ABG Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Też tam Mentosa nie lubie ale tu to troche drechy :lalag: Jak to serio raptowny to deczko u mnie stracił :icon_mrgreen: Na filmie są z nim chłopaki z olsztyńskiego WheelieHoliX. Jeździmy razem od czasu do czasu na lotnisku w Wielbarku. Są w cyc. Może ja też jestem dresem :icon_exclaim: Co do licytacji.Chłopak ma wizję, stara się coś osiągnąć w naszym jebniętym kraju. Dajcie mu szansę. Gdyby przegrał w sądzie sprawę o te motocykle to zamknąłby się w sobie i nic więcej nie wynalazł.Powodzenia "nasz Kontruktorze!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 wy się smiejecie, ale auta zasilane tak jak to na aukcji byly produkowane seryjnie. Kiedys w tvn turbo pokazywali takie cos. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Na filmie są z nim chłopaki z olsztyńskiego WheelieHoliX. Jeździmy razem od czasu do czasu na lotnisku w Wielbarku. Są w cyc. Może ja też jestem dresem No kurde Adaś... Chyba nie zaprzeczysz, ze 10 gosci na pickupie, puszczających bluzga raz na 10 sek., goniących jednego, 40 kilogramowego koguta w nysie + pałowanie starej BMW to nie powód do dumy? :icon_exclaim: Jak dla mnie Mentos też jest z deczka wiesiek przez te swoje "umiłowanie do nauki jezyków obcych" co widać w opisie aukcji, za to jaką siarę zrobił nam na zagranicznych forach, ale jednak ja pamiętam,że chłopak wybił sie ze starej Jawy, przez rozpieprzone coś obite misiem i doszedł do dwóch R1, jakiegoś GSX-Ra na nysie i radziecką myśl konstrukcyjną na drewno :icon_mrgreen: Raptowny jest wg. mnie dużo lepszy od niego, ale po nim widać, że finansowo lepiej stoi, a Mentos kombinuje jak może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 No kurde Adaś... Chyba nie zaprzeczysz ze (...) to nie powód do dumy? :biggrin: No to się zaplątałeś Adasiu :buttrock: Polewam tak samo z Mentosa wynalazków jak i z Raptownego ku*ew, a który lepiej jeździ to nie mam pojęcia. Mówię oficjalnie: jeżeli spotkam kiedyś tą Nyskę to skorzystam z okazji i spróbuję nauczyć się jazdy na gumie. BTW: Wszyskiego najlepszego z okazji imienin :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nie no, chyba dobrze jest... No, naucz sie ucz, bo nauka to potęgi klucz :buttrock:. Jak chcesz to mam Cie na kamerze jak gumujesz to możesz sprawdzić co robisz źle :biggrin: BTW. Dziękuję, i wzajemnie :flesje: Swoją drogą niewielu pamięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 haha ale buraki na tym furgonie... Cwaniactwo bije z kazdej strony, wstyd !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja pamiętam NAJLEPSZEGO !! i wesołch świąt :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ooo raptowny ma sprawe :flesje: ciekawe jaki bedzie wyrok. Jestem dobrej mysli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja też oczywiście pamiętałem :wink: Najlepszego Adaśki :D (ciekawe jak ma na imię dr Mientos :notworthy:) Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Nie czytales dokladnie ogloszenia:P na imie ma krzysztof :wink: Edytowane 24 Grudnia 2007 przez babyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 no to jest raptowny niestety. Nie popisal sie tu. no niestety bardzo sie tutaj nie popisal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 eh co tu dużo pisac komentarze pod tym filmem mówia same za siebie buraki na samochód wleźli i i ziemniaki wiozą qrwa zalatuje wiocha na maxa " w sile grupa w gównianej grupie" nie mam pytan film woła o pomstę do nieba kto to wrzuca i poco wylaczylem po 10sec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiem Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 No żałosne zachowanie ale co z tego... Można sobie na forum ponarzekać a oni i tak będą swoje robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 No żałosne zachowanie ale co z tego... Można sobie na forum ponarzekać a oni i tak będą swoje robić... wszystko ma swoje granice...Zobaczymy jak sie sprawa zakonczy. "jak go ponizysz powiesz mu h*j..." co za poziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 To chyba patron kierowców, już wiemy skąd talent! Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi