R.Y.B.A Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam :banghead: W grdniu zakupilem sobie pieknie zdewastowana(ale kompletna i z papierem) wske, co by miec przy czym dlubac w zimie. Rozlozylem na czynniki pierwsze, oczyscilem, pomalowalem podkladem, zmatwalem i wyrownalem a teraz sie glowie jak by tu pomalowac, tzn jakie kolory dobrac.Sprzet nie musi byc w oryginalnych kolorach, czyli czern, czerwien ale w takich zeby sie troszke wyrozniała z setek takich samych wiesiek :icon_biggrin: Myslalem nad: rama czarny mat, reszta srebrny metalik, co o tym sadzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junakforever Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 hmm jesli oryginalana i powiedzmy stara tzn z lat np 60 to nie ma sie co zastanawiac i robic z tego choinki tylko nalozyc takie barwy jak fabryka nadala pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 raz ze to zwykla garbata jednoramowka z 76, dwa ze nie bedzie to zadnych tuningow optycznych, diod i 10 kolorow tylko dwa zwykle kolorki, mysle ze konstruktorzy by mnie za to nie powiesilli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 żółta, tak malowali wersje eksportową, zdaje się że na srebrno też tylko tak wiesz nie srebrzanką tylko podchodzacy pod siwygdyby to był zwykły gil to powiedziałbym że pomarańczowa ale garbatej w tym kolorze nie widze, może błękitna lub niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Twoj pomysl mi sie podobie :)Czarny mat+srebrny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 maluj na oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Moją przemalowałem na grafit - fajnie sie prezentowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Bedzie tak: Khaki i rama czarny mat. Tylko teraz czy w khaki malowac amoryzatory czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Moja propozycja:- rama i wahacz: czarny połysk,- bak, lampa, błotniki i boczki: ciemny żółty, tak jak eksportowe :icon_exclaim: - piasty: szkiełkowanie + bezbarwny proszkowy,- obręcze: szary felgowy lakier proszkowy,- galanteria: czarny połysk. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A ja mysle ze nmie ma jak rózowa w w seledynowe serduszka, podobnie jak malowanie mojej motorynki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A ja bym ci polecił pobawić sie z malowaniem i zrobić coś na wzór sportowych moto Suzuki - biały. niebieski i czarne lub czerwone detale.hehe. A jak chce łatwiznę to bierz coś z niebieskiego lub błękit. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zółta w zielone grochy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zółta w zielone grochy:-) :lalag: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Malowanie z wersji eksportowych jest przesliczne i nie ma co kombinowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Posiada ktoś fotkę takiej WSK-i w barwach eksportowych ? (jeśli tak to niech zarzuci) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi