KaZet Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Takie male pytanie - jest ktos z wystawcow ? Np. firma Shoei ? http://www.motocyklexpo.pl/LISTA,WYSTAWCOW,420.html Swoją drogą coś im sie poje*ało bo wg. organizatorów wystawia sie SCHOEI hehe :icon_evil: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jadę także , a można robić fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jadę także , a można robić fotki ?A myślisz że po co te hostessy się tam wyginają? Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Bym je przewiózł :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Bym je przewiózł :) no ale śprzentu nie masz więc jak :) PS No to jak w końcu ograniamy jakieś spotkanko po EXPO???pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja jednak w tym czasie będę w Niemczech... Udanego Afterparty Wam życzę :cool: :icon_razz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Darmowe wejściówki na motocyklexpo!! Więcej info tutaj: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 no już wyczytałam, że to normalne, że posty znikają, więc ponawiam pytanie :D czy w końcu organizujemy sie jakoś po EXPO na :wink: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no już wyczytałam, że to normalne, że posty znikają, więc ponawiam pytanie ;) czy w końcu organizujemy sie jakoś po EXPO na :D ? ja z miłą chcecią - tylko gdzies. Streetstorm mi wisi piwo,wiec pasowało by je odebrac :icon_razz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 http://www.motocyklexpo.pl/LISTA,WYSTAWCOW,420.html Swoją drogą coś im sie poje*ało bo wg. organizatorów wystawia sie SCHOEI hehe :icon_razz: :D Firma SHOEI będzei na pewno. Przypominam wszystkim użytkownikom kasków SHOEI'a że firma ta na targach organizuje akcję przeglądu kasków, wymianę uchwytów szyby, regulacje itp. a to wszystko za free ;) Tak było rok temu i myślę że w tym będzie podobnie. Tak więc warto zabrać swój kask na targi. Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ja z miłą chcecią - tylko gdzies. Streetstorm mi wisi piwo,wiec pasowało by je odebrac :icon_razz: pzdrno to moja propozycja jest taka. ok 14 wybywamy z targów, ewentualnie jakaś rundka po mieście na obiad czy cuś, potem zostawiamy maszyny w bezpiecznym miejscu i na 20 do 2oo na :D co Wy na to? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no to moja propozycja jest taka. ok 14 wybywamy z targów, ewentualnie jakaś rundka po mieście na obiad czy cuś, potem zostawiamy maszyny w bezpiecznym miejscu i na 20 do 2oo na :flesje: co Wy na to? :cool: uuu to jak dla mnie to:1. ja dopiero bede w Stolicy kolo 11-12, wiec do 14 sie nie wyrobie,2.niestety jade maszyna 4 kołową z racji pogody i dystansu.3.co do god 20 w 2oo to mi pasuje - podajcie adres tego pubu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no to moja propozycja jest taka. ok 14 wybywamy z targów, ewentualnie jakaś rundka po mieście na obiad czy cuś, potem zostawiamy maszyny w bezpiecznym miejscu i na 20 do 2oo na co Wy na to? A my na to jak na lato :flesje: :wink: Ja przyjdę z MYCIOREM, o 14 to chyba nie zdążymy wszystkiego zobaczyć bo dojedziemy gdzieś na 11. Pewnie wyjdziemy ok 17 na jakiś obiad i na 20 do 200. Więc myśle że jest git pora :cool: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no czyli z całą pewnością widzimy sie o 20 w kołach (ul.Tunelowa 2, jakieś 5 minut na piechote od EXPO :flesje: ). co do wycieczki na obiad można się jeszcze dogadać. albo po prostu każdy sobie coś zorganizuje :cool: jakby co to numer do mię 600 244 892 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Czyli w sobotę 20:00 w 2oo? A jest to tu:http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...58365&z=14&om=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi