Belgu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Najlepiej bedzie w piatek bo malo ludzi... wtedy mozna sie poprzygladacporzadnie i dosiasc co sie chce i na jak dlugo sie chce.W sobote i niedziele beda najwieksze tlumy... Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Najlepiej bedzie w sobote bo malo ludzi... wtedy mozna sie poprzygladacporzadnie i dosiasc co sie chce i na jak dlugo sie chce.W sobote i niedziele beda najwieksze tlumy...a co tam. czepnę się :icon_mrgreen: zapewne chodziło o piątek, tak? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 a co tam. czepnę się :P zapewne chodziło o piątek, tak? :Pjuz poprawilem "Panno czepialska" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) hjuston mamy problem!!2oo w sobote są okupowane przez wystawców z expo, którzy robią tam zamkniętą imprezkę. w związku z tym opcje na wieczór są np. takie:http://www.uszwejka.pl/http://www.clubrock.pl/bądź też route 66 przy trasie toruńskiej przy salonie Liberatoraz tym, że w clubrocku(zwanym dawniej-a przez niektórych nadal-bikersem)w sobotę będzie na 99,9% głośno i tłoczno. w Szwejku dobrze byłoby zrobić rezerwację, żeby nie było niespodzianki. a do tego dobrze byłoby wiedzieć na ile osób tę rezerwację robić!! ech.... Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 o ja pierdziuuu - no to Lipaaa straszna. ja mam tel do ciebie wiec ogariajcie temat.Ja tyrkne jak juz sie poEXPOluje pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 A mi się prywatka szykuje po targach w sobotę kumple browarek bimberek i co jeszcze komu do życia potrzeba heheheheeh ale was i tak nie zaproszę :buttrock: Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 A mi się prywatka szykuje po targach w sobotę kumple browarek bimberek i co jeszcze komu do życia potrzeba heheheheeh ale was i tak nie zaproszę :buttrock: to podaj adres , żebyś my wiedzieli ze mamy nie wpadać :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Łom....zaraz?!?!?!?!?! nie no jakąś podpuhe wyczułem ;] Edytowane 30 Stycznia 2008 przez gnida Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nic mi nie wiadomo o zamkniętej imprezie w 2oo. Czy aby na pewno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Łom....Łom...iańskaŁom...nickaŁom...żyńska albo ewentualnie Łom...ianki :P Teraz tylko trzeba się podzielić na sekcje i zabawa w podchody, że hej! :icon_mrgreen: Gnida, możesz liczyć na naszą cichą nieobecność :icon_mrgreen: Edytowane 31 Stycznia 2008 przez 4sta15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nic mi nie wiadomo o zamkniętej imprezie w 2oo. Czy aby na pewno??Sam Grisza wczoraj to powiedział, więc to więcej niż na pewno. W Szwejku jest jeden wielki plus - w soboty co drugi browar gratis :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 W takim razie ja się będę kontaktował z Aśką jak będę wiedziałc oś więcej. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 W zeszłym roku byłem z kumplem i kupił kurtke i spodnie Modeki ale w takiej samej cenie co w sklepie, wiec zadna rewelka.Patrząc po cenach nie było rewelki. Z tego co w zeszłym roku zauważyłem to Modeka nie miała swojego stoiska, a z tego co się dowiedziałem to dlatego, że w drodze na targi w wypadku zginął Sławek Piekielnik (Przedstawiciel Modeki na Polskę). Ja na 99% będę w niedzielę. Jak się zgadacie na jakieś sobotnie spotkanie to może na moment wpadnę na jednego lub dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Teraz tylko trzeba się podzielić na sekcje i zabawa w podchody, że hej! Gnida, możesz liczyć na naszą cichą nieobecnośćMoże do przyszłego roku się wam uda heheheh :icon_razz: Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 W takim razie ja się będę kontaktował z Aśką jak będę wiedziałc oś więcej. Pzdrmnie już szlag trafił, więc plan jest taki-zapewne wylądujemy w pubie Student(D.S. Riviera, Waryńskiego12) przy metrze politechnika, rezerwacji nie robię, bo nawet nie wiem na ile osób, a miejsca powinny być. numer do sieebie podałam, więc jakby co-dzwonić. a pewnie jeszcze na EXPO się zgadamy :biggrin: a jak ktoś ma lepsiejszy pomysł, to chętnie wysłuchamy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi