Barnaby Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) http://www.maxior.pl/film/42281/Stunt_days_Polska :) :P :) ;) chłopaki dają radę...... :P Edytowane 14 Stycznia 2008 przez Barnaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) ossstro....mase znajomych widać.....MOK-u daje rade... Edytowane 15 Stycznia 2008 przez Barnaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 FajoSKIe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja mam kumpli którzy uprawiają stunt, to tych filmików sie zawsze naoglądam jak u któregoś jestem :icon_razz:Ale fajne, i pasująca muza. Choc nie słucham HH to jednak pasuje do tego klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Teraz w calej Poslce, kazdy na kompie ma jakies filmiki ze stuntem, co dziesiaty jezdzi, a co trzeci chce zaczac :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Teraz w calej Poslce, kazdy na kompie ma jakies filmiki ze stuntem, co dziesiaty jezdzi, a co trzeci chce zaczac :D Bo to świetna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Z roku na rok poziom wzrasta nie ma sie co oszukiwac. Ładnie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Wydaje mi sie ze dobrze ze coraz wiecej ludzi sie interesuje tego typu zabawą i robi cos w tym kierunku. Przynajmniej nie ma takiej monotonii i zawsze jest na co popatrzec jak ktos sie wykreca jadąc na moto ;)Ja pomimo prób namowy ze strony kumpli stoje twardo - wole obserwowac niz stuntować hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ładnie podawają super pozdro oby więcej było super ścieżek do smykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 PRAWIE AMERYKA!! JA DOPIERO ZACZYNAM ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 nie no trzeba przyznać że poziom się podniósł i to dużo jeśli chodzi o stunt, wystarczy popatrzeć na filmy z poprzednich lat :lalag: jestem pełen podziwu :icon_razz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi