Skocz do zawartości

Kto dziś jeździł w 2oo?

M4NIEK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Odpaliłem znowu przedwczoraj moto i się przejechałem dookoła garażu ale... Grypa u mnie w firmie panuje więc nie miałem zdrowia zająć się tłumikiem... Ale napęd wyczyszczony i nasmarowany, płyny uzupełnione (a olej to już na koniec sezonu był wymieniony :crossy: ), dopompowane powietrze do kół... Więc jak będzie ciepło to tylko tłumik i odkurzyć moto i... Śmigać ! :) Ale czekam cierpliwie, takie wyczekane sprawia później większą frajdę ;)

A i się zgadzam że klimat się ociepla ! I jest zajefajnie przez to dla nas motocyklistów :icon_razz: Przecież w tę zimę to śniegu było tyle co kot napłakał... Z czego oczywiście się cieszę :biggrin:

Obwodnicą Radzymina to praktycznie codziennie jeżdżę do pracy i teraz to marzę jak będzie wreszcie naprawdę ciepło żeby sobie na moto śmignąć... :biggrin:

Że nie wspomnę o drodze krajowej do Wyszkowa, którą tworzą... Przez to że nie ma zimy to nawet w miarę szybko ją tworzą ! A jak ją już zrobią to będę miał drogę do pracy (jeśli nadal będę pracował tam gdzie teraz :) ) zaaaaajebistą :biggrin:

Edytowane przez Engels

No dzisiaj byl kolejny dzien zaliczony do udanych, obudzilem GS'a ze snu zimowego i 50km do/z roboty nakulane, a z tego co pani w gadajacym pudle mowila, to pod koniec lutego tak za tydzien - dwa przychodzi wiosna, nic tylko sie cieszyc.

No to ja dzisiaj dla odmiany prawdziwie zimowo miałem. 7 rano, -5 stopni, mgła... Jak dojechałem to mi szron i lód (z mgły) płatami z rękawic i kurtki schodził... Zebra się zrobiła - biało na zgięciach materiały, czarno obok... No i chyb apo raz pierwszy widziałem w zamkniętym kasku parę przy oddychaniu....

fajnie było.. :buttrock:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

piknie w Wawce, ja wczoraj pobrykałem trochę wieczorem, a dzisiaj jednak skupię się na nauce do egzaminu. Łikendzik zapowiada się całkiem obiecująco na enduro, bo na szosę troszkę za zimno.

PS i nie wierzcie ICM-owi, może zbiorowa sugestia pomoże. Choć z drugiej strony ICM to jedyna pogodynka która wskazuje na jutro - 15 stopni. Mam cichą nadzieję, że się mylą, bo będzie za zimno nawet na ędooro

A ja powiem, że jadąc w padającym sniegu widziałem jakiś romantyzm w płatkach lecacych mi w twarz, i rozbijających sie na szybie.... Ale zjazd z białej górki (bo w górkach mieszkam) o 7 rano zakładając dziewiczy ślad był całkiem emocjonujący....

ICM póki co prawdę powiedziało.....

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

ICM to jedyna pogodynka która wskazuje na jutro - 15 stopni.

i dlatgo nie ma co jej wierzyć :lalag: wg mnie będzie najwyżej -7 nad ranem

Ja generalnie chwilowo nie jeżdżę, bo mam zapalenie oskrzeli i anginę ropną :banghead: ale nie od moto, tylko od wychodzenia 10x dziennie na fajka w samej koszulce :crossy:

pozdr

Edytowane przez jurjuszi

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

ale nic z tego, aktualnie u mnie jakieś -3 stopnie, więc lipton raczej.

Przecież to nie temperatura stanowi, tylko stan drogi! jak droga czarna, to można jeździć. Coś się migasz.... :notworthy:

Powodzenia w przyszłym tygodniu - będzie znowu ciepło...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...