Sloniu Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ba nawet ciut za mocno, moja dt jak zapchalem przypadkowo to nie chciala wogole isc... zreszta czyjsc tatus sie pieknie na niej wypierdolil wtedy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 zmywaki po paru h sie wypalają, drobne opiłki metalu z tokari sa najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 racja jak bedzie ogien to sie wypala. Ale sa lepsze niz wata moim zdaniem poniewaz sie tak nie zapychaja a dobrze wyciszaja rozbiralem wydech gdizes po 1tys km i byly ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Wate się wsadza luźno, i specjalną watę a nie jakieś wynalazki,kto słyszał o jakimś upychaniu itd LUDZIE OGARNIJCIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 LUDZIE OGARNIJCIE !hehe w Krakowie mówiło sie tak z 5 lat temu :P No a wygłuszenie w tłumiku na 100% ma być luźno. Nawet jak wygłusza sie dom, ścianki działowe itp to wełne mineralną daje sie bardzo luźno. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 zmywaki, trociny czy opiliki sa moze i dobrymi zamiennikami do motocykli typu mtx ts czy dt ale nie do motocykli crossowych. Jak by zmywaki byly dobre to by zawodnicy ich uzywali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 witam,nie chcialem zakladac nowego tematu.. mam problem w mojej sendzie , jakies 10cm od cylindra(rura wydechowa)jest pekniecie jakies 5cm i przez to jest strasznie głosne i chcialbym to zaspawac, tylko czy nic sie nie spali?(moduł) jak zaloze specjalne klamry na akumulator to wystarczy? probowałem sciagnac tłumik ale sruby są na imbusy (zrobilo sie kulko) i nie da rady odkrecic , a nie chcial bym zeby sie szpilka urwała bo wtedy to juz lipa bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 tłumi hałas i jest to wata szklana! ;] Koleś ale sie nabrałem ;D pod statusem masz ustawionego takiego robaka :icon_mrgreen: haha nabrałem sie i ręką walnąłem w monitor żeby robala rozwalić xD Sorry za spam ale musiałem :notworthy: :biggrin: :flesje: Pzdr :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Moim zdaniem to nie jest dobry pomysl bo jak pojdzie jakis ogien w strone tloka to nie wiem czy to sie dobrze skonczy do tego razem z tym podmuchem jakies syfy... Musisz to jakos odkrecic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 :icon_arrow: boczi013 odpinasz akumulator i spawasz ...elektroda czy migomat ?? kleme jak najbliżej miejsca spawania i spawać nic nie powinno być .. ja jak w mojej mtx rame spawałem to tylko aku wyjąłem i w sumie spawania było na jakąś godzine i nic jej nie jest.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 migomat... to odpinac akumulator? czy zalozyc klemy? wydaje mi sie ze klemy beda bezpieczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 odepnij akumulator bedziesz miał przynajmniej pewność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi