artur.h Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja codziennie, czy to śnieg czy to deszcz jeżdżę na moto :clap: W końcu trzeba jakoś do tej szkoły dojechać :biggrin: A że zima jak na razie łagodna to jeździć się da ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 zazdroszcze wam. cybyry poszlo do ludzi a mi sie nudzi. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Warszawa podeschla czy mi sie zdaje :icon_twisted: ?Byl ktos na drodze? SLoneczko jest ladne :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ja byłem, ale zdradliwie jest oj zdradliwe... Wczorajsza plucha zamarzła w nocy i w cieniu oraz mniej uczęszczanych miejscach jest piękna szklanka. Trzeba znów poczekać na 2-3 plusowej temperatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_15 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Dzisiaj nawinalem pierwsze kilometry w tym sezonie :cool: jakies 20km po Belchatowie. Pogoda byla super, co prawda -2 na dworze ale nie czulo sie tego bo slonce mocno grzalo :) Drogi suchutkie i ogolnie super wrazenia. Milo jest uslyszec ten dzwiek po tak dlugiej przerwie.. ach :)) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 taa pogoda coraz lepsza a moja kawa juz miesiac stoi w warsztacie i czeka na uszczelki pompy wody :[ jeszcze troche i zapomne gdzie sie biegi zmienia i jak sie jezdzi :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali72 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 No, znowu 100 km zrobione!!! :D Trochę mocny wiatr dzisiaj, ale przekroczyłem już 600 km i jeszcze tylko 200 i mogę zgodnie z instrukcją docierania przekroczyć 5 tyś. obr aż do 8,5 tyś :) pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 "gdy świeci słońce wszystko wygląda inaczej" :banghead: asfalt względnie czysty ...czas podładować baterie :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 A nad Morzem Polnocnym cieplo i sucho, wiec CBR nie stygnie :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja wczoraj zrobilem pierwsze kilometry w tym roku, nie moglem juz wytrzymac :icon_mrgreen: Dzisiaj pewnie tez cos polatam, bo widze sloneczko za oknem :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerber666 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 no ja dziś zrobiłem małą rundke po mieście ale pomalutku bo jeszcze asfalt mokry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja dzisiaj jezdzilem. NIe wiem czemu, ale mialem jakies dziwne odczucie :/ Tak jakbym po raz pierwszy bal sie jezdzic :/ Cos mi jakos tylem rzucalo, ale moze to przez wiatr bo byl bardzo mocny. No nie wiem, jakos tak nieswojo sie czulem na motot dzisiaj :/ ale i tak wybieralem trasy naokolo, zeby sobie jak najwiecej pojezzdic :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Właśnie wróciłem z przejażdżki. Zrobiłem około 20 km. Strasznie wieje nie da się jechać, moja bestia :icon_mrgreen: poddawała się. Nie chcę jej męczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja wczoraj polatalem po 2 tygodniowej grypowej przerwie :/ - w sume lata mi sie ok , ale z drugiej strony tak jak by mi czegos brakowalo , moze poprostu czas ewoluowac na cos mniejszego i mocniejszego. KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Pośmigało się nieco, stówka nawinięta. Tylko dziś ten wiatr wkurzający grrr. Ale poza tym sucho i słonecznie :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi