Skocz do zawartości

MOTOCYKLEXPO 2008

enZo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Belgu napisał:

Najlepiej bedzie w sobote bo malo ludzi... wtedy mozna sie poprzygladac

porzadnie i dosiasc co sie chce i na jak dlugo sie chce.

W sobote i niedziele beda najwieksze tlumy...

a co tam. czepnę się :icon_mrgreen: zapewne chodziło o piątek, tak? :P

hjuston mamy problem!!

2oo w sobote są okupowane przez wystawców z expo, którzy robią tam zamkniętą imprezkę. w związku z tym opcje na wieczór są np. takie:

http://www.uszwejka.pl/

http://www.clubrock.pl/

bądź też route 66 przy trasie toruńskiej przy salonie Liberatora

z tym, że w clubrocku(zwanym dawniej-a przez niektórych nadal-bikersem)w sobotę będzie na 99,9% głośno i tłoczno. w Szwejku dobrze byłoby zrobić rezerwację, żeby nie było niespodzianki. a do tego dobrze byłoby wiedzieć na ile osób tę rezerwację robić!!

ech....

Edytowane przez Aśka

A mi się prywatka szykuje po targach w sobotę kumple browarek bimberek i co jeszcze komu do życia potrzeba heheheheeh ale was i tak nie zaproszę :buttrock:

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

gnida napisał:

A mi się prywatka szykuje po targach w sobotę kumple browarek bimberek i co jeszcze komu do życia potrzeba heheheheeh ale was i tak nie zaproszę :buttrock:

to podaj adres , żebyś my wiedzieli ze mamy nie wpadać :buttrock:

pzdr

Łom....zaraz?!?!?!?!?! nie no jakąś podpuhe wyczułem ;]

Edytowane przez gnida

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

gnida napisał:

Łom....

Łom...iańska

Łom...nicka

Łom...żyńska

albo ewentualnie

Łom...ianki

:P

Teraz tylko trzeba się podzielić na sekcje i zabawa w podchody, że hej! :icon_mrgreen:

Gnida, możesz liczyć na naszą cichą nieobecność :icon_mrgreen:

Edytowane przez 4sta15

Tangel napisał:

W zeszłym roku byłem z kumplem i kupił kurtke i spodnie Modeki ale w takiej samej cenie co w sklepie, wiec zadna rewelka.

Patrząc po cenach nie było rewelki.

Z tego co w zeszłym roku zauważyłem to Modeka nie miała swojego stoiska, a z tego co się dowiedziałem to dlatego, że w drodze na targi w wypadku zginął Sławek Piekielnik (Przedstawiciel Modeki na Polskę).

Ja na 99% będę w niedzielę. Jak się zgadacie na jakieś sobotnie spotkanie to może na moment wpadnę na jednego lub dwa.

Cytat
Teraz tylko trzeba się podzielić na sekcje i zabawa w podchody, że hej! Gnida, możesz liczyć na naszą cichą nieobecność

Może do przyszłego roku się wam uda heheheh :icon_razz:

PGR napisał:

W takim razie ja się będę kontaktował z Aśką jak będę wiedziałc oś więcej.

Pzdr

mnie już szlag trafił, więc plan jest taki-zapewne wylądujemy w pubie Student(D.S. Riviera, Waryńskiego12) przy metrze politechnika, rezerwacji nie robię, bo nawet nie wiem na ile osób, a miejsca powinny być. numer do sieebie podałam, więc jakby co-dzwonić. a pewnie jeszcze na EXPO się zgadamy :biggrin:

a jak ktoś ma lepsiejszy pomysł, to chętnie wysłuchamy :icon_razz: