granat Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 wzieło mu sie ze słownika chłopa panszczyznianego zapychajacego w gumofilcach na pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orita Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Czy "legi" to synonim słowa lagi (bo chyba nie "gmole") ? A ta jakosc,pomyslec ze ja narzekam na ruskie czesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No ja pierdykam jeden lagi nazwał gmolami, drugi gmole nazwał legi, to może reflektor nazwiemy słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No ja pierdykam jeden lagi nazwał gmolami, drugi gmole nazwał legi, to może reflektor nazwiemy słońce? dobrzy są :) btw ze świata czterech kółek:jeden mechanik mówił na grill - "antrapa"na webasto - dewastoa na bedniks - bindeks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Czy "legi" to synonim słowa lagi (bo chyba nie "gmole") ? A ta jakosc,pomyslec ze ja narzekam na ruskie czesci...Ja mysle, ze bardziej od "legnąć" w sensie jak moto legnie na ziemie, to nic mu sie nie stanie :biggrin: Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Czekajcie, ale pierodły to mielismy pisac w dziale"skrzynia do dniepra..." a tu miały byc poważne naprawde fajne okazje:-)tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orita Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ale ktory jest taki dobry i nazwał lagi gmolami? A te "legi" to naprawdę okazja, szczegolnie dla kibicow Legii. Na demolkę jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Joł..... z gó..m do "skrzynia dniepra". Nie bagnijmy działki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 http://moto.allegro.pl/item314082470_m_72_...sci_unikat.html No no no :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 To jest emka którą prezentowałem na forum jakiś rok temu . Naprawdę igła . Można się przyczepić do paru drobiazgów i lakierowana . I to największa przeszkoda przy sprzedaży tego motocykla. Bo gdyby był pomalowany na zielono to już by go nie było . Dla mnie wciąż zadziwiające jak ludzie oczami motocykle kupują nie słuchając co było zrobione , z czego , jak i po co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 o fuck! sliczna!ludzie maja zaciecie:-)ide do pracy, zarobie na emke:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 I z tego żyją "restauratorzy zabytków". Chrom,lakier i do żyda. A że w bloku śmietnik to nie istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Patent na zycie jak kazdy inny, ja zyje z militarów i jest fajnie, robisz co lubisz i jeszcze masz kase:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 http://moto.allegro.pl/item316312956_junak...0_b20_b_20.html to jest temat:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 na b20 mam ogromna ochote, mam nawet orginalna ksoazke do b20 no i jakies senswone egzamplarze to zadkosc Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi