rzoov Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 A wiec sezon 2008 zaczety :icon_razz: Dokladnie! :crossy: 110 km poszlo, tego mi bylo trzeba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Wlasnie wrocilem z przejazdzki po Poznaniu. 50 kilometrow tylko po miescie nawiniete az milo! Niestety u nas nie Krakow, ni Wroclaw wiec temperatura tylko 3*C na plusie ale jak widze, ze w Krakowie az 12*C to az chce sie jezdzic! Pozdrawiam wszystkich twardzieli! Sezon 08' rozpoczety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 2008 rozpoczete + 7*C bylo u nas i nawinolem 70km. Bardzo fajnie i milutko tylko nie pojezdzilem tak jakbym chcial bo mokre drogi i sie balem trosze a poza tym ja i hornet wrocilismy brudni jak dziki :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja dzisiaj jeździłem....przejechałem jakieś 500m i zaliczyłem pierwszego szlifa w życiu, prędkośc mała ok.45km/h, ale straty na jakieś 400-500 zł :biggrin: :) Co mnie pokusiło żeby dzisiaj jeździc?? Ślisko na drogach i bęc..gleba;-(Uważajcie na siebie :lalag: :icon_mrgreen: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja dzisiaj jeździłem....przejechałem jakieś 500m i zaliczyłem pierwszego szlifa w życiu, prędkośc mała ok.45km/h, ale straty na jakieś 400-500 zł :notworthy: :clap: Co mnie pokusiło żeby dzisiaj jeździc?? Ślisko na drogach i bęc..gleba;-(Uważajcie na siebie :) :notworthy: Pozdrawiam no niestety warunki sa nieciekawe, wczoraj zajechalem do kumpla w boczna uliczke i tez malo co nie wyrabalem sie, pod warstwo wody byl lód i poczulem tylko jak tyl mi znioslo jakies 30 cm, ale predkosc byla mala i na szczescie skonczylo sie na strachu....uwazajcie na zakretach , bo zalega jeszce warstwa piachu i soli, co z polaczeniu z woda jest sliskie jak lód... pozdro i byle do marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Moje osobiste otwarcie sezonu 08 uważam za udane ;D Piękny dzień dzisiaj, zero chmurki, jedynie mokro na jezdni. Ale paredziesiąt km pękło, od razu człek lepiej się czuje :wink: Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Warunki miodzio, parada WOŚP zaliczona, podobno ma tak byc dalej .................... czyli Sezon 2008 uważam za rozpoczęty :wink: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Czolem! I ja dzis 100km pokonalem :D. Rozbujalem raz moja mala do 210km/h :D. Jest oko :lapad:.Jak sie zrobi naprawde tak konkretnie ladnie i stabilnie, to pojade na karchera, zeby mi ja umyli :eek:.No i spalanie miodzio :wink:. 5.4l/100km :biggrin: Pozdro Edytowane 13 Stycznia 2008 przez zbyhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Wczoraj jezdzilem.Byla pogoda naprawde jak we wiosne.... 30 C w słoncu :) nawiniete 60km w nowym sezonie :wink:Slisko dzisiaj ... Uwazajcie na siebie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 no to moje rozpoczecie sezonu tez uwazam za otwarte pogoda naprawde ladna, jest jeszcze miejscami slisko ale tez mozna z tego zrobic uzytek i polatac troche bokiem ;) ostatni raz jezdzilem 22.12.2007dzisiaj wszedlem do garazu, nalalem benzyny do baku i od pierwszego kopniecia dr zaczal pieknie chodzic :wink: jak tylko uslyszalem prace silnika to humor mi sie poprawil :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Sezon 2008 trwa :icon_mrgreen: Wedlug wskazan z komputerka juz ponad 300km nakrecone :icon_razz: Szkoda, ze jeszcze dzien krotki bo by sie skoczylo gdzies dalej. Pozdrawiam wszystkich niezlomnych ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jak tak widze jaki mamy teraz klimat, to za pare lat bedzie trzeba wyrzucic z naszego motocyklowego slownika slowo "sezon", bo jezdzic bedziemy nieprzerwanie przez caly rok :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 U nas dzis parada i mega jazda byla od 12 do teeraz ! Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Tja :) Od wczoraj natrzaskalem ponad 200km :) Jest ślisko,uważać trzeba jak cholera szczególnie poza głównymi drogami ale sie jeździ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 wczoraj i dzisiaj jakies 100 km s sumie nabite :P ale wiecej nie bede jezdzil po mokrej drodze bo tak mi sprzeta zachlapalo ze 3 godz go czyscilem pozniej i dlatego ze jest slisko, w powietrzu jest cieplo ale ziemia oddaje zimno z mrozow i sie zdarza lód wiec trzeba uwazac. milo bylo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi