sebaadampol Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Poszukuje kogoś do klejenia plastików i malowania mazowieckie najlepiej okolice wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Szkiełkowanie Piaskowanie Polerowanie Renowacja WWW.RENOWACJA.BO.PL www.peugeot-club.pl gg 3931525 tel. 784188123 Edytowane 22 Lutego 2010 przez mahermnih1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zubencjusz Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Koledzy poszukuję kogoś, kto wypoleruje mi silnik wraz ze skrzynią biegów od Urala, najlepiej z podkarpacia, pomóżcie proszę,tylko nie wskazujcie powyższego postu, bo tam gość wyraźnie się określił, że trudno dostępnych miejsc nie podejmuje się, a przecież w silniku czy skrzyni są różne zakamarki...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Poszukuje namiarow na godnego polecenia zegarmistrza, ktory naprawia i regeneruje predkosciomierze... :bigrazz: Znalazlem i przetestowalem, gdyby ktos potrzebowal to: 607776664 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 nie wiecie gdzie warto zlecić wykonanie wałka czy kół zębatych? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 oraz łańcuszka rozrządu i kierunkowskazów? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 łańcuch spróbuj podebrać, wałek i koła zębate to nie problem ale cena cie zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ktoś mi podpowie gdzie mogę zregenerować, z powodzeniem, prądnicę 6V do K-750(G-414)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 A co w niej chcesz regenerować. Wymiana łożysk i szczotek to banał, do zrobienia przez każdego mającego jako takie pojęcie o mechanice. Przetoczenie komutatora powinien umieć wykonać każdy tokarz. Przezwajanie lub naprawa wirnika jest raczej bezcelowa, bo taniej jest kupić całą nową prądnicę. W Lublinie są też specjaliści od remontów ( Skrzydlaty z tego forum) i zapewne mogą ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Niestety wirnik do przewinięcia. Reszta już w nienagannym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 To kup nowy wirnik, bo taniej nie będzie a i znaleźć zakład, który po pierwsze się tego podejmie a po drugie zrobi dobrze nie jest łatwo. Możesz popytać w firmach przewijających silniki elektryczne, ale teraz mało kto chce się w takie naprawy bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Chyba tak zrobie. Najgorsze w tym wszystkim jest to,że ruskie nowe wirnik nie oznacza - sprawny:) . Tak niestety jest z wiekszością części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yunac Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Mam pytanko. Zna ktoś i może polecić jakiś dobry warsztat gdzie ogarną osiowanie silnika do junaka ? Chodzi mi głównie o skrzynię biegów i rozrząd ( dorobienie wszystkich tulejek z brązu)Najchętniej lubelskie, mazowieckie w promieniu 100km od Lublina bądź WarszawyJeśli naprawdę solidna firma gdzieś dalej to też będę wdzięcznyZ góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 witajcie, mieszkam w Borówcu czyli okolice Poznania i potrzebuję namiary na kogoś kto doroi mi boczne mocowanie tablicy rejestracyjnej(zaprojektuje, dopasuje itd). Jeżeli macie kogoś dajcie znać proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Mam pytanko. Zna ktoś i może polecić jakiś dobry warsztat gdzie ogarną osiowanie silnika do junaka ? Chodzi mi głównie o skrzynię biegów i rozrząd ( dorobienie wszystkich tulejek z brązu)Najchętniej lubelskie, mazowieckie w promieniu 100km od Lublina bądź WarszawyJeśli naprawdę solidna firma gdzieś dalej to też będę wdzięcznyZ góry dzięki Polecam! Bardzo profesjonalny warsztat. Kilka prac silnikowych już wykonanych. Ślusarstwo Usługoweul. KWIATOWA 3/505-092 Łomianki Mazowieckietel 22 751 37 39 Ponadto chciałem polecić warsztat, gdzie wykonano mi naprawę starego, skomplikowanego klaksonu Nikko. Męczyłem się z tym mnóstwo czasu (bezskutecznie). Nawet producent - Nikko stwierdził, że będzie ciężko. Panowie poradzili sobie całkiem sprawnie. I widać, że robią również wszelakie naprawy elektryki. Cykloul. Modlińska 21703-120 Warszawa TELEFONY:0-22-61409660-601255698 http://www.cyklo-motorelektryk.pl/ Polecam wszystkim oba zakłady. W dzisiejszych czasach ciężko o podobny profesjonalizm. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi