piórko Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 26.11.2012 mam operację w Otwocku. Będę miał wstawiane implanty więzadeł.Trochę strach jest. Nic się nie martw - już ja tego zabiegu przypilnuję ;) :icon_razz:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ech te układy :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) 26.11.2012 mam operację w Otwocku. Będę miał wstawiane implanty więzadeł.Trochę strach jest.Będę się modlił za pozytywny przebieg zabiegu.Szkoda że ten poprzedni w Rybniku nie wyszedł (50pozostało).No ale ważne abyś był sprawny ruchowo, jak co to możesz się mnie poradzić.Pracowałem 3 lata jako nauczyciel z uczniami niepełnosprawnymi. Edytowane 3 Listopada 2012 przez łysy31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Będę się modlił za pozytywny przebieg zabiegu.Szkoda że ten poprzedni w Rybniku nie wyszedł (50pozostało).No ale ważne abyś był sprawny ruchowo, jak co to możesz się mnie poradzić.Pracowałem 3 lata jako nauczyciel z uczniami niepełnosprawnymi. Tak dwuznacznie napisane że sam już nie wiem czy to sarkazm czy dobre słowo :) Kurna same kaleki, wszyscy jakieś operacje. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 .Wierzę że usiądę na motocykl w kwietniu, z tego co mi mówił lekarz najważniejsza będzie codzienna rehabilitacja przez 5 miesięcy. Wiesz o tym, że jak się nie będziesz operidzielał i pieścił to wszystko jest możliwe... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 najlepsza rehabilitacja jakbyś pobiegał za tymi pielęgniarkami :biggrin:Kolega na wyciecze, świeżo poskładany ale już bez gipsu, stękał jak to go boli i kuje i chyba nie da rady nawet wstać i się odlać..........dopóki ktoś nie wyjął akordeonu i pękło parę butelek, zaczęły się śpiewy tańce i różańce, Marek zszedł trzasnął parę karniaków i jak nam się nie zacznie wyginać normalnie człowiek-guma i śpiewać hej sokoły a my mu na to Mareczku bój ty się boga dopiero cie poskładali a on na to - o ku..wa zapomniałem te prześwietlenia wywal, potrzebna Ci porządna biba a nie rehabilitacja, momentalnie się kości ułożą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ach to młode pokolenie - im młodsi, tym słabsi :laugh: ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Bedzie git.Inaczej być nie może .Wszystko jest w głowie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 26.11.2012 mam operację w Otwocku. Będę miał wstawiane implanty więzadeł.Trochę strach jest. YUBY, w im. A.Grucy Cie będą rżnąć i pewnie S. Pomianowski przeprowadzi zabieg, jeśli tak to nie masz się czego obawiać będziesz w najlepszych rękach w Polsce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 W Puszczykowie k .Poznania jest znany szpital w całej Polsce gdzie są wykonywane - operacje sportowcom i nie tylko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 W Grucy ale kto inny będzie to robił, ale dziex nie lękam się. Gdyż na PW zgłosiło się kilka dupeczek oferujących pomoc. Koniecznie odpowiedni strój "pielęgniarki" przygotować im musisz :laugh:Pamiętaj o tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjerz Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie rób kolana na kasę u zwykłego ortopedy. Żona po roku czasu mimo rekonstrukcji po "znajomościach" nie chodzi na szpilkach :D Ale kolano działa w miarę normalnie (skutek wywrotki na moto Przy 5km/h)Tylko spec sportowy zrobi ci kolanko jak nowe. Cytuj Praevenire melius est quam praeveniri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Jestem już n 90% zdecydowany na Klinike na Skrze i doktora Słynarskiego. Edytowane 9 Listopada 2012 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jestem już n 90% zdecydowany na Klinike na Skrze i doktora Słynarskiego. I najlepszy wybór, Syrek. Tylko tam. :lalag: W Grucy jest kołchoz i nawet znajomości nie zawsze pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Cholera ciężki temat :wink: Idzie o Twoje zdrowie (a nie o wymianę przedniego prawego wahacza) i możliwości uganiania się za kobiałkami tzn. czy dasz radę w przyszłości upolować jeszcze jaką zwierzynę/łanię :biggrin: Temat rzeka, możesz wybecelować kupę grajcarów a i tak może ktoś spie**olić temat i na odwrót możesz zrobić na kase i może być ok. Tu musisz sam drążyć temat, na 5 specjalistów jeden powie inaczej i zasieje ziarno w czyjejś głowie. Inaczej mówiąc dobrze abyś trafił na chirurga z powołania a nie na szarlatana który będzie miał parcie tylko na kesz. Jeśli Ci to pomoże psychicznie co jest ważne to szpital Grucy należy do CMKP gdzie moja żona pracuje, zna ludzi pracujących tam i wypowiada się o nich bardzo pozytywnie :biggrin:Trzymam kciuki u nóg za Twój rychły powrót do uganiania się za dziewicami :biggrin: Powodzenia Bratku :wink: Edytowane 9 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi