CbR600f Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ToMaSh - The Beginning... Swoja przygode z jazda na jednym kole zaczolem przed wakacjami i o to efekty... ZAPRASZAM DO OGLADANIA I KOMENTOWANIA !!!!!!!!!!!! Pozdrawiam... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Swoja przygode z jazda na jednym kole zaczolem przed wakacjami i o to efekty... Mam nadzieje, ze filmik sie spodoba :icon_mrgreen: Pozdrawiam... TOMASH - THE BEGINNING <---------- KLIKNIJ !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Mimo że stuntu nie lubię, to filmik ładny :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Ja myślałem, że do latania na jednym kole jest MONOCYKL, ale mogłem się mylić :) Jak oglądam te wyczyny stuntowców, to pomimo, że niektóre akcje naprawdę są zajebiaszcze kłuje mnie w sercu to co robią tym maszynom i to, że ktoś nieświadomie później je odkupuje jako jeżdżone przez emeryta hehehehe Edytowane 22 Listopada 2007 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Noo powiem Ci stary.... że wielki szacun... Pomimo, że nie przepadam za taką muzą... to kurde dobrana idealnie... Zaj*biście zmontowane.. przejścia etc. Bonus clip normalnie jak teledysk :icon_mrgreen: Gdzie jest to miejsce gdzie były fragmenty z samolotem? Jeszcze raz szacun... nie wiedziałem, że łódzka scena stunt ma się tak dobrze... Pozdro... i rispekt zią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Ostatnio sprzedalem swoja CBRke przerobiona na psa i nowy wlasciciel znal cala historie tego motocykla bo jest ona napisana na STUNTPOLAND wiec lipy nie ma... Wiedzial co kupuje, dorzucilem mu duzo roznych czesci i caly czas jestem z nim w kontakcie chociaz jest z Sopotu, a ja z Lodzi... :) Kolega oczywiscie nie byl zarejestrowany na StuntPoland, a jednak dalej utrzymuje z nim kontakt, odpowiadam na pytania, odbieram telefony i staram sie pomoc z kazdym problemem o ile tylko jestem w stanie... Ktos jeszcze uwaza, ze robimy ludzi w balona ? :) Mam nadzieje, ze nie.... Dodam tylko, ze kupilem CBRe za 4.000, wlozylem w nia 5.000, a sprzedalem za 3.000 bo potrzebowalem pieniedzy... ;) Jezeli juz zrobilem kogos w balona to tylko i wylacznie siebie... Pozdrawiam :D Edytowane 22 Listopada 2007 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Akcja z samolotem byla krecona na lotnisku w Belchatowie... Jezeli chcesz wiedziec, gdzie to bylo dokladnie to niestety na dzien dzisiejszy nie jestem Ci w stanie pomoc bo bylem tam jak na razie raz i jechalem za wiekszoscia wiec nie znam drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Nie mówie konkretnie o Twoim przypadku - po prostu naszły mnie takie przemyślenia po obejżeniu tego filmiku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 :] filmik zawalisty wszystko OK tylko ta muza taka troche nie pasowała :) ale ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Zarąbisyty filmik nie wiedzialem ze mamy taka ekipe w Łodzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylikat Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 super filmik z dobra muza-koncowka lans :) ps,za*eb.....twoja czarna ceberka wygladala.tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Zajebisty filmik :) Komu w Sopocie sprzedałeś CBRkę? :clap: Jakaś ksywa :D? Edytowane 22 Listopada 2007 przez Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Bardzo fajny filmik Tomaszu! :flesje: Oby tak dalej....osobiscie czekam na wiecej tak samo udanych..jak nie lepszych :smile: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryszpol Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Apropo łodzi.....a dokładniej okolic u mnie kumple jezdza tak: na tym filmiku brakuje jeszcze polowy ludu ale moze cos zloza nowegohttp://video.google.pl/videoplay?docid=416...earch&plindex=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Bardzo fajny filmik. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi