Marta CBR Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 :banghead: :banghead: :banghead: impreza zaj****** jak to 4umowe imprezy 8) PGR i reszta - wielkie dzięki za to,że było tak fajnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 :lol: Noooo imprezka była świetna jak najbardziej! :lol: Miło było spotkać starych znajomych jak również poznać tyle nowychkolezanek i kolegów motocyklistów.Kulig bez sanek uwazam za bardzo udany i integrujacy jak rowniez ognisko!Brawo PGRku kochanie!!!! :banghead: :banghead: Fotki mam ale nie mam maili więc jak ktoś chce foteczketo niech pisze na moj e-mail to odesle ze zdiatkami (oczywiscie osobiste zdiecia sa tylko dla wybranych). e-mail: [email protected]GG: 1338924 Ja tu nie moge narazie waszych maili znalesc :banghead: :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Impreza wyjebi***a, niezła banda sie zebrała z całej niemal Polski :!: Dzięki Mimo, Dakoty i Red'a powstał niezły konkursik mocnych trunków. Ipreza świetnie zorganizowana i nie będę słodził PGR'owi tak jak dual :banghead: , ale należy się mu: DZIĘKI i do zobaczenia na wiosnę :!: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Impreza byla swietna :banghead: PGRku naleza Ci sie podziekowania :banghead: Jak i calej reszcie tworzacej niepowtarzalny klimat, takiej ekipy to normalnie ze swieczka szukac a i tak sie nie znajdzie :banghead: Milo bylo znow zobaczyc stare twarze i poznac nowe :banghead: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Tylko szkoda Amazonka ze tak uciekłaś o świcie :banghead: Dobrze że chociaż dotarłas :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Taa. Było zajebiście.Na wozach było troszkę ciasno, ale to wszystko tworzyło niepowtarzalny klimacik.Szkoda gadać, myślę że zimowe zloty u PGRa będą tradycją , tyle ze nie wiem czy właścicielka jest równie zadowolona z imprezy co my :twisted: PGR chwała CI :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Witam! Uff, jeszcze mnie trzyma.... :banghead: tak było zajebiscie.Z ciezkim sercem odjezdzalismy wieczorem od naszego szacownego kolegi PGRa.Impreza była jednym słowem zaj**ista: wypad wozami z grajkami na pokladzie, ognisko, pojenie koni piwem, spiewy i darcia (patrz Darek: Kto nie pije niech spier**ala! :banghead: ) no i na drugi dzien wizyta w browarze w Zywcu :lol: , a wieczorem relaksujacy spacer po bunkrze przy akopaniamencie huku petrad.Dzieki za spotkanie i przyjazd ludziskow z Wawy. Miło bedzie sie z Wami znowu spotkac! :banghead: Mam nadzieje, ze zlot zimowy u PGRa stanie sie tradycja! Natomiast juz na wstepie informuje, ze latem w Rzykach - the second edition :banghead: Dzieki za wszystko PGR :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Hej Imprezowicze :banghead:Ja rowniez nie moge napisac nic innego jak tylko to, ze bylo swietnie.Powiedzcie tylko kiedy nastepna impreza? ps. PGR, czy jeszcze kiedys nas tam wpuszcza? Wlascicielka (jezeli to byla wlascicielka) chyba nie potrafila sie na tyle wyluzowac, zeby moc zaakceptowac podchmielone, rozgadane towarzystwo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Wlascicielka (jezeli to byla wlascicielka) chyba nie potrafiła sie na tyle wyluzować ...chociaż Dakota sie starał nawiązać kontakty z kuchnią... :banghead: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 ...chociaż Dakota sie starał nawiązać kontakty z kuchnią... :banghead: :twisted:Heh, to fakt, ale Dakota chyba zaaplikowal jej zbyt slabe znieczulenie (tzn. mocne ale chyba dawka byla niewystarczajaca) :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 No to była jazda. Impreza zajebista, hardcorowy kulig na furmankach. Powstało kilka nowych nicków, jak Rottenwasser, Orlen czy KuterEgon. Dzięki dla ekipy warszawskiej za świetną kompaniję.Dzięki PGR za świetną organizację imprezy. Uważam jednak, że była za krótka. Następne spotkania trzeba organizować dwudniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Jasne , nie było nawet czasu pogadać o wyprawie do Turcji :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Jasne ' date=' nie było nawet czasu pogadać o wyprawie do Turcji :banghead:[/quote'] Pipcyk, boj sie Boga, kiedy mielismy gadac..... :banghead: Sadze, ze jest to dobry "powod" zeby Michala nawiedzic w Siedlcach :banghead: Impreza byla bardzo "zajmujaca" :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Witam :twisted: Ale było zajebiście!! Co prawda mało ludzi mnie znało bo ja głównie na Mechanice Junak pisuje ale sporo ludzi kojarze po ksywach:). Miałem tylko wpaść na jakąś godzinkę żeby poznać ludzi i wracać, ale jak tylko zobaczłyłem klimat imprezki to zaszczepiłem się i nawalonych do domu odwoził mnie i kumpla mój młodszy brat korzystając z mojego prawka :lol: Szczęśliwie mineliśmy 4 patrole Policji :mrgreen:Zapraszam przy okazji na zlot mojego klubu który odbędzie się końcem maja przyszłego roku :smile2: O recenzje możecie zapytać np.Szramera,PGR'a lub Amazonke :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Aha!! Prosze wszystkich co mieli aparaty o przesłanie mi zdjęć z imprezy :banghead: Z góry dziękuje [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi