Dual Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 No na Łodzi możnaby sie spotkać, ale jak byłby transporcik jakisto też bym se jakiś odmrażacz wewnętrzny w płynie zakupił :banghead: , a jak nie będzie transportuto se zakupię ze 2 Tymbarki!!!! :smile2: No a już nie za dużo czasu zostało żeby wszystko poumawiać!Mnie jeszcze czeka wyjazd na zakupy na Targi w Berliniemoze tam mi sie uda zakupić pewne rzeczy! :twisted: Michał jakbyś planował wyjazd na Łodź to daj cynk!! :banghead: Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 hehe ŻYJE!!dzięki za zajebista impreze!! coż moge powiedzieć impreza dalej trwa ' date='oni dalej ładują browary i dopijają flaszki, ja o 3rano skończyłem zabawe bo robota wzywała :banghead:[/quote'] Tak tak szramer wczoraj (dzisiaj) skonczylismy o 2 w nocy po piwkowaniu w Melaxie. Zarwalismy dla Ciebie panne a Dakota taniec go go odprawial... a jutro sylwek... i ?? chlanie :?: :twisted: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 Tak tak szramer wczoraj (dzisiaj) skonczylismy o 2 w nocy po piwkowaniu w Melaxie. Zarwalismy dla Ciebie panne a Dakota taniec go go odprawial... a jutro sylwek... i ?? chlanie :?: :twisted: :banghead: witam i my sie meldujemy , wlasnie dotarlismy do domu , tak jak w kilku ostatnich postach napisane , potwierdzam i ja impreza byla do 30.12.2003 do 1:50 polalo sie duzo piwska , i duzo opowiesci splynelo z ust niedobitkow.(PGR, POCZWAR I GOLEC) Ja chyba jutro pofolguje z sylwkiem , jestem wykonczony ,mam nadmiar alkoholu we krwi i niedomiar spania(w pensjonacie jak nie wesele to dyskoteka do 6 rano wiec na spanie codziennie zostawalo tylko 3 do 4 godzin) pozdrawiamy serdecznie Gosik ,KILLER(ten bialy kudlaty)i moja mniejszosc w tym babskim towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 WItam Widziałem że pisaliście coś o spotkaniu w Łodzi...Ja i moja ekipa wybieramy sie do Łodzi 17 stycznia i wynajmujemy wygodny autobus jak w zeszłym roku.Jeżeli są chętni to dajcie mi znać, zaliczka (bezzwrotna!!) to 20 zł, do tego w autobusie trza dopłacić 15 zł czyli ogółem wyjazd tam i z powrotem kosztuje 35 zł :banghead:. Spotkanie o 4.00 na rynku w Bielanach. Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 polalo sie duzo piwska ' date=' i duzo opowiesci splynelo z ust niedobitkow.(PGR, POCZWAR I GOLEC)[/quote'] hehe z Golcem to byly jaja:) Wiedzieliscie ze Dakota to menadżer Golec uOrkiestry?? 8) :mrgreen: Wszyscy co maja zdjęcia proszę nie zapomnieć o mojej skromnej osobie [email protected] pozdro :namoto: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ciekawe czemu darek jeszcze nic nie napisał na temat zlotu... :banghead: Pewnie sie wstydzi biedaczysko ze wyszla prawdziwa natura na jaw. A wszyscy mysleli ze taki spokojny :banghead: :arrow: :mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 No przecież był spokojny :banghead: jak zawsze no może poprostu lepiej sie bawił niż zwykle :banghead: no i bardzo dobrze. Pozdrawiam wszystkich i życze wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 Witam wszystkich... No cóż mieszanka "specjału wiedeńskiego" i śliwek w płynie (zapijana czystą gorzałką) była niezła ale jeszcze w poniedziałek łaziłem po ścianach... PGR - było wyyyyyyyyyyyjebiście, tyle jeszcze pamiętam. Wielkie dzięki. Repeat please. Aha - bolą mnie krzyże. Spadłem z wozu czy ktoś mnie w dupę kopnął? 8O :banghead: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 Oj bedzie repeat bedzie i to jaki :!: :twisted: Darek moze dupa nie boli cie od upadku ani kopniaka?? Oj musialo byc ostro :banghead: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 Oj bedzie repeat bedzie i to jaki :!: :twisted: Darek moze du*a nie boli cie od upadku ani kopniaka?? Oj musialo byc ostro :banghead: 8) Niee, sexa z tobą chyba bym zapamietał. Zresztą nad dziewicami Bozia czuwa :banghead: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 nad dziewicami Bozia czuwa To mało ma roboty w dzisiejszych czasach :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 :banghead: a ja sobie oglądam zdjątka..bo już dostałam od Duala i Dakotyza****ste,WIELKIE DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Ok. zdjęcia poszły. Kto nie dostał niech jeszcze raz się przypomni. Trochę ich było wiec sa troszeczkę ściśnięte. Poszły w dwóch częsciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Dzieki Pipcyk od Ciebie fotki dostałem :banghead: Niestety nie mam od Dakoty i nie mam do niego e-maila żeby mu wysłać!Mr Dakota oto moj e-mail: [email protected]Jesli możesz przeslij mi fotki, a ja prześlę Ci te moje! :banghead: Dzieki z góry. Pozdrawiam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Dual - dzięki wielkie za zdjęcia :banghead: I mam prośbę do Dakoty i Pipcyka o.... zdjęcia :twisted: Z góry dziekuję - a mój email to [email protected] PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi