yacey Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Fiery, pelny szacunek :icon_arrow: To t.zw. pozytywne zakrecenie. :icon_arrow: Pozdrawiam i pewnie sie gdzies spotkamy, ale najpierw temperatura musi sie podniesc. :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Fiery, pelny szacunek :icon_arrow: To t.zw. pozytywne zakrecenie. :icon_arrow: Pozdrawiam i pewnie sie gdzies spotkamy, ale najpierw temperatura musi sie podniesc. :icon_arrow: Hehe, no dzięki, ale bez przesady. Luz pomaton, po gołoledzi lub w marznącej mżawce nie będziemy ganiać.Ale jeśli by tak ze 2 dni pod rząd temperatura rano była na plus, a w ciągu dnia tak około +3/+4 i bez dużych opadów, to można śmignąć. I nawet z przyjemnością :icon_arrow: Poza tym to taka misja specjalna, żeby zimie już podziękować w tym roku :crossy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Będę :flesje: i tym razem postaram się nie spóźnić :icon_mrgreen: ale kto zabiera marzannę? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Będę :clap: i tym razem postaram się nie spóźnić :icon_mrgreen: ale kto zabiera marzannę? :icon_rolleyes:To już chyba jest ustalone :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 To już chyba jest ustalone :icon_rolleyes:z całą pewnością nie chodzi Ci o to, o co myślę, że Ci chodzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 z całą pewnością nie chodzi Ci o to, o co myślę, że Ci chodzi :icon_mrgreen: Nie wiem, co wiesz o tym, o co mi chodzi, ale myślę, że to, o co mi chodzi jest fajnym pomysłem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Nie wiem, co wiesz o tym, o co mi chodzi, ale myślę, że to, o co mi chodzi jest fajnym pomysłem :icon_rolleyes:topimy Osę? :icon_mrgreen: i tak jest cała biała od szpachli :banghead: Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 topimy Osę? :biggrin: i tak jest cała biała od szpachli ;)Tyle lat na forum, a tak to mi jeszcze nikt ne dowalił . Chyba muszę zalać się w trupa żeby to odreagować :) Kobieta mnie bije! Poddaję się! Dajcie mi wszyscy święty spokój! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Tyle lat na forum, a tak to mi jeszcze nikt ne dowalił . Chyba muszę zalać się w trupa żeby to odreagować :flesje: Kobieta mnie bije! Poddaję się! Dajcie mi wszyscy święty spokój! :icon_razz: Ale o co chodzi, o co chodzi ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 No i dupa! Ja wymiękłem niestety :biggrin: Nie zdążę wrócić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Dobra, ładuje aku w Cagivie :biggrin: Sieczkarnia wymaga trochę usprawnień (opony, napęd i takie tam) więc pojadę tłuczkiem. Jak nie będzie padać śnieg to powinno się tym razem udać. pozdr Edytowane 25 Stycznia 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 :bigrazz: To i ja spróbuje dołączyć. SVka w przechowalni, ale w garażu Fazer brata - może wypożyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja poraz kolejny wstepnie na tak, ale co bedzie to bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 no narazie prognozy nie wyglądają zbyt zachęcająco... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 W dupie mam prognozy. Dziś miało padać od rana w Wawie i co? Piknie jest tylko trochę wieje... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi