zielu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 a ja kupilem mojej niuni pokrowiec i tak stoi od 3 dni... ale przynajmniej jej cieplo :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TasmaN Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 a ja kupilem mojej niuni pokrowiec i tak stoi od 3 dni... ale przynajmniej jej cieplo :biggrin: o wlasnie! tez o tym myslalem ostatnio... gdzie kupiles i jaki? nie ma problemu z odparowywaniem wody przez material? TasmaNOgar205 -> WSK125 -> XJ600S -> GSXF750 -> CBR900RR www.everydaybikerslife.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 kupilem na allegro.. najtanszy, najzwyklejszy , bez zadnych firmowych naklejek :biggrin: chyba kosztowal 22.50 zl Dobrze wybralem, material mocny, a za razem cieniutki, wiec po zlozeniu i upchnieciu miesci mi sie pod siedzenie :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 to ja poszedłem na całość bo moja niunia jak nie jeżdżę to zimuje pod śpiworkami :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja dzis wyskoczyłem sobie w ramach wolnego czasu do Wisły :] 130km w sumie tempem raczej bardzo nieturystycznym, ale było super! Pogoda dopisała, choc trocszke wiało, i na równicy dosc sliskie drogi były! Szkoda tylko ze sam byłem, taka tu ekipa do jazdy chętna u mnie :wink: Rozminałem sie po drodze chyba z niebieską Hayabusą, potem z kilkoma chopperami i trafiłem goscia na cbr600 f3. A teraz jade jeszcze gdzies polatac bo jeszcze mi mało :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zazdroszczę trasy. Dzisiaj bez rewelacji, jakieś 40km ale pogoda dosyć znośna. Sezon trwa cały rok, wystarczy odpowiednio grubo się ubrać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TasmaN Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 kupilem na allegro.. najtanszy, najzwyklejszy , bez zadnych firmowych naklejek :icon_twisted: chyba kosztowal 22.50 zl Dobrze wybralem, material mocny, a za razem cieniutki, wiec po zlozeniu i upchnieciu miesci mi sie pod siedzenie :buttrock: nie bede OFFa robil w tym temacie.. tylko 2 pytanka... :biggrin:) - jaki rozmiar pokrowca na Zuzie? L? XL? - jaki kupiles?- boczne owiewki.... wyciera Ci sie lakier od kolan?? TasmaNOgar205 -> WSK125 -> XJ600S -> GSXF750 -> CBR900RR www.everydaybikerslife.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 dalej podtrzymuję że temat można zamknac :buttrock: jechałem do rodziców z grochowa do falenicy normalnie droga 20 km, ale że była ładna pogoda to stwierdziłem,że na około przez Górę Kalwarię pojadę jakieś 50 km, zanim wyjechałem z wawy już wiedziałem, że minimum przejazd przez Wisłę w Dęblinie, jak nie Puławy, a nawet Kazimierz. I pewnie gdyby nie czarna chmura, która mnie nastraszyła i święta to skończyło by się na Kazimierzu. W sumie 200 km pękło, cudowny dzień :icon_twisted:a miało być tak mokro, nieprzyjemnie i wietrznie no to farciarze bo u nas to i zawieje i śnieg sypie co pare godzin, no i czarny co jakiś kawałek trafi się skuty lodem, generalnie dziś nawinięte 3km i nawet żaluje, że dupe ruszalem bo to była masakra cholera nie wiosna u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 dalej podtrzymuję że temat można zamknac :crossy: jechałem do rodziców z grochowa do falenicy normalnie droga 20 km, ale że była ładna pogoda to stwierdziłem,że na około przez Górę Kalwarię pojadę jakieś 50 km, zanim wyjechałem z wawy już wiedziałem, że minimum przejazd przez Wisłę w Dęblinie, jak nie Puławy, a nawet Kazimierz. I pewnie gdyby nie czarna chmura, która mnie nastraszyła i święta to skończyło by się na Kazimierzu. W sumie 200 km pękło, cudowny dzień :banghead: a miało być tak mokro, nieprzyjemnie i wietrznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Dziwna spraw z tą pogodą :flesje: Dziś w końcu dało się odczuć że "sezon muchowy" na dobre się zaczyna. Ahhh te owady :wink: Trochę tej szarańczy było :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Czolem! Potwierdzam!Pierwsze muchy w sezonie na owiewke i kask nalapane :].115km, v-max 220km/h :) (na A4). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) jakieś 80 km (po okolicy bez przegladu i tabliczki rej.) ale za to z nogą w gipsie po kolano :crossy: bylo oki - chodzić bez kuli się nie da, a jeżdzić calkiem calkiem pozdro paweł Edytowane 23 Marca 2008 przez paolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morus70 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 CześćDzisiaj około 100 km po mieście i okolicy :D z nowym przelotowym tłumikiem :D Alleluja!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodi75 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam Dzisiaj 180 km okolice Leszna ; Kazuń po Wyszogród, ;-) enduro na dotarciu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) No juz ciepelko ostre sie pojawilo! Wyruszylem na ulice, jak tylko stopnialy sniegi! Dzis po Poznaniu mnostwo tego cholerstwa dwukolowego latalo :icon_razz: W ten weekend ma byc bezchmurnie i w calej Polsce 12-15 stopni wiec bedzie sie dzialo. PS dziekuje pieknie pani na ulicy Grunwaldzkiej! Puszki staly tak na srodku jezdni w mega korku z czerwonego swiatla ze nie moglem przejechac. Pani z puszki widzac mnie w lusterku uprzejmie zakrecila kierownica i zjechala mi na pobocze!!! Pieknie jej podziekowalem reka i jeszcze sie do mnie usmiechnela! Edytowane 27 Marca 2008 przez wachu666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi