mycha... Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 No MYCIOR-ku! Pamiętam... obiecałam... Jakom, że warszawska przedstawicielka Podkarpacia (jedyna?) pewnie nadciągnę.No nie może być, że nie... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 MYCIOR nie mow hop zanim nie przeskoczysz :biggrin: powaznie to jak czas pozwoli to i ja chetnie sie zjawie z nagla i znienacka :icon_biggrin: bramek sie nastawia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 ja widzę, że cała Warszawa się wybiera :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no to będzie zacnie i tak ma być :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, serdecznie gratuluję MYCIOR ;) Jak tylko nic nie stanie na przeszkodzie to chętnie wezmę udział w paradzie.pozdrawiam Edytowane 7 Stycznia 2008 przez wadir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Więc trzeba bedzie zorganizowac jakis wspolny wypad z w-wy coby sie milej jechalo.Jeszcze raz gratulacje MYCIOR!!! Chodz zastanowiles sie napewno co robisz, z tego juz nie ma odwrotu.P.S. Coz wiele dziewczyn bedzie plakalo na zlotach ze juz ich nie... :P . Ale takie zycie kiedys trzeba sie ustatkowac no nie. Ale sa jeszcze te male skoki w bok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 drogę w twoją stronę prawie nam wyremontowali, więc... pewnie nie wypada nie przyjechać :P tylko zaklep jakieś niedalekie miejsce na poimprezowe zrzucenie zewłoka ;>jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Hehe mycior bedziem pić ooooooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaa itd. :buttrock: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 A ja widzę że słaby odzew z Podkarpacia więc napewno się pojawię :buttrock: Gratulację :bigrazz: Widzę że pry okazji zrobi się niezły zlot forumowy :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mini zlot Forumowy heheh to dobre.Mam juz Hasło: Zamiast Borek to MYCIORek ;-) , zartuje, sam na Borki pojade. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Powiem Ci tylko tak : gdybym w dniu ślubu mojej starej łeb ukręcił i dostał na sprawie maxa to od 9 lat byłbym wolnym człowiekiem. Masz jeszcze czas i się zastanów. Ale jak to mówią mądry Polak po szkodzie a więc przyjmij pierwsze życzenia z okazji zmiany stanu cywilnego a jak dożyję to i zajrzę na motocyklu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jak mi jakiś egzamin wtedy nie wyskoczy to i ja się pojawię. :) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 WoW!!! Gratuluję!!! :clap: Będzie bliżej to będę się deklarował. Buźka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Więc trzeba bedzie zorganizowac jakis wspolny wypad z w-wy coby sie milej jechalo.Jeszcze raz gratulacje MYCIOR!!! Chodz zastanowiles sie napewno co robisz, z tego juz nie ma odwrotu.P.S. Coz wiele dziewczyn bedzie plakalo na zlotach ze juz ich nie... :clap: . Ale takie zycie kiedys trzeba sie ustatkowac no nie. Ale sa jeszcze te male skoki w bok ;) Jest odwrót, chcesz pogadać :) Dudek tekst który mój były teść mówił o teściowej. Jak by przed ślubem udusił to już by wychodził ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zbierając Panowie Wasze wypowiedzi do "kupy" to swoisty sposób zachęcania Myciora do żeniaczki.Chłopak już hasło reklamowe ułożył na 7 czerwca a Wy mu obrzydzacie aż huczy :icon_mrgreen: Ale jeść i pić się dopominacie :( Ciekawe jakie życzenia złożycie Koledze 7 czerwca :) A może go porwiecie z przed ołtarza :buttrock: Co by go ratować przed popełnieniem błędu :wink: Mycior- nie dawaj im michy i wódki ani niczego innego :) niech sie oblizują na sucho :) POZDRAWIAM --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi