Skocz do zawartości

QRWA Zlot zimowy u PGRa! termin sie ustali przy flaszce:lol:

PGR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

:lol: Noooo imprezka była świetna jak najbardziej! :lol:

Miło było spotkać starych znajomych jak również poznać tyle nowych

kolezanek i kolegów motocyklistów.

Kulig bez sanek uwazam za bardzo udany i integrujacy jak rowniez ognisko!

Brawo PGRku kochanie!!!! :banghead:

:banghead: Fotki mam ale nie mam maili więc jak ktoś chce foteczke

to niech pisze na moj e-mail to odesle ze zdiatkami (oczywiscie osobiste zdiecia

sa tylko dla wybranych).

e-mail: [email protected]

GG: 1338924

Ja tu nie moge narazie waszych maili znalesc :banghead: :banghead:

Pozdrawiam

Impreza wyjebi***a, niezła banda sie zebrała z całej niemal Polski :!: Dzięki Mimo, Dakoty i Red'a powstał niezły konkursik mocnych trunków. Ipreza świetnie zorganizowana i nie będę słodził PGR'owi tak jak dual :banghead: , ale należy się mu: DZIĘKI i do zobaczenia na wiosnę :!: :banghead:

Impreza byla swietna :banghead: PGRku naleza Ci sie podziekowania :banghead: Jak i calej reszcie tworzacej niepowtarzalny klimat, takiej ekipy to normalnie ze swieczka szukac a i tak sie nie znajdzie :banghead:

Milo bylo znow zobaczyc stare twarze i poznac nowe :banghead:

Pozdr

Taa. Było zajebiście.

Na wozach było troszkę ciasno, ale to wszystko tworzyło niepowtarzalny klimacik.

Szkoda gadać, myślę że zimowe zloty u PGRa będą tradycją , tyle ze nie wiem czy właścicielka jest równie zadowolona z imprezy co my :twisted:

PGR chwała CI :banghead:

Witam! Uff, jeszcze mnie trzyma.... :banghead: tak było zajebiscie.

Z ciezkim sercem odjezdzalismy wieczorem od naszego szacownego kolegi PGRa.

Impreza była jednym słowem zaj**ista: wypad wozami z grajkami na pokladzie, ognisko, pojenie koni piwem, spiewy i darcia (patrz Darek: Kto nie pije niech spier**ala! :banghead: ) no i na drugi dzien wizyta w browarze w Zywcu :lol: , a wieczorem relaksujacy spacer po bunkrze przy akopaniamencie huku petrad.

Dzieki za spotkanie i przyjazd ludziskow z Wawy. Miło bedzie sie z Wami znowu spotkac! :banghead:

Mam nadzieje, ze zlot zimowy u PGRa stanie sie tradycja! Natomiast juz na wstepie informuje, ze latem w Rzykach - the second edition :banghead:

Dzieki za wszystko PGR :banghead:

Pozdrawiam

Hej Imprezowicze :banghead:

Ja rowniez nie moge napisac nic innego jak tylko to, ze bylo swietnie.

Powiedzcie tylko kiedy nastepna impreza?

ps. PGR, czy jeszcze kiedys nas tam wpuszcza? Wlascicielka (jezeli to byla wlascicielka) chyba nie potrafila sie na tyle wyluzowac, zeby moc zaakceptowac podchmielone, rozgadane towarzystwo.

Pozdrawiam

No to była jazda. Impreza zajebista, hardcorowy kulig na furmankach. Powstało kilka nowych nicków, jak Rottenwasser, Orlen czy KuterEgon.

Dzięki dla ekipy warszawskiej za świetną kompaniję.

Dzięki PGR za świetną organizację imprezy.

Uważam jednak, że była za krótka. Następne spotkania trzeba organizować dwudniowe.

Jasne ' date=' nie było nawet czasu pogadać o wyprawie do Turcji :banghead:[/quote']

Pipcyk, boj sie Boga, kiedy mielismy gadac..... :banghead:

Sadze, ze jest to dobry "powod" zeby Michala nawiedzic w Siedlcach :banghead:

Impreza byla bardzo "zajmujaca" :banghead:

Pozdrawiam

Witam :twisted:

Ale było zajebiście!! Co prawda mało ludzi mnie znało bo ja głównie na Mechanice Junak pisuje ale sporo ludzi kojarze po ksywach:). Miałem tylko wpaść na jakąś godzinkę żeby poznać ludzi i wracać, ale jak tylko zobaczłyłem klimat imprezki to zaszczepiłem się i nawalonych do domu odwoził mnie i kumpla mój młodszy brat korzystając z mojego prawka :lol: Szczęśliwie mineliśmy 4 patrole Policji :mrgreen:

Zapraszam przy okazji na zlot mojego klubu który odbędzie się końcem maja przyszłego roku :smile2: O recenzje możecie zapytać np.Szramera,PGR'a lub Amazonke :banghead: