Greedo Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam. pisze sobie ze szpitala na Szaserow, po operacji. Reka mnie napierdala, okropnie tu jest. Poltora roku temu wypadek i ciagnie sie do dzis. Na Brzeskiej spieprzyli mi operacje, a tu to poprawiaja, to juz 4 operacja. Wymieniali mi wadliwe zespolenie, ktore sie gielo a teraz niby juz nie bedzie. Ciesze sie w sumie, bo to juz ostatnia operacja, jedynie gips na 2-3 tygodnie. Zalamac sie mozna w tym kraju, gdzie w jednym miejscu spieprzaja jedna rzecz a potem musza w innym szpitalu to poprawiac. Tak wiec w nadchodzacym sezonie uwazajcie na siebie, bo ja malo uwazalem i teraz cierpie. Chyba koniec z motocyklami choc rok temu pisalem to samo, a nie zrezygnowalem Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Teraz tak piszesz, bo jest ciezko.To napewno nie koniec jazdy dla ciebie :icon_rolleyes:Trzymaj sie!Jeszcze bedziesz sie smial z tego ze mowiles o skonczeniu zabawy z motocyklami. Edytowane 10 Stycznia 2008 przez G3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zycze jak najszbbszego powrotu do zdrowia i oby na tej operacji juz sie wszystko zakonczylo :icon_rolleyes: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 zdrówka greedo trzymaj sie i wybij sobie z glowy takie mysli pt : koniec z motocyklami. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Trzymaj sie stary ! Ja jeszcze nie mialem "przyjemnosci" goszczenia w szpitalu , ale u mnie jest tak samo :) Moze to jakas chandra zimowo-martwosezonowa ? Poczujesz wiosne , wsiadziesz na moto i od razu lepiej ! :notworthy: Szybkiego powrotu do zdrowia i do zobaczenia na trasie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 NIe bądz ci*a!! zgredzie! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Chwiliwa depresja, minie i będzie lepiej.Trzymaj się (oczywiście tą zdrową ręką :icon_question:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Greedo, jajca w garść, zęby zacisnąć, a na wiosnę widzimy się na zlocie starych japsów!!! Jak tak będziesz marudził, to wystosujemy petycję do admina, żeby przemianował cię na zGreedo :icon_question: Trzymaj się chłopie, szybkiego powrotu do zdrowia i na drogę ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Wymieniali mi wadliwe zespolenie, ktore sie gielo Chyba koniec z motocyklami choc rok temu pisalem to samo, a nie zrezygnowalemNie chcę być złośliwym, ale wnioskuję z tego, że jezdziłeś na motocyklu z zespoleniem i dlatego się zgieło. Tak czy siak, szybkiego powrotu do zdrowia. Edytowane 10 Stycznia 2008 przez math1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Trzymaj się Greedo! Wiesz na poniedziałek Prezydent zwołał Radę Gabinetową w sprawie sytuacji w Służbie Zdrowia.........Znajomej niedawno: zwykłego, prostego, najnormalniejszego w świecie złamania nadgarstka lekarz nie był w stanie rozpoznać. Zalecał okłady :banghead: U Ciebie chociaż wiadomo co jest, myślę że w tej sytuacji jesteś szczęściarzem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 ...Chyba koniec z motocyklami... Nieeeeeeeeee, tylko nie to :banghead: :wink: :biggrin: Greedo nie Ty, który jesteś przecież dyżurnym zgredem chińskiego tematu :wink: Trzymaj się mocno :lalag: i wracaj szybko do zdrowia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawoska Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Greedo - Biedactwo Ty moje! Jawoska pamięta Twoje miłosierdzie okazane w świąteczny czas (choć ponoć nawet zwierzęta przemawiają wtedy ludzkim głosikiem), tak więc życzę Ci zdrówka! Młode chłopię z Ciebie, szybko się wyliżesz ;-) Co tam jedno zespolenie, jakby kilka, to rozumiem ... :icon_biggrin: A jak kto pokocha motocykle, to raczej tej pasji szybko nie zarzuci. Przecież wiesz, że dopóki będziesz mógł (czytaj: inne zespolenia funkcjonują), to będziesz brykał na tych srebrzystych rumakach. Nie mam racji? A teraz napisz nam, że Cię podnieśliśmy na duchu i jesteś w superowym humorku mimo, że ta ręka Cię .... hm hm .... Trzymaj się. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Witam. pisze sobie ze szpitala na Szaserow, po operacji. Reka mnie napierdala, okropnie tu jest. Poltora roku temu wypadek i ciagnie sie do dzis. Na Brzeskiej spieprzyli mi operacje, a tu to poprawiaja, to juz 4 operacja. Wymieniali mi wadliwe zespolenie, ktore sie gielo a teraz niby juz nie bedzie. Ciesze sie w sumie, bo to juz ostatnia operacja, jedynie gips na 2-3 tygodnie. Zalamac sie mozna w tym kraju, gdzie w jednym miejscu spieprzaja jedna rzecz a potem musza w innym szpitalu to poprawiac. Tak wiec w nadchodzacym sezonie uwazajcie na siebie, bo ja malo uwazalem i teraz cierpie. Chyba koniec z motocyklami choc rok temu pisalem to samo, a nie zrezygnowalemGreedo,trzymaj się,szybkiego powrotu do zdrowia,tylko prosze cie stary nie rezygnuj z motocykli,to przeciez byłby grzech,mam nadzieje ze to tylko majaczenie albo ,ze zle zrozumialem. SZYBKIEGO powrotu do zdrowiaPozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Taki twardziel jak Ty nie podda się tak łatwo.Trzymaj się! :icon_biggrin: Edytowane 10 Stycznia 2008 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Chyba koniec z motocyklami choc rok temu pisalem to samo, a nie zrezygnowalem Znaczy sie zaczynasz zrzędzić... :icon_biggrin: Motocykle to nie papierosy, łatwo nie rzucisz...Szybkiego powrotu do zdrowia - pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi