joga82 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Kurde nie wiem czy w tym sezonie ale w następnym bankowo zrobimy z kolesiem (GSXR 1000 K1) filmik z dzidowania i to co widać na liczniku no i to by był wystarczający dowód myśle hehehe dzieki za info Pozdrawiam PS. Kaludiusz ile twój Bandzior idzie :notworthy: Kurde nie wiem czy w tym sezonie ale w następnym bankowo zrobimy z kolesiem (GSXR 1000 K1) filmik z dzidowania i to co widać na liczniku no i to by był wystarczający dowód myśle hehehe dzieki za info Pozdrawiam PS. Kaludiusz ile twój Bandzior idzie ;) Sorki kaludiusz już wiem a jak by było bez tych kuferków hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 dobra chyba sie zdecydowalem na B12 rocznik minimum 2001.mam do was goraca prosbe jakbyscie slyszeli o jakims sprzecie spelniajacym kryteria i godnym polecenia to walcie do mnie momentalnie :icon_mrgreen: jedyne co mnie moze odwiesc od tej decyzji to jakis ladnie utrzymany XJR1300 ale ich na rynku jest znacznie mniej niz bandytow. Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Może jeszcze w tym sezonie uda sie pomiar prędkości GPSem, jak nie to mamy Plana na Wiosne :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 dobra chyba sie zdecydowalem na B12 rocznik minimum 2001.mam do was goraca prosbe jakbyscie slyszeli o jakims sprzecie spelniajacym kryteria i godnym polecenia to walcie do mnie momentalnie smile.gif jedyne co mnie moze odwiesc od tej decyzji to jakis ladnie utrzymany XJR1300 ale ich na rynku jest znacznie mniej niz bandytow.Dobra Trollsky nie kombinuj juz więcej.....kupuj B12 i naprzód.Szukaj aż znajdziesz. Pomoc w oblookaniu sprzeta na pewno otrzymasz od 4rumowiczów rozsianych po kraju. Pamietaj. Kupując Bandita kupujesz styl, trend, prestiż i uwielbienie kobiet :icon_mrgreen: ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu wlkp Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Pamietaj. Kupując Bandita kupujesz styl, trend, prestiż i uwielbienie kobiet :smile: :wink: :wink: Rebel to ostatnie zdanie to sobie zapisze bo mi sie spodobalo :bigrazz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Rebel to ostatnie zdanie to sobie zapisze bo mi sie spodobalo :icon_mrgreen: :( kupujesz bardziej uwielbienie rebela, ale też warto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 kupujesz bardziej uwielbienie rebela, ale też wartoHahahaha..oj Marcinek :clap: ....do dna :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Panowie ile lecą wam na maksa bandziorki mam na mysli wersie B12 N bo mi nie dają wiary :rolleyes: że na liczniku czerwoniutka wskazówkeczka wskakuje mi na 260km/h :buttrock: i że przy wersji N cieżko się utrzymać przy tej prędkości hm..... :icon_eek: wersja esss więc o dmuchaniu nic nie wiem bom sie schował za owiewkę ale licznik zamkniety :flesje: dobra chyba sie zdecydowalem na B12 rocznik minimum 2001.mam do was goraca prosbe jakbyscie slyszeli o jakims sprzecie spelniajacym kryteria i godnym polecenia to walcie do mnie momentalnie :icon_eek: jedyne co mnie moze odwiesc od tej decyzji to jakis ladnie utrzymany XJR1300 ale ich na rynku jest znacznie mniej niz bandytow. popieram Rebela , a wszystkich którzy zamierzają kupić/zmienić moto namawiam na B12bo to strasznie fajny/szybki/mocny/ładny/uniwersalny/piękny/zwinny/zgrabny/bezawaryjny dwukołowy wozik :clap: :icon_evil: http://www.bandit.pl/ :icon_razz: :icon_razz: Edytowane 11 Października 2007 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Jak wam mało to znalazłem to - tuning mocy 156 koni. http://pol.etr1.eu/motocykle/mojesuzukigsf1200s/index.html To literówka tam jest 116 koników, Żeby mieć te 156 to by musiał mieć zwiększoną pojemność i naprawde mocno tuningowane gażniki. to jest możliwe nie przecze... OT PRZYKŁAD- http://www.holeshot.com/old/Bandit/bndt_12project.html RYSIEK !Sprzęgło od B12 znakomicie wystarczy nawet do mocy 130 koni ale jak więcej to zalecają przełożenie ze starego GSXR-a 1100 90-92 całego kosza z zębatkami. Ja katuje już enty sezon sprzęgło i gra więc widocznie twoje dokonało poprostu swego żywota i tyle. Oczywiście możesz sobie dokupić twardsze sprężyny jak chcesz, ale lepiej żebyś nie wymieniał wszystkich tylko część ( na zmiane, zwykła-twardsza itd. ) będzie to z pożytkiem dla twojej dłoni szczególnie w mieście i szybko zatęsknisz za miękkim sprzęgłem. TROLLSKY! Ja się wyleczyłem od XJR-y, fakt, ładnie wygląda ale na bezlitosne zapierdalanie to jednak B-12 dużo więcej może, o spalaniu nie mówiąc bo w XJR to porażka. Edytowane 11 Października 2007 przez ANGLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ja się wyleczyłem od XJR-y, fakt, ładnie wygląda ale na bezlitosne zapierdalanie to jednak B-12 dużo więcej może, o spalaniu nie mówiąc bo w XJR to porażka.No własnie a propos spalania. Wczoraj wieczorkiem zatankowałem LOKOMOTYWE. Wlałem 17l i po sprawdzeniu przebiegu (245km) i szybkim podliczeniu wyszło, że spalił mi 6,9l w mieście !!!!!!!!!! :OChyba jest cos nie halo ze spalaniem po wymianie puszki. Lece na regulacje....na wiosne :icon_mrgreen: A do tego czasu może zanabede filterek K&N oraz Dynojety ( to tylko takie dywagacje :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 No własnie a propos spalania. Wczoraj wieczorkiem zatankowałem LOKOMOTYWE. Wlałem 17l i po sprawdzeniu przebiegu (245km) i szybkim podliczeniu wyszło, że spalił mi 6,9l w mieście !!!!!!!!!! :OChyba jest cos nie halo ze spalaniem po wymianie puszki. Lece na regulacje....na wiosne :smile: A do tego czasu może zanabede filterek K&N oraz Dynojety ( to tylko takie dywagacje :crossy: )Rebciu, mój pali tyle samo w mieście, czasami mniej czasami więcej :flesje: ale zawsze koło 7 Litrów. Pozatym po założeniu "komina" nie jeździsz spokojnie :lalag: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Rebel bo zgłupiałem 6,9 litra w miescie to dla ciebie duzo czy malo ? bo na taki wielki silnik to chyba niezbyt wygurowane spalanie w cyklu miejskim ... Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Rebciu, mój pali tyle samo w mieście, czasami mniej czasami więcej biggrin.gif ale zawsze koło 7 Litrów. Pozatym po założeniu "komina" nie jeździsz spokojnie biggrin.gif No niby tak :smile: .Ostatnio to nawet nie musze go specjalnie wysoko wkręcać ( i tak tego nie robie ) pięknie mruczy/ryczy nawet przy niskich obrotach.Rebel bo zgłupiałem 6,9 litra w miescie to dla ciebie duzo czy malo ? bo na taki wielki silnik to chyba niezbyt wygurowane spalanie w cyklu miejskim ...Zdecydowanie mało :lalag: wydaje mi się nawet że ciut za mało :flesje: .Nie powiem że jestem niezadowolony ale ostatnio tylko na stacje zajeżdżam i leje. Musze się temu baczniej przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Rebel bo zgłupiałem 6,9 litra w miescie to dla ciebie duzo czy malo ? bo na taki wielki silnik to chyba niezbyt wygurowane spalanie w cyklu miejskim ... moja 600tka pali do 6,2 jak cisne :) czemu 1,2 miała by palić mniej, a la woooolnej trasie schodzę poniżej 5 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 moja 600tka pali do 6,2 jak cisne :P czemu 1,2 miała by palić mniej, a la woooolnej trasie schodzę poniżej 5 :banghead:Na Majówce, jadąc z Kletna (przez Czechy) do Zakopca, przy prędkościach 130-160 km/h moje 1250 cc spaliło 5,3 Litra :) Zrobiłem na Baku 327 km :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi