Skocz do zawartości

Kto dziś jeździł w 2oo?

M4NIEK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wczoraj ok. 70 km nawinięte - baterie podładowane :)

Zapewne byłoby więcej ale do pracy na nocną zmianę musiałem lecieć :) Wieczorkiem, słyszałem w stolicy 2, a może więcej grzmiących 2oo :icon_mrgreen:

P.S. Niestety deszczowy weekend się zapowiada :notworthy:

I ja mam kolejne kilometry nawinięte :buttrock: motor umyty z bagna jak po orce :biggrin: jeszcze został mi do umycia łańcuch i tylna zębatka :P zastanawiam się czy nie przedłużyć sobie przedniego błotnika bo cały syf spod przedniego koła leci mi na blok silnika:(

Ciutkę dziś pośmigałem po Wawie i okolicach. To tak jak w ruskim dowcipie - "jebat' Tigra eto smieszno i straszno sowsiem..." :clap: Dla młodszej Braci - może być niezły ubaw, pomimo - albo właśnie z powodu - przerażenia w oczach :flesje:

ja dziś pierwszy raz wyjechalem swoim nowym sprzetem. Pierwszy raz jechałem takim sportem, jest ok myslełem że będzie bardziej wyrywał, ale spoko można nawet 60 na 6 biegu jechać dajesz gazu i idzie.

ja tez walcze, w lubelskim świeci słonce +5 szosy suche, wiosna :]

Jak to fajnie wiedzieć ze w swej głupocie sam nie jestem:) Na lublinie widziałem tylko kogoś na zielonej kawie . Ja wczoraj zaliczyłem ciekawy z wiaterkiem bocznym. Ale dało rade 100km

Ja z racji "Ustawki na niedziele" nawinalem dzisiaj ponad 200 :crossy: Normalnie cud miod - troche wialo ale pozatym asfalt suchy i miejscami nawet skromne sloneczko. Oby tak dalej, od pazdziernika kiedy Fazerka nabylem to juz 4kkm przejechane - oby wiecej takich "zim" :notworthy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...