Engels Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Odpaliłem znowu przedwczoraj moto i się przejechałem dookoła garażu ale... Grypa u mnie w firmie panuje więc nie miałem zdrowia zająć się tłumikiem... Ale napęd wyczyszczony i nasmarowany, płyny uzupełnione (a olej to już na koniec sezonu był wymieniony :crossy: ), dopompowane powietrze do kół... Więc jak będzie ciepło to tylko tłumik i odkurzyć moto i... Śmigać ! :) Ale czekam cierpliwie, takie wyczekane sprawia później większą frajdę ;) A i się zgadzam że klimat się ociepla ! I jest zajefajnie przez to dla nas motocyklistów :icon_razz: Przecież w tę zimę to śniegu było tyle co kot napłakał... Z czego oczywiście się cieszę :biggrin: Obwodnicą Radzymina to praktycznie codziennie jeżdżę do pracy i teraz to marzę jak będzie wreszcie naprawdę ciepło żeby sobie na moto śmignąć... :biggrin: Że nie wspomnę o drodze krajowej do Wyszkowa, którą tworzą... Przez to że nie ma zimy to nawet w miarę szybko ją tworzą ! A jak ją już zrobią to będę miał drogę do pracy (jeśli nadal będę pracował tam gdzie teraz :) ) zaaaaajebistą :biggrin: Edytowane 12 Lutego 2008 przez Engels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Czolem! Ja dzis zalozylem oliwiarke w moto i potem ja testowalem :]. 30km nakulane :].Szkoda, ze to raczej koniec jazdy na min. tydzien. Wg. prognozy sniegi od jutra... ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No dzisiaj byl kolejny dzien zaliczony do udanych, obudzilem GS'a ze snu zimowego i 50km do/z roboty nakulane, a z tego co pani w gadajacym pudle mowila, to pod koniec lutego tak za tydzien - dwa przychodzi wiosna, nic tylko sie cieszyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawam Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Piknie sie robi a ja chory. Na sobotę muszę być zdrowy i niech pogoda na Wyspie dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No to ja dzisiaj dla odmiany prawdziwie zimowo miałem. 7 rano, -5 stopni, mgła... Jak dojechałem to mi szron i lód (z mgły) płatami z rękawic i kurtki schodził... Zebra się zrobiła - biało na zgięciach materiały, czarno obok... No i chyb apo raz pierwszy widziałem w zamkniętym kasku parę przy oddychaniu....fajnie było.. :buttrock: Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja wczoraj ruszyłem afryczkę na szlak dróg Warszawskich i spotkałem chyba ze 4 motocykle :) nawet nie było zimno w łapki :notworthy: no i asfalcik całkiem całkiem trzymał :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) dziś tylko 40km ...chłodno troszkę Edytowane 14 Lutego 2008 przez M4NIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Co powiecie na dzisiejsza pogode w Wawce :biggrin: ?Zimno ale ogolnie ot pieknie...chyba sie skusze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ja po chorobie załatwiłam Maleństwu urlop... też mu się ferie zimowe należą :] no i po południu ma ponoć śnieg padać, więc jesli masz zamiar wracać później, to lepiej jeszcze to rozważ :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 piknie w Wawce, ja wczoraj pobrykałem trochę wieczorem, a dzisiaj jednak skupię się na nauce do egzaminu. Łikendzik zapowiada się całkiem obiecująco na enduro, bo na szosę troszkę za zimno. PS i nie wierzcie ICM-owi, może zbiorowa sugestia pomoże. Choć z drugiej strony ICM to jedyna pogodynka która wskazuje na jutro - 15 stopni. Mam cichą nadzieję, że się mylą, bo będzie za zimno nawet na ędooro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A ja powiem, że jadąc w padającym sniegu widziałem jakiś romantyzm w płatkach lecacych mi w twarz, i rozbijających sie na szybie.... Ale zjazd z białej górki (bo w górkach mieszkam) o 7 rano zakładając dziewiczy ślad był całkiem emocjonujący.... ICM póki co prawdę powiedziało..... Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) ICM to jedyna pogodynka która wskazuje na jutro - 15 stopni. i dlatgo nie ma co jej wierzyć :lalag: wg mnie będzie najwyżej -7 nad ranemJa generalnie chwilowo nie jeżdżę, bo mam zapalenie oskrzeli i anginę ropną :banghead: ale nie od moto, tylko od wychodzenia 10x dziennie na fajka w samej koszulce :crossy: pozdr Edytowane 15 Lutego 2008 przez jurjuszi "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 palenie zabija :-) a ja planowałem hondę wybudzić na feriach, ale nic z tego, aktualnie u mnie jakieś -3 stopnie, więc lipton raczej. Ale kto wie, może jakoś przyszły tydzień będzie łaskawszy dla nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 palenie zabija :-)Też o tym pomyślałem :icon_twisted: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ale nic z tego, aktualnie u mnie jakieś -3 stopnie, więc lipton raczej. Przecież to nie temperatura stanowi, tylko stan drogi! jak droga czarna, to można jeździć. Coś się migasz.... :notworthy: Powodzenia w przyszłym tygodniu - będzie znowu ciepło... Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi