RMS Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Klub i knajpa do spotkań jest koło Ostrowca. Powstał u nas klub motocyklowy Black Rider i można się spotykać u nich w siedzibie. Nawet fajnie tam jest, czasami koncerty organizują i inne atrakcje, jest kawałek pola namiotowego więc w lato można się przespać. http://blackrider.com.pl/ nie wszystkie zdęcia są aktualizowane Jest również klub motocyklowy w Opatowie, ale nie wiem jak tam u nich bo nigdy nie byłem. http://www.rabidwolves.prv.pl/ Witaj AdelZ noclegiem w Ostrowcu nie mam problemu bo sie tam wychowałem i mam rodzine, ale mam problem z trafieniem do klubhausu BR. Dwa razy przejechałem Sienkiewicza do obwodnicy i nic :smile: . Na stronie nie mam mapki. Możesz podpowiedziec jak trafic, troche sie tam ostatnio pozmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witaj AdelZ noclegiem w Ostrowcu nie mam problemu bo sie tam wychowałem i mam rodzine, ale mam problem z trafieniem do klubhausu BR. Dwa razy przejechałem Sienkiewicza do obwodnicy i nic :icon_rolleyes: . Na stronie nie mam mapki. Możesz podpowiedziec jak trafic, troche sie tam ostatnio pozmieniało. Jak jedziesz z miasta, na Warszawę przejeżdżasz koło kościoła na piaskach dalej tniesz w dół i mijasz tą nową droge i jakieś 200m dalej jest szyld stacji benzynowej (taki duży czerwony po prawej stronie) wjeżdżasz w tą drogę na stację (trochę pod górkę, słaba nawierzchnia), przejeżdżasz przez ta stacje i to jest z tyłu po prawej stronie tam już są znaki jak trafić. Mam nadzieję że udało mi się wytłumaczyć jak coś niejasne to pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMS Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jak jedziesz z miasta, na Warszawę przejeżdżasz koło kościoła na piaskach dalej tniesz w dół i mijasz tą nową droge i jakieś 200m dalej jest szyld stacji benzynowej (taki duży czerwony po prawej stronie) wjeżdżasz w tą drogę na stację (trochę pod górkę, słaba nawierzchnia), przejeżdżasz przez ta stacje i to jest z tyłu po prawej stronie tam już są znaki jak trafić. Mam nadzieję że udało mi się wytłumaczyć jak coś niejasne to pytaj. Ok teraz trafie bez problemu :( . Jeszcze pytanko, kiedy można tam kogoś zastac, na www piszą że w środy o 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tak w środy i bodajże w soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Najprawdopodobniej w tym roku będę jechał do Częstochowy ze Stąporkowa bądź z Końskich, może ktoś wyrusza z tamtych stron? Chyba, że w tym dniu syn się urodzi to nie pojadę ;) PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtomy Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam. Ja równiez bede chciał wybrac sie do Czestochowy:) Mam nadzieje ze sie uda :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Najprawdopodobniej w tym roku będę jechał do Częstochowy ze Stąporkowa bądź z Końskich, może ktoś wyrusza z tamtych stron? Chyba, że w tym dniu syn się urodzi to nie pojadę :icon_mrgreen: PozdrawiamJanuszm HejkaJa będę jechał z płaczkowa, więc pasuje jak ulał. Będzie jechać grono moich znajomych, przyjaciół. NO chyba że będzie lało. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 wybiera się ktoś z Was może na zlot do Sandomierza w ten weekend? http://www.zlot-sandomierz.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Tuzmen odezwę się więc jak będę wiedział czy jadę. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 zlot to może nie jest dobre słowo. Zeby nie było rozczarowania. Ale jest szansa że jakieś sympatyczne spotkanie na początek będzie miało miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 rejvoy - jezeli twoja trasa do Czestochowy 20-go wiedzie przez Chmielnik - Kijedaj znac dolaczymy do Ciebie 2 x 2ooPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jaki motocykl masz zamiar kupić? sory, że tak późno ale dopiero teraz zobaczyłem ten post. Coś ala Fazer/Bandit zobaczymy jak sie tego sprzeda. POZDRAWIAM Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 rejvoy - jezeli twoja trasa do Czestochowy 20-go wiedzie przez Chmielnik - Kijedaj znac dolaczymy do Ciebie 2 x 2ooPozdrawiam Wiodłaby gdyby nie problemy techniczne p.t. cieknąca uszczelka pod blokiem cylindrów. Mój mechanik nie wyrobił sie w terminie.Ale mentalnie będę z wami. Zmówcie za mnie ze dwie zdrowaśki. Do zobaczenia przy innej okazji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam! :icon_razz: Jedziecie jutro do Cz-wy przez Szczekociny?Jak tak to możemy sie spotkać na Orlenie przed Szczekocinami po lewej stronie i pojechać jeszcze większa grupą... :icon_razz: Jedziemy w pare motocykli i zamierzamy w Szczekocinach być kolo 7.30.Jak coś to mój nr 515 130 504 Do zobaczenia na trasie! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wiodłaby gdyby nie problemy techniczne p.t. cieknąca uszczelka pod blokiem cylindrów. Mój mechanik nie wyrobił sie w terminie.Ale mentalnie będę z wami. Zmówcie za mnie ze dwie zdrowaśki. Do zobaczenia przy innej okazji. PozdrawiamOdmowie cala dziesiatke za twojego mechanikapozdrow go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi