Adel Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Narazie może mam troche słaby motocykl ale szykuje się większy. Jaki motocykl masz zamiar kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 To jeszcze ja się wpiszę. Ale obecnie moto w remoncie, zresztą który z was nadążyłby za moim Junakiem więc raczej odpadam ze ŚMIGANIA zespołowego:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To jeszcze ja się wpiszę. Ale obecnie moto w remoncie, zresztą który z was nadążyłby za moim Junakiem więc raczej odpadam ze ŚMIGANIA zespołowego:)PozdroMi tam jak najbardziej towarzystwo Junaka odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie orientujecie się czy można polatać po torze w Miedzianej Górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie orientujecie się czy można polatać po torze w Miedzianej Górze?Chyba można bo samochodami się ścigają, tylko trzeba się skontaktować z odpowiednimi ludżmi. Najlepiej pojedż na tor i się wszystkiego dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Więc i ja się dopiszę, obecnie mieszkam w Warszawie już ładnych kilka lat, pochodzę jednak ze Świętokrzyskiego i tam zawsze będzie mój dom, do którego niebawem wrócę ;) W zeszłym roku po drodze do Częstochowy spotkałem kilku motórzystów z Końskich oraz widziałem K 1100 LT na blachach TKI więc Świętokrzyskie jeździ do Częstochowy :) Prawdą jest, że mało w naszym województwie jeździ motocykli :bigrazz: PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Jestem :lalag: Ale tobie chyba nie chodzi o endurowców... :lalag: Pozdro dla wszystkich "motórzystów" ze świętokrzyskiego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Chyba można bo samochodami się ścigają, tylko trzeba się skontaktować z odpowiednimi ludżmi. Najlepiej pojedż na tor i się wszystkiego dowiesz. Nie można. Po pierwsze jest zakaz jazdy motocykli (oficjanie)Po drugie, samochody jeżdżące po torze są w ramach wynajętego toru, prowadzą tam jakieś szkółki jazdy komercyjne oraz w ramach Automobilklubu kieleckiego. Sądzę że wynajem toru jest drogi. Dlatego że nikt tego nie organizuje. A nie da się wjechać ot tak samemu.Z praktyki wiem że po niedzielnej giełdzie tor jest przez jakichś czas otwarty, i można sobie wjechać zanim nie posprzątają naśmieconego badziewia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 faktycznie nie za bogato w tem naszem świętokrzyskiem (nawet zlotowego subfora nie mamy), co nie znaczy,że to się nie może zmienić , tylko śmielej sie ujawniać panie i panowie. Jadę do Częstochowy z Sandomierza chętnie się dołączę do kogoś po drodze. I zapraszam o ile ktoś ma ochotę czysto rekreacyjnie pobujać się wspólnie po naszych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam swietokrzyskie:)moge w lipcu z wami posmigac...bo wtedy dom odwiedzam;)...a poki co na wygnaniu sobie smigampozdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 faktycznie nie za bogato w tem naszem świętokrzyskiem (nawet zlotowego subfora nie mamy), co nie znaczy,że to się nie może zmienić , tylko śmielej sie ujawniać panie i panowie. Jadę do Częstochowy z Sandomierza chętnie się dołączę do kogoś po drodze. I zapraszam o ile ktoś ma ochotę czysto rekreacyjnie pobujać się wspólnie po naszych okolicach. no właśnie a jakby zebrać wiekszą grupe i nękać ich by nam pozwolili pojeździć chociaż przez kilka godzin? Co rozumiesz przez rekreacyjna jazde? Bo dla jednych to 60 a dla drugich 160 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Co rozumiesz przez rekreacyjna jazde? Bo dla jednych to 60 a dla drugich 160 :cool: 160 po naszych wszawych (bo ja wolę te boczne) drogach to walka o życie a nie rekreacja, chociaż jeśli ktoś ma nudną pracę to adrenalina jak najbardziej może mieć właściwości relaksujące :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMS Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ja w to wchodze i mam jeszcze 5 kumpli na chopperkach nie zarejestrowanych na forum. Czestochowa to dobry pomysł na spotkanie, potem jest w maju zlot w Skarżysku a w sierpniu w Bałtowie. Może sie nas kilku uzbiera, a może ktoś wpadnie na pomysł i założy jakiś klub albo znajdziemy knajpe do spotkań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam wszystkie scyzoryki :bigrazz:- wspolnie do czestochowy wchodze w to + jeszcze dwoch bikerow :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Może sie nas kilku uzbiera, a może ktoś wpadnie na pomysł i założy jakiś klub albo znajdziemy knajpe do spotkań. Pozdrawiam Klub i knajpa do spotkań jest koło Ostrowca. Powstał u nas klub motocyklowy Black Rider i można się spotykać u nich w siedzibie. Nawet fajnie tam jest, czasami koncerty organizują i inne atrakcje, jest kawałek pola namiotowego więc w lato można się przespać. http://blackrider.com.pl/ nie wszystkie zdęcia są aktualizowane Jest również klub motocyklowy w Opatowie, ale nie wiem jak tam u nich bo nigdy nie byłem. http://www.rabidwolves.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi