buba6 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 szprychy, liczik do rometa kadeta Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 wojtasku co prawda ja mam, ale musze sie zastanaowic czy sprzedac czy tez nie.. ? (: bo co bede miec na kosz ?:biggrin: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Wojtas - jak jeszcze potrzebujesz, to ja chyba mam koło takie, tylko muszę odwiedzić kumpla. Zdaje się, że będzie dobre, bo na rozpierakach było... może jutro będę wiedział - zależy czy Ural będzie chciał współpracować :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 kupie stacyjke do mztki :flesje: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 WitamPoszukuję dobrej ramy do Junaka z 1962r (bez wzmocnień przy główce ramy). [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Kupię startera nożnego :) wraz z klinem oraz łapę od sprzęgła do skrzyni dnieprowskiej ze wstekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Witajcie,Prace maja sie ku koncowi i motocykl wymaga jeszcze kilku detali. Jednym z nich jest cyferblat amperomierza. Poszukuje ladnej fotki, szkicu, szblonu badz tez samego cyferblatu gdyby komus zalegal. Rozmawialem z russian-boxers i dowiedzialem sie ze jest mozliwosc dorobienia, potrzeba tylko na wzor.Jak ktos ma takowy, badz wie kto moze miec bede wdzieczny za wszelkie namiary... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Poszukuję oryginalnych głowic do K-650 (chętnie oddam w rozliczeniu w pełni sprawne Dnieprowskie); Zadzwoń do SOVIET MOTO w Krakowie może mają . Są dość dobże zaopatrzeni TEL. 012-413-19-11 POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 kupie filtr powietrza do shl 150 do motocykla puch monza kupie silnik Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Kupie blotnik i siodlo do kosza do Urala BYŁ OSTATNIO NA ALLEDRO BŁOTNIK ZA 135 ZŁ I NIE POSZEDŁ MAM CHYBA DANE DO FACETA ODPISZ CZY JESZCZE SZUKASZ [email protected] Do URALA odrzutnik na wał PILNIE!!!!!!! 1 sztuke!!Błagam, przypomne ze róznia sie wymiarami i rozstawem dziur!!! ja też szukam i nigdzie niema chyba założę używane.zastanawiam się czy niedałoby sie przerobić od k-750co ty o tym sądzisz.JEŻELI GDZIEŚ WYTROPIĘ DAM ZNAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Kupię wał do CZ 175 typ 487 (ta "nowsza" - z lat 80-tych) oraz złom z papierami do takiego motocykla; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil91 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Do CZ 175/450 z lat 60-tych zlom z papierami, moze byc rowniez do Jawy 175/356. Jesli ktos da mi namiary na taki rarytas to bede wdzieczny. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kupię pokrywę magneta oraz głowicę ze ,,skośnym'' gwintem (z oryginalnym gwintem M14x1,25) do silnika S01 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Przenosze prosbe kolegi forumowego :) No właśnie, gdzie można kupić tłok do CZ 175 62 rocznik ?Najlepiej rozmiar po I szlifie, bo nominał to chyba będzie za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Pilnie kupie linke napedu szybkosciomierza do Pannoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi