squod Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja tu ocipieje w tym szpitalu, psychicznie wysiadam. Sory ze to pisze na forum, ale inaczej sie nie moge nastawic. Zebym byl w domu, to byloby ok, ale dopiero w poniedzialek wyjde Skup sie na pielegniarkach to pomaga mowie Ci :biggrin: A jak masz juz tak powaznie dosc to wyjdz dzisiaj ;) no chyba ze jestes niepelnoletni :icon_razz: Trzymaj sie Greedo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Greedo nie pękaj. :icon_razz: i znów będziesz obsmarowywał nasze sprzęty w chińskim temacie :biggrin: Ty go nie podpuszczaj bo Greedo nie trzeba dwa razy powtarzać i całą wściekłość wyładuje nam w temacie, że nie będzie czego zbierać.W sumie to chyba było na chińskim sprzęcie to może być z deka wku.... (w wolnym tłumaczeniu: wyprowadzony ze stanu równowagi emocjonalnej). Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Juz troche lepiej jest, sala opustoszala i jestem tylko z jednym gosciem. Humor mi ludzie poprawili, pan Michal z forum, moj brat i dziewczyna. Najwazniejsze to miec kogos kto poswieci swoj czas i na kogo mozna liczyc Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Excuse me Greedo, ale nie zachowuj się jak pizd...a, takich "dołków" w przyszłości będziesz miał pewnie wiele (oby jak najmniej) więc najwyższy czas utwardzić dupsko. Życie to nie je bajka tylko je bitka jak u nas mówią zatem... w garść :icon_mrgreen:Pzdr Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Kocham Cię Jędruś....... .....w pupę :icon_mrgreen: Uśmiechnij się pało!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam. pisze sobie ze szpitala na Szaserow, po operacji. Reka mnie napierdala, okropnie tu jest. Poltora roku temu wypadek i ciagnie sie do dzis... to juz 4 operacja. dasz rade. ja juz mialem 7 i zyje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 spoko spoko, taki humor dopada czlowieka w szpitalu jak lekarze nie wiedza co Ci dolega albo pieprza operacje. wiem cos o tym... takze Andrzej nie peniaj, wszystko bedzie dobrze!poboli, poboli i przestanie. TRZYMAJ SIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Greedo ja przez zabawe w mechanika motocyklowego jestem inwalida do konca zycia. Tez mialem bolesne operacje (2) i ogolnie brakuje mi kilku palcy ale daje rade:) I co najlepsze ze po wypadku pracuje jako mechanik motocyklowy i napewno sie nie wylecze z tej przyjemnosci jaka jest mechanika i jazda na moto:) Wiec nie pisz tu jak pod wplywem psychotropow :]Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam. pisze sobie ze szpitala na Szaserow, po operacji. Reka mnie napierdala, okropnie tu jest. Poltora roku temu wypadek i ciagnie sie do dzis. Na Brzeskiej spieprzyli mi operacje, a tu to poprawiaja, to juz 4 operacja. Wymieniali mi wadliwe zespolenie, ktore sie gielo a teraz niby juz nie bedzie. Ciesze sie w sumie, bo to juz ostatnia operacja, jedynie gips na 2-3 tygodnie. Zalamac sie mozna w tym kraju, gdzie w jednym miejscu spieprzaja jedna rzecz a potem musza w innym szpitalu to poprawiac. Tak wiec w nadchodzacym sezonie uwazajcie na siebie, bo ja malo uwazalem i teraz cierpie. Chyba koniec z motocyklami choc rok temu pisalem to samo, a nie zrezygnowalemPozdro Kolego i szybkiego powrotu do zdrowia i na ścieżki :banghead: :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Dzis jest w miare spoko juz, dobrze ze to koniec meczarni i bede zdrowy... :icon_razz: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja tu ocipieje w tym szpitalu, psychicznie wysiadam. Sory ze to pisze na forum, ale inaczej sie nie moge nastawic. Zebym byl w domu, to byloby ok, ale dopiero w poniedzialek wyjdeHey GREEDO-głowa do góry - i ZDRÓWKA ŻYCZĘ!!! :) :buttrock: :) Posłuchaj sobie w wolnym czasie rozgłośni mojego ulubionego OJCA DYREKTORA :) a wtedy lepiej się poczujesz :icon_mrgreen: ;) :icon_razz: To RADIO stawia na nogi... (tylko nie bierz tego na trzeźwo :flesje: ) POZDRAWIAM i Lewa w górze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Greedo gadasz... w tym roku mam nadzieje "czyms" podjade do Ciebie to polatamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Greedo, ty tu chopie nie ściemniaj....bajerować to my, ale nie nas.... :lalag:ty się lepiej orientuj, żeby przez przypadek ci cóś nie wycieliiiiii....... ;)Zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Greedo, dasz radę :( Ja dałam radę, to Ty też dasz radę :buttrock: A tak na marginesie - mieliśmy tego samego dnia operację :) ja miałam przeszczep wiązadła ze ścięgna udowego :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 I takie podejście mi się podoba (brawo Lisena :biggrin: ) Pewnie,że dobrze będzie-bo jak inaczej ma być :biggrin: POZDRAWIAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi