładnie nie wiem jakie mam, bo już kupiłem z moto. psIdę wyjeździć ostatnie km na bandicie :( ppzodr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 A co szanowni koledzy polecicie do B6 S z 96 bo oryginalne lampki w ogóle nie dają rady po zmroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Do posiadaczy B6 i B12 w wersji S ze światłami soczewkowymi (po 2000r.)Należy:1.Kupić zestaw (samochodowy) Xenonowy. Dlaczego samochodowy? A no dlatego, że sa tam dwa komplety. Masz kumpla na Bandziorze więc placicie 50/50. Na łba ok. 250PLNów.2.Zaprosic kumpla z motocyklem na wspólny montaż ( niech kupi sześciopaka...to jest muss :( )3.Przed konsumpcją przystąpic do montażu. Nic trudnego o ile zastosujecie się do zalecenia "przed konsumpcją".4.Po zamontowaniu najlepiej od razu sprawdzić efekt czyli wyjechać na droge :icon_eek: .5.Sprawdzić reakcje kierowców zapodając im nowymi swiatłami.6.W przypadku braku reakcji zarządzić powrót do domu i przystąpić do konsumpcji :rolleyes: .7.Jeżeli będą jakiekolwiek reakcje to należy je olać, wrócić do domu i przystąpić do konsumpcji :icon_eek: .Miłej i efektywnej dłubaniny życzy Rebcio.Pees. Ja własnie taki plan zrealizuje.POZDRO I NARA ew. POCHWA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Mam takie lampy jak podał Joga w linku, ale wiem że występuje kilka wersji. Ja osobiście mam takie, że praktycznie w nocy nic nie widać;/ Znajomy ma już o niebo lepsze, więc dokładnie sprawdźcie przed zakupem. :buttrock: Ja dokładnie nie wiem jakie mam, bo już kupiłem z moto. psIdę wyjeździć ostatnie km na bandicie :clap: ppzodr. Moje moto trafiło do Polski w tym roku jakoś w maju z Niemiec i już było tak zrobione lekko na streeta lampy są pewnie z rajchu i dlatego jest jakaś mała różnica........ Różnią się tym że mają inny klosz jakąś imitacje ksenona takie jakieś żarówki o niebieskim kolorze nie jest to bajka w nocy ale tragicznie też nie jest na razie wystarczy…..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Witam ma ktoś moze opis Badita 600 ze swiata motocykli?? jesli ktos ma to prosze o przeslanie [email protected] dzieki z gorypozdrawiam Edytowane 20 Października 2007 przez lutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam ma ktoś moze opis Badita 600 ze swiata motocykli?? ehe. na przykład redakcja ma, ba - nawet udostępnia :)http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426,1619377.htmlna przyszłość więcej samodzielnościjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 No to jeszcze raz spróbuje.. czy montował ktoś XSENONY w Bandycie z przed 2000 np 96 :D I może sie pochwalić co zamontował? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Bandziory od środy poprawa pogody(u mnie 12-14C i słoneczko)...tak pisze bo przy tych 5C to ciezko było z jazdą :clap::):clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi