rozek Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 Narazie oferta nie jest zbytnio wspaniała, ale dobre i to. Przynamniej jest nadzieja że z czasem będą produkowane coraz lepsze modele :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 Patrząc na tą wersję sportową,mam wrażenie,że cofnąłem się w czasie.Wersję miejską i szosową rozumiem,bo taki motocykl mże znalesć nabywców jedynie ze względów użytkowych,nawet nie finansowych (wolałbym za te pieniądze poszukać czegoś używanego i napewno bym znalazł).Ale sport na czymś podobnym,w dzisiejszych czasach,to raczej mazenie pomysłodawcy.Nie przeczę,że znajdzie się może garstka zapaleńców,ale ilu ich może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 A może powstanie jakiś WFM Cup czy cuś podobnego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 A czemu by nie :?: :?: Bardzo dobry pomysł, tylko czy te maszyny by się nadawały :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 No walsnie rozek sek w tym czy ten naszyny by sie nadawaly. No i oczywiscie czy ktos chcialby to ogladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 A może powstanie jakiś WFM Cup czy cuś podobnego :lol: Ten gość,który wpadł na pomysł reanimacji marki WFM też miał nadzieję,że coś takiego powstanie.Ale chyba się przeliczy,chociaż życzę jemu, żebym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 No walsnie rozek sek w tym czy ten naszyny by sie nadawaly. No i oczywiscie czy ktos chcialby to ogladac? Oglądać jak oglądac ale mi chodzi o starty w tych zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Jak już ktoś kupi to raczwej bedzie startować, tylko czy w ogóle kupi...Ja sie i tak nie nadaje do zawodów(ze względu na wysokość i mase), ale jakbym się nadawał to chyba też bym nie zainwestował w WFMęke; chociaż z drugiej strony jest to chyba jedyna droga (będąca w zasięgu finansowym) żeby się pościgać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Takie wyścigi takich maszynek były by bardzo fajne :notworthy:Motorki o identycznych mocach (może nie porywających) ale jaka by była walka w technice jazdy :notworthy:Wygrywał by naprawdę ten który jeździ najlepiej a nie tan co ma najlepszy motocykl.Koszty też nie były by wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Na takie cos z przyjemnoscia bym sie zapisal :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Witam!!! Ja jestem Polakiem i popieram szczytna idee wskrzeszenia WFM do życia. Przynajmniej mają to produkowac w Polsce a nie gdzieś w chinach jak nibyjunaka. Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 No dobra i co dalej z tą WFMką, są jakieś nowe wieści :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 musze powiedzieć że mam dosyć dwusówu - dopuki jeździ się solo ok( ale nawet po krótkiej przejażdżce jak pasażer(ka) usiądzie obok to odrazu zbiera mi się na wymioty.Ha, ha, ha - chyba jednak przesadzasz. Przecież przez cale dziesięciolecia dwusuwy jeździły po różnych drogach ale jakoś te drogi nie były zarzygane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 Słuchajcie- tu chyba jest sporo nieporozumienia. Producent WFM przewiduje przystosować te motorki do sportu a nie Sportu. To zupełnie o czym innym mówimy. sport ta przecież taże działanie na pozionie uprawiania masowego, rekreacyjnego, podstawowego. Od takich maszynek przecież zawsze się zaczyna. A jak już "młody" trochę podrośnie i WFM-ka mu nie wystarczy, to... ale niech najpierw podrośnie i czegoś się nauczy.A poza tym 12 czy 13 KM przy tak małej wadze to wcale nie jest taki absurd sportowy. A pamiętacie sportowe rozgrywki "maluchów"? Czy "maluch" to samochód sportowy?Ale taka kategoria przecież istniała i cieszyła się sporą popularnością. I o to chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 mi sie tam ta 50tka podoba z wygladu - stylizacja fajna, zobaczymy, przeciez harley nie zaczynal od swoich Vek, wiec przed wfm tez dluga droga Liczy sie idea :buttrock: zobaczymy co dalej, daj Bog zeby cos z tego wyszlo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi