pieciu7 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 jak to ktos kiedys fajnie napsial w porownaniu fz1 do speed tripla ,,speed ma 130koni ale jaklos lepiej dozywione niz w fz1 150km" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjot Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Mam pytania do właścicieli Sprinta ( wiem że powinienem to wiedzieć ale nie mam jeszce manuala ) : jaka jest pojemność miski olejowaj i ile potrzebuję płynu do chłodnicy ? - to mój pierwszy motocykl chłodzony woda więc nie mam pojęcia . Zwykły półsyntetyczny castrol 10w40 będzie spoko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 castrol moze byc sam go leje do mojego spritna niewiem ile wchodzi nie pamietam, 4 litry starczy i jeszcze cos zostaje. Plynu chlodnicziego nie wymienialem wiec nie pomge, lej pod korek i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjot Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ok dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Triumph zaleca pełen syntetyk i najlepiej takim zalewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjot Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) znalazłem rodzaj oleju i ilość "Wyczynowe silniki benzynoweTriumph wykorzystują motocyklowyolej silnikowy 10W/40 lub 15W/50 półsyntetycznylub syntetyczny specyfikacjiAPI SH (lub wyższej) i JASO MA" "Oil Capacity (dry fill).............................3.50 litresOil Capacity (wet fill including filter).....3.20 litresOil Capacity (wet fill excluding filter)....3.00 litres" "Ilość płynu chłodzącego 2.3 l" Edytowane 11 Marca 2013 przez xjot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Mógłby ktoś podrzucić jak spisuje się szyba turystyczna w Sprincie GT ew.ST? Czy warto w nią inwestować?Będę wdzięczny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Gupie pytanie, jak zdjąc siedzenie w ST 1050, :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 W GT otwierasz kluczykiem pod siedzeniem chyba z lewej strony(nie pamiętam dokładnie :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No kuzwa, nie moge znaleść :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Na pewno po lewej.Z boku na wysokości styku zbiornika z siedzeniem.Mam instrukcję z ST i też tam jest opisane.Szukaj dokładnie :eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Zaraz zaraz. Nie jest przypadkiem tak w ST, ze trzeba z tylu dwie sruby odkrecic za siedzeniem zeby je zdjac?Te sruby, ktore potem ciezko dokrecic. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Coś mi się wydaje,że jest tak jak Filip pisze :) Nic innego tam nie znalazłem, dzięki jutro sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Syrek. Te srubki sie ciulowo wkreca. Jesli dobrze kojarze to one wchodza przez takie gwintowane blaszki. Latwo to uszkodzic. Po odkreceniu srubek chyba lekko do tylu u do gory kanape. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Syrek czegoś tu nie rozumiem: zamieniłeś Tigera na Sprinta czy masz oba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi