VARTAS Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Nie ma to jak dwie paki w śnieg. Ja dzisiaj leciałem katowicką, zbiornik do pełna ....zł, rękawice narciarskie ...zł, miny kierowców w puszkach ... nie ocenione :) Trasa Konstancin - Grodzisk Maz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja sobie kupiłem w ramach walki z odmarzaniem takie mega-brzydkie mufki zakłądane na kierownicę. Faktycznie, łapki mi wolniej zamarzają, ale i tak będę musiał do tego dołożyć grzane manetki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Dzisiaj już zimniej niż w ostatnich dniach. Po godzinie palce mi zesztywniały, ale cóż - wolę teraz dotrzeć silnik po remoncie niż później nie móc szaleć w ciepłe dni :icon_razz: Poza tym jazda w takich warunkach nieraz ma walory edukacyjne (mniejsza przyczepność itd.) :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) Jezdzilem i zaraz ide dalej : jade na impreze. Lajtowy przejazd przez wawe tylko kilka zakretow mam do zrobienia :P edyta :biggrin: Droga na impreze i z imprezy byla super :crossy: Bez korka, po suchym i wogole ql - tylko zimno troche. Gorzej bylo jak dzis rano wstalem u panny zeby jechac na chate ... http://img515.imageshack.us/img515/6818/dsc01324by9.jpg Palenie z kabli bo akus marny i jazda na kwadratowo. Edytowane 16 Grudnia 2007 przez G3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Hej!Zrobiłem dziś 15 km, ale już po 2 przy 80/h z nosa mi kapało. Mam kask otwarty z szybką i kominiarkę windbreak, w twarz ciepło, ale noskiem ciągnie.Ciekawi mnie, jak to jest w kasku integralu lub szczękowcu przy niskich temperaturach (ok. 0, tak jak dziś), czy też kapie z nosa, bo szczerze mówiąc nigdy w takich kaskach nie jeździłem.Podzielcie się swoimi doświadczeniami, będę wdzięczny.Pozdrawiam :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Mnie cieknie z nosa jak z kranu :icon_mrgreen: Ale to po prostu od temperatury, nawet jak wyjdę do szkoły rano to mi cieknie :clap: W moim integralku przydałaby się zasłonka na brodę, bo podwiewa do środka zimne powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 a ja dziisaj pierwszy raz zawrocilem do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 W pelnym kasku jest cieplo :)I tyle :icon_evil:Tylko ze przy takich temperaturach to nie wiem czy sa kaski ktore nie paruja jak stoimy na swiatlach :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zrobiłem dzisiaj z 15km, zmarzłem jak :icon_mrgreen: , nawet polark i kalesonki nie pomogły. Ninia musi poczekać teraz na lepszą pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 No ja tez narazie odpuszczam.Za slabe rekawiczki i spodnie.Oby szybko sie sprawdzila ta prognoza dlugoterminowa mowiaca, ze ma byc wczesna wiosna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Tylko ze przy takich temperaturach to nie wiem czy sa kaski ktore nie paruja jak stoimy na swiatlach :P ? Ja mam wklejoną folię antifoga, właśnie wróciłem z jazdy i wprawdzie na światłach paruje, ale osadzają się takie większe krople, przez które obraz jest rozmazany trochę ale widać sytuację na drodze przynajmniej. A mufki na kierownicę pomagają, głowa mi szybciej zmarzła niż ręce (mimo kominiarki z polaru i windstopera), ale i tak po jakimś czasie zaczęło mi być zimno w palce. Grzane manetki są absolutnie niezbędne. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Tylko ze przy takich temperaturach to nie wiem czy sa kaski ktore nie paruja jak stoimy na swiatlach :clap: ?Są. Z pinlokiem :icon_eek: :clap: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Są. Z pinlokiem :clap: :icon_eek: pozdrNo chyba że okulary nosisz, to wtedy okulary parują, szybka nie :clap: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 No chyba że okulary nosisz, to wtedy okulary parują, szybka nie :icon_eek:No tak... :buttrock:Tak BTW, właśnie dotarły do mnie rekawice Held Freezer + wkładki Vanucci z windstoppera ;) PIEPRZYĆ ZIMĘ :clap: :clap: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil253 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Mam grzane manetki ale dla mnie wazne są kolana niż ręce ale ja nie dam rady spod domu wyjechać bo pełno śniegu i ruszyć nie da rady a wypchnąć 200kg pod górke po śniegu to graniczy z cudem :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi