enZo Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 60 km na CBR i 40 na R 1100 RT :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 też widziałem, plaga jakaś :icon_eek: ale niestety nie jeździłem, za tydzień też jest weekend aj aj aj dzis było pięknie, wszędzie motocykle :P Jak grzyby po deszczeu. Coś pięknego :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaraz jade dalej-ponad 300 km dzis razem wyjdzie na pewno. A do tego oponki zamkniete,jak na luty to calkiem niezle :PDzis w Poznaniu bylo chyba wiecej sprzetow niz na rozpoczeciu sezonu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dzisiaj byłem w Kaliszu i wszędzie motocykle :notworthy: Nawet jakiś większy klub wybrał się na przejażdżke na chopperach :P www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryisback Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) dzis na ulicach warszawy tez pelno motocykli. a mnie skreca bo cebula stoi w garazu i czeka na rejestracje, a ja czekam az WORD zacznie egzaminowac po zimie ;( Edytowane 24 Lutego 2008 przez jerryisback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) aja ten weekend w szkole spedzilem :buttrock: i tylko slyszalem jak przejezdzaja az mnie nosilo zeby sie urwac... mam nadzieje ze za tydzien tez bedzie ladnie bo niemam zjazdu :bigrazz: wlasnie apropo tematu" Kto dziś NIE jeździł w 2oo?.......ten trąba!"co to jest to "2oo" szukalem i nic nie znalazlem a czesto sie pojawia... przepraszam za prostackie pytania ale no niestety nie wiem a wole zapytac niz sciemniac etc. Edytowane 24 Lutego 2008 przez stasiustasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie.tak Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No, dziś nie jeździć, to wręcz obciach :bigrazz: Ja podczas przejazdu przez stoliczną naliczyłam ponad 20 motocykli. Wszystkie były porządnie wietrzone :crossy: :buttrock: Nic tylko rękę wyginało od pozdrowień w pędzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja dziś nie jeździłem:/ :buttrock: :bigrazz: Wszyscy jeździli a ja nie:/ Dziś 100km ale autem:/taka pogoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 50 km...sugeruję zamknąć ten wątek... wiosna przecież... :buttrock: J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja tez dzis nie jezdzilem ;/ tylko samochodem, ale to nie to samo.Kurde ale mi bylo szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Co tu dużo mówić, zapadłem chyba na jakąś dziwną filipińską chorobę: dziś widziałem motocykle wszędzie. Wszędzie, wszędzie, wszędzie! Chyba nawet Ci, co nie jeżdżą latem, dziś latali :buttrock:odpaliłem i poszłoooooooooooooooooooooooooo witaj sezonku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) I u nas sprzętów co niemiara na ulicach!... w szoku byliśmy, co chwilę "łapka" ;-).Nawinęliśmy 120 km, delikatnie... ale za to z jakim bananem na gębie. :buttrock: Edytowane 24 Lutego 2008 przez Szpadi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 50 km...sugeruję zamknąć ten wątek... wiosna przecież... :crossy: J.Niestety przed chwilą w tvn meteo mówili ,ze jednak ma wrocic zima i nawet -5 :banghead: :banghead: :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 dzisiaj ok. 120km - czysta przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 50km w Wawie nawinięte, ale gdyby było więcej czasu... :-)Banan nie schodził z twarzy, a i pełno bike'ów na drogachOby pogoda sie nie załamała, chociaż są takie prognozy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi